loader
Foto

Preşedintele PDL Vasile Blaga, invitat La vârf

Unificarea dreptei şi evenimentele dramatice din ultima vreme au fost printre subiectele discutate de Vasile Blaga cu Mihai Rădulescu. 

 

Mihai Rădulescu
La vârf

Ediția emisiunii de miercuri 29 ianuarie este disponibilă online pe TVR+

Prezent la unul dintre evenimentele PDL din teritoriu la sfârşitul anului trecut, preşedintele principalului partid de opoziţie Vasile Blaga declara că partidul va demara discuţii despre unificarea dreptei politice româneşti numai după alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an. El a mai precizat însă că nu va accepta dizolvarea partidului, întrucât dreapta nu poate fi construită „omorând inima ei, care este PDL". Vasile Blaga este invitatul lui Mihai Rădulescu în emisiunea La vârf de miercuri, 29 ianuarie. Talk-show-ul poate fi urmărit la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro, de la ora 18.50.

Alături de discuţia privind unificarea dreptei şi relaţiile PDL cu celelalte partide de dreapta, Mihai Rădulescu va aborda şi alte subiecte fierbinţi în discuţia cu preşedintele PDL de miercuri. Acţiunile recente ale Guvernului, modul în care instituţiile statului au acţionat în cele două situaţii dramatice din aceste ultime săptămâni – tragicul accident aviatic din 20 ianuarie, respectiv condiţiile meteorologice critice din România – se numără, de asemenea, printre temele de discuţie de La vârf.

Despre intrarea sau nu în vigoare de la 1 februarie a Codului Penal şi a celui Civil, ambele cu importante modificări, vom afla mai multe tot urmărind emisiunea moderată de Mihai Rădulescu la TVR 1. Şi tot atunci se va discuta despre candidaţii PDL la alegerile europarlamentare, precum şi despre poziţia partidului vizavi de pedeapsa acordată de judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie fostului ministru al Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi.

În talk-show-ul La vârf, subiecte din actualitatea socială, politică şi economică sunt abordate în scopul informării obiective, echilibrate şi prompte a telespectatorilor, prin analize serioase, dar nu stufoase şi plictisitoare. Invitaţii sunt „la vârf” în domeniile lor de activitate, actori ai scenei politice, sociale, economice, dar şi analişti, buni cunoscători ai subiectelor în discuţie. Timp de o oră, în fiecare miercuri, de la 18.50, Mihai Rădulescu are un invitat sau mai mulţi în studio, în fiecare ediţie abordând teme ce pornesc de la un fapt din actualitatea zilnică. Până în prezent, defrişările ilegale din România, rectificarea bugetară, violenţa împotriva copiilor, Summit-ul de la Vilnius, demiterile unor procurori DNA sau pachetul de sănătate pentru toţi s-au numărat printre subiectele abordate de Mihai Rădulescu în talk-show-ul de la TVR 1 şi TVR+.

La vârf este emisiunea de miercuri din tronsonul de dezbateri programate de luni până vineri, de la 18.50, la TVR 1 în această toamnă. În aceeaşi serie de talk-show-uri pe teme sociale, politice şi economice de actualitate se regăsesc Întrebări şi răspunderi, cu Radu Preda (luni) Interes general, cu Sorin Burtea (marţi), Ora de business, cu Moise Guran (joi), respectiv Calea europeană, cu Dan Cărbunaru (vineri).

13:00 Cu ai mei!

* Interviuri realizate într-o atmosferă relaxată cu vedete ale folclorului românesc, despre viaţa lor de dincolo de scenă.

Producător Iuliana Tudor

14:00 Telejurnal

* Ştiri* Sport* Meteo

Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1