loader
Foto

Galerie foto

Răzvan Popa – „Împreună vindecăm suflete” | VIDEO

Spectacolul poveştilor emoţionante continuă la TVR în campania „Omul anului”. Pe 16 mai, de la ora 18.30, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne-au prezentat două noi reportaje-portret ale unor eroi de lângă noi. Telespectatorii îşi pot vota favoriţii timp de o săptămână.

 

„Managerul de fapte bune” Răzvan Popa a deschis primul centru unde pot merge la psiholog și persoanele care nu aud. A început să facă fapte bune, cu bani de-acasă, după care a cerut și ajutorul prietenilor. Inclusiv prietenilor care fac tatuaje... Nevoia este foarte mare, într-o lume în care depresia, boala secolului, face ravagii. Mai ales, după pandemie... E o ședință de terapie altfel. Pacientul nu aude. Așa că, psihoterapeutul are lângă el un interpret.

Răzvan și-a făcut repede echipa. A găsit și spațiul potrivit. Zeci de psihoterapeuți din toată țara au crezut într-un proiect unic în România. Și-au oferit, gratuit, serviciile. Răzvan a fost omul potrivit, la momentul potrivit.

​​(w882)

(w882)

(w882)

Răzvan Popa reprezintă o nouă propunere a Televiziunii Române pentru titlul de „Omul anului”. L-am cunoscut joi, pe 16 mai, de la ora 18.30, în episodul 4 al noului sezon al campaniei TVR ce caută eroii dintre noi. „Împreună vindecăm suflete” este titlul reportajului realizat de echipa TVR.

(w882)

***

Lansată în 2023, campania „Omul anului” a fost primită cu bucurie de telespectatorii TVR. Oameni obişnuiţi, mulţi dintre ei necunoscuţi publicului larg, au avut ocazia să fie apreciaţi de o ţară întreagă pentru fapte deosebite, pentru realizări personale de excepţie, pentru felul în care au reacţionat într-o situaţie limită, pentru modelul pe care îl oferă comunităţii lor.

Anul acesta, spectacolul poveştilor emoţionante şi al oamenilor buni continuă. Din 25 aprilie, în fiecare joi după-amiază, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale unor astfel de eroi. Telespectatorii pot vota protagoniştii fiecărei ediţii timp de o săptămână, până la următoarea ediţie şi, în acelaşi timp, pot transmite propuneri pentru a fi înscrise în cursa pentru „Omul anului”.

7:00 Universul credinţei

* Prezintă Victor Dochia

Jurnalisti: Paula Tăbîrcă, Lucia Toader, Ileana Gaiță, Răzvan Bucuroiu,

Corneliu Vlad Matache, Ciprian Dumea

​Producător Andrei-Victor Dochia

8:30 Bucuria credinţei

*

Prezintă părintele Constantin Necula şi Andrei-Victor Dochia

Jurnalist Paula Tăbârcă. Producător Andrei-Victor Dochia

 
Icoana Maicii Domnului Lidianca - o nestemată a ortodoxiei

Icoana Maicii Domnului Lidianca - o nestemată a ortodoxiei

publicat: sâmbătă, 07 septembrie 2024

Mănăstirea Neamț, cea mai veche așezare monahală din Moldova, păstrează între zidurile ei un adevărat tezaur istoric și duhovnicesc. Biserica ...

Fizica cuantică: un pas către necunoscut

Fizica cuantică: un pas către necunoscut

publicat: vineri, 06 septembrie 2024

Tehnologiile care se bazează pe fenomene cuantice sunt azi peste tot în jurul nostru. Urmăriți în acest documentar pașii decisivi care au permis ...

Secretele neuroplasticității | VIDEO

Secretele neuroplasticității | VIDEO

publicat: vineri, 06 septembrie 2024

Prof.univ.dr. Alexandru Vlad Ciurea și psihoterapeutul Mircea Ilie Dumitru, invitați în această ediție a emisiuunii “Eu pot”, realizată de ...

 

#tvr1