loader
Foto

Galerie foto

Răzvan Popa – „Împreună vindecăm suflete” | VIDEO

Spectacolul poveştilor emoţionante continuă la TVR în campania „Omul anului”. Pe 16 mai, de la ora 18.30, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne-au prezentat două noi reportaje-portret ale unor eroi de lângă noi. Telespectatorii îşi pot vota favoriţii timp de o săptămână.

 

„Managerul de fapte bune” Răzvan Popa a deschis primul centru unde pot merge la psiholog și persoanele care nu aud. A început să facă fapte bune, cu bani de-acasă, după care a cerut și ajutorul prietenilor. Inclusiv prietenilor care fac tatuaje... Nevoia este foarte mare, într-o lume în care depresia, boala secolului, face ravagii. Mai ales, după pandemie... E o ședință de terapie altfel. Pacientul nu aude. Așa că, psihoterapeutul are lângă el un interpret.

Răzvan și-a făcut repede echipa. A găsit și spațiul potrivit. Zeci de psihoterapeuți din toată țara au crezut într-un proiect unic în România. Și-au oferit, gratuit, serviciile. Răzvan a fost omul potrivit, la momentul potrivit.

​​(w882)

(w882)

(w882)

Răzvan Popa reprezintă o nouă propunere a Televiziunii Române pentru titlul de „Omul anului”. L-am cunoscut joi, pe 16 mai, de la ora 18.30, în episodul 4 al noului sezon al campaniei TVR ce caută eroii dintre noi. „Împreună vindecăm suflete” este titlul reportajului realizat de echipa TVR.

(w882)

***

Lansată în 2023, campania „Omul anului” a fost primită cu bucurie de telespectatorii TVR. Oameni obişnuiţi, mulţi dintre ei necunoscuţi publicului larg, au avut ocazia să fie apreciaţi de o ţară întreagă pentru fapte deosebite, pentru realizări personale de excepţie, pentru felul în care au reacţionat într-o situaţie limită, pentru modelul pe care îl oferă comunităţii lor.

Anul acesta, spectacolul poveştilor emoţionante şi al oamenilor buni continuă. Din 25 aprilie, în fiecare joi după-amiază, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale unor astfel de eroi. Telespectatorii pot vota protagoniştii fiecărei ediţii timp de o săptămână, până la următoarea ediţie şi, în acelaşi timp, pot transmite propuneri pentru a fi înscrise în cursa pentru „Omul anului”.

20:00 Telejurnal

*Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

20:55 Meteo

 
 TVR transmite dezbaterea candidaţilor la conducerea Comisiei Europene

România se numără printre cele 10 ţări care adresează întrebări candidaţilor la preşedinţia Comisiei Europene. Dezbaterea va fi transmisă în ...

Miercuri, 22 mai, ora 13.00, Mihaela Olaru vă invită la o nouă ediție a emisiunii "Oamenii și Legea" la TVR 1.

Arome și povești la malul mării. Călătorie care anunţa vara, la „Exclusiv în România”

Cine spune că la mare poți doar să te bucuri de statul la plajă? Cristi Tabără și Ilinca Ciobanu merg în zona Mării Negre pentru a ne arăta cât ...

 

#tvr1