loader
Foto

România 9, cu Ionuţ Cristache, la TVR 1

Jurnalistul Ionuţ Cristache le dă întâlnire telespectatorilor de luni până joi, de la ora 21.00, în direct la TVR 1 şi TVR+. Din 7 noiembrie

 

România9

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+

Din 7 noiembrie, TVR 1 lansează talk-show-ul România 9, moderat de jurnalistul Ionuţ Cristache. Emisiunea este un talk-show de sinteză, în care, alături de invitaţi puternici, vor fi dezvoltate şi dezbătute teme politice, sociale şi economice, într-o manieră inedită, dinamică şi interactivă. România 9 va fi difuzată în direct la TVR 1 şi TVR+ de luni până joi, de la ora 21.00.

„Va fi un talk-show fără încrâncenare. Asta ne propunem. Să disecăm realitatea cu bune şi cu rele fără a ne închina la falşi idoli, fără a ne înrola în vreo „armată”, fără partizanat. Toată lumea care are ceva de spus şi care contează în spaţiul public va avea uşa deschisă atâta timp cât va avea o părere pertinentă de exprimat. Venim cu un concept nou, dinamic, iar telespectatorul va fi implicat direct. Nu vă spun mai multe, au mai rămas 3 zile! Fixaţi-vă ceasul pentru că trecem la ora nouă. La #România9. #Ro9”, ne invită Ionuţ Cristache, moderatorul emisiunii România 9 de la TVR 1.

Principalii actori ai evenimentelor-cheie, lideri de opinie şi, în special, liderii generaţiei tinere vor fi invitaţii lui Ionuţ Cristache în fiecare seară la TVR 1. România 9 îşi propune o nouă abordare a realităţii, o nouă viziune asupra evenimentelor, un nou tip de analiză a faptelor, o nouă manieră de a dezbate. Echipa de realizatori intenţionează să aducă în prim plan o nouă perspectivă pentru publicul interesat de viaţa cetăţii şi o nouă expunere a prezentului, astfel încât să fie de interes pentru tânărul „milenial”.

„Ne dorim să aducem în România 9 tinerii care nu au acces la actualele dezbateri televizate, valori naţionale şi internaţionale”, completează Ionuţ Cristache.

Prima ediţie România 9 – luni, 7 noiembrie, ora 21.00, în direct la TVR 1 şi TVR+. Emisiunea poate fi vizionată şi la TVR Moldova, tot de luni până joi, de la ora 21.00.

Despre Ionuţ Cristache: Jurnalistul Ionuţ Cristache s-a alăturat echipei TVR din această toamnă. Ionuţ Cristache a debutat ca redactor la secţia teritoriu a redacţiei Observator. Timp de doi ani, el a coordonat staţiile locale şi a redactat materialele de jurnal matinal, la Observator.

În calitate de reporter la secţia Politic a posturilor Antena3/Antena1, a fost acreditat la Senat şi Palatul Cotroceni timp de aproape 4 ani. În această perioadă, a fost dublu premiat de APTR pentru anchetă (în 2012 şi 2013).

Ionuţ Cristache a realizat emisiunea de satiră CaN Romania, difuzată săptămânal de Antena 3. În paralel cu acest proiect, jurnalistul a realizat, timp de aproape şase luni, Ediţie Specială, o emisiune axată pe actualitate, împreună cu jurnalista Maria Coman.

 

12:30 Vis sau realitate? (R)

Prezintă Sebastian Felix Topescu

Regizor Iulia Stoian

Producător tv Mihai Răzuş

(Reluare)

13:00 Cu ai mei!

* Interviuri realizate într-o atmosferă relaxată cu vedete ale folclorului românesc, despre viaţa lor de dincolo de scenă.

Producător Iuliana Tudor

 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1