Ediţie specială de Halloween la „1, 2, 3 şi afli tot ce vrei!”, de la TVR 1
vineri, 30 octombrie 2020
„Sărbătoarea de Halloween e un bun prilej să descoperim, explicăm, dar mai ales să învingem câteva dintre fricile copiilor: de a dormi singur, de întuneric şi de insecte”. Sâmbătă, 31 octombrie, ora 8.30, la TVR 1. Invitat special: Taticool.
Dorin Zinedin zidaru’, varianta „deșteaptă” a lui... Dorel, face verificări la TVR
vineri, 30 octombrie 2020
Marius Florea Vizante a făcut show la prima oră, iar Theo Rose a vorbit în premieră despre Florin Salam, la „Cu capu-n zori”.  
IT, jurnalism sau folclor? Deciziile se iau la „Vedeta populară”!
vineri, 30 octombrie 2020
Pe cele cinci concurente le uneşte pasiunea pentru muzica populară şi determinarea de a-şi croi un drum în folclorul românesc. Dacă ne vor surprinde cu talentul lor, vedem pe 1 noiembrie, ora 21.00, când Iuliana Tudor ne aduce „Vedeta populară”, la TVR 1.
Legendele Ţinutului Secuiesc, descifrate de „Exclusiv în România” | VIDEO
joi, 29 octombrie 2020
Vizită la „Mini Transilvania”, singurul parc tematic cu castele în miniatură, cum arată cel mai lung kurtoskalacs din lume şi cine este cel mai mare secui aflăm duminică, 1 noiembrie, de la ora 15:30, într-o nouă ediţie „Exclusiv în România”.
Cel mai bun chef din România pariază pe noua bucătărie românească, la TVR 1
joi, 29 octombrie 2020
„Guşti! Şi apoi mănânci - cu chef Alex Petricean”, cel mai nou show culinar de pe piața media din România aduce rețete reinterpretate, trucuri în bucătărie, invitați din lumea gastronomiei. Din 2 noiembrie, de luni până joi, de la ora 13:30, la TVR 1.      
Bufniţa cenuşie - povestea unui personaj controversat | VIDEO
miercuri, 28 octombrie 2020
Vineri, 30 octombrie, de la 21.10, TVR 1 a programat filmul Bufniţa cenuşie (GREY OWL – coproducţie Marea Britanie, Canada, 1999), în regia lui Richard Attenborough, cu: Pierce Brosnan în rolul principal.
Premieră TVR 1: „Omul care dăruiește oglinzi” celor care au renăscut din cenușă
miercuri, 28 octombrie 2020
Trei tineri care au trăit pe viu coșmarul Colectiv 2015 au acum o nouă viață, datorită chirurgului care a reușit imposibilul, Felix Popescu. Povestea lor o aflăm dintr-un documentar emoționant, vineri, 30 octombrie, de la ora 23.10, la TVR 1.
Documentarul „Omul care dăruiește oglinzi”, vineri la TVR 1 | VIDEO
miercuri, 28 octombrie 2020
La cinci ani de la tragedia din  #Colectiv , vineri, 30 octombrie, de la ora 23:00, la  #TVR1 și online pe TVR+, Alina Amza ne propune documentarul „Omul care dăruiește oglinzi”.
Bufniţa Cenuşie, cu Pierce Brosnan, la TVR1 | VIDEO
miercuri, 28 octombrie 2020
Vineri, 30 octombrie, de la 21.10, la TVR1, vedem un film bazat pe biografia naturalistului de origine engleză Archibald Belaney, care a adoptat o identitate indiană, luptând pentru conservarea mediului sub numele de Bufniţa Cenuşie.
„Ora Regelui” vă prezintă decorațiile și armele de paradă ale Regelui Mihai
marţi, 27 octombrie 2020
Sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 14:30, la TVR 1 și online pe TVR+, veți putea admira uniformele, decorațiile și armele de paradă ale Regelui Mihai, obiecte care i-au stat alături Suveranului până la final.
 • 17:00
  Vorbeşte corect!
  Jurnalist Iulia Ioaniţoaia. Producători si realizatori: Radu Dănilă, Cristina Dănilă
 • 17:15
  Prinţul Jumong
  Serial * (JUMONG, PRINCE OF THE LEGEND-Coreea de Sud, 2006) Cu: Song Il-Kook, Han Hye-jin, Kim Seung-su Episodul 63 *Dramă istorică. Redactor Mirela Străinu
 • 18:30
  Handbal feminin
  * Liga Florilor. Etapa 3 Rapid Bucureşti-Gloria Bistriţa Comentatori: Dragos Bocanaciu/ Dragos Cojocaru Producător Daniela Enăchescu Transmisiune directă
 • 19:56
  Zi de zi
  cu părintele Constantin Necula Producător Victor Dochia
 • 20:00
  Telejurnal
  *Ştiri* Tema zilei* Sport Prezintă: Dorina Florea, Radu Andrei Tudor Producători: Eva Matei,Cristian Petru
 • 21:10
  Bufniţa Cenuşie
  Film * Bufniţa Cenuşie (GREY OWL-Marea Britanie, Canada, 1999) Regia Richard Attenborough Cu: Pierce Brosnan, Annie Galipeau, Graham Greene * Dramă. Film bazat pe biografia naturalistului de origine engleză Archibald Belaney, personalitate controversată a anilor 1930, care a adoptat o identitate indiană, luptând pentru conservarea mediului sub numele de. Fascinat de cultura amerindiană, tânărul Archie îşi părăseşte Anglia natală la începutul secolului XX şi duce o viaţă de vânător în pustietatea canadiană. Întâlnirea şi povestea de dragoste cu băştinaşa Anahareo îi vor schimba radical atitudinea faţă de natură şi animalele sălbatice, transformându-l din vânător, în protector al acestora. Redactor Adriana Vulpe
 • 23:10
  Omul care dăruieşte oglinzi
  Oana, Adina și Alex sunt trei dintre răniții de la Colectiv a căror viață s-a schimbat dramatic după tragedie. Din cauza arsurilor, privitul zilnic în oglindă devenise o tortură. După ani de suferință, ei au reușit să treacă peste asta cu răbdare, ambiție dar și cu sprijinul celor din jur. Omul care dăruiește oglinzi, un documentar-lecție despre cum înveți să trăiești din nou. Realizator Alina Amza
 • 23:59
  Suflet Colectiv
  Clip
 • 00:03
  Telejurnal
  *Sport*Meteo Prezintă: Mihai Rădulescu/Eugen Rusu Producător Alina Pagu, Loredana Negrilă
 • 00:50
  Politică şi delicateţuri
  cu Mircea Dinescu Jurnalist Iulia Ioaniţoaia. Producător Dan Manoliu
 • 01:40
  Suflet Colectiv
  Clip
 • 01:55
  Fan/Fun urban
 • 02:20
  Bufniţa Cenuşie
  (GREY OWL-Marea Britanie, Canada, 1999) Regia Richard Attenborough Cu: Pierce Brosnan, Annie Galipeau, Graham Greene Dramă. Redactor Adriana Vulpe
 • 04:15
  Telejurnal
  Ştiri* Tema zilei* Sport Prezintă: Dorina Florea, Radu Andrei Tudor Producători: Eva Matei,Cristian Petru
 • 05:05
  Garantat 100%
  Moderator Cătălin Ştefănescu Producător Adrian Ionică
 • 05:55
  Imnul României