loader
Foto

România are un „Vis la Paris”. Sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice se dezvăluie la TVR 1

Timp de 12 săptămâni, în fiecare seară de vineri începând din 3 mai, urmărim o emisiune cu şi despre sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024. De la ora 21.00, la TVR 1.

 

Vis la Paris

În preambulul celui mai mare eveniment sportiv al anului, Jocurile Olimpice de vară de la Paris, eveniment transmis de posturile Televiziunii Române, telespectatorii TVR 1 pot cunoaşte sportivii participanţi şi afla care sunt aspiraţiile acestora înainte de competiţie. De-a lungul a 12 săptămâni, în fiecare seară de vineri urmărim „Vis la Paris”, o emisiune cu şi despre sportivii noştri, cu detalii mai puţin cunoscute despre lotul României la Jocurile Olimpice.

(w882)

Prima ediţie, prezentată de Irina Păcurariu şi de Costin Deşliu, se văzut pe 3 mai, de la ora 21.00 şi i-a avut ca invitaţi pe membrii conducerii COSR – preşedintele Mihai Covaliu şi secretarul general George Boroi, Octavian Morariu, fost preşedinte COSR şi actual membru al Comitetului Olimpic Internaţional, pe campioana olimpică Ana Maria Brânză, precum şi pe vedeta TVR Virgil Ianţu, mare iubitor al sportului.

(w882)

Între temele de discuţie ale primei ediţii s-au regăsit cele mai recente informaţii despre David Popovici şi Simona Halep, dar şi cum va fi lotul României îmbrăcat la ceremonia de deschidere. „Vom fi îmbrăcaţi în galben, ceva inspirat din cultura marelui Brâncuşi. Va fi o surpriză plăcută şi îndrăzneaţă”, a dezvăluit Mihai Covaliu.

(w882)

Va participa sau nu Simona Halep la Jocurile Olimpice? „E un criteriu foarte clar de participare la Jocurile Olimpice: sa fii un sportiv curat. Cu tot respectul şi cu toată dragostea pentru Simona, ea nu a fost absolvită, i s-a redus pedeapsa. Ea rămâne suspendată pentru dopaj. Ar fi putut fi absolvită, DACĂ cineva din anturajul ei ar fi fost suspendat, dovedindu-se astfel că ea nu are nicio implicare directă. S-ar isca o polemică foarte puternică dacă ea ar primi un wild card”, este de părere Octavian Morariu.

(w882)

Şi tot în ediţia ce deschide seria „Vis la Paris” am aflat de ce nu va putea fi David Popovici port-drapelul României la Paris.

(w882)

Următoarele 11 ediţii ale emisiunii îi vor avea ca gazde pe Ana Maria Brânză şi pe acelaşi jurnalist TVR Costin Deşliu şi vor putea fi văzute tot vinerea, de la ora 23.00, iar invitaţi vor fi chiar sportivii calificaţi la JO Paris 2024.

(w882)

Despre sportul românesc şi despre sportivii care ne vor reprezenta la Jocurile Olimpice, despre emoţiile calificării, despre ce aşteptări au de la competiţia din capitala Franţei, dar şi despre muzica pe care o ascultă când se pregătesc sau preferinţele culinare ne vor spune mai multe chiar invitaţii la „Vis la Paris”. Din emisiune nu vor lipsi surprizele pentru tinerii sportivi, precum şi rubrici care le vor dezvălui gusturile şi personalitatea.

(w882)

Televiziunea Română va transmite, pe TVR Sport şi pe alte posturi din portofoliul său, Jocurile Olimpice de la Paris – cel mai grandios eveniment sportiv la nivel mondial, care se va desfăşura în perioada 26 iulie-11 august 2024.

18:30 Punctul critic

Dezbatere care aduce zilnic in fata telespectatorilor fenomene, trend-uri, probleme de interes, cu accent pe teme din sfera sociala, civica, culturala.

Punctul critic înseamnă atât echilibru, cât şi iminența schimbării. Este locul perfect pentru analiza unei situaţii /unui fenomen şi a potenţialului/ direcţiilor de evoluţie viitoare. Este locul în care, la nivelul societăţii, trebuie să aflăm, să înţelegem şi să cântărim care este drumul pe care dorim să continuăm, în respectiva privinţă.

Prezintă Bogdan Muzgoci

Tema: Scriitor in Romania (dialog cu scriitori din gen diferite-trecut, prezent)

Producator-Mimi Necula

Co-moderator-Nadine Vladescu-Jurnalist TVR

Invitati:​Mihai MITRICĂ, Director Executiv Bookfest

Liviu G,Stan, scriitor
Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik,

Raluca Alecu

Producatori: Mimi Necula, Florenţa Dăscălescu. Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Transmisiune directă

19:35 Jocurile Olimpice

* Eroii. Episodul 13

Producător Daniela Enăchescu

 
 TVR transmite dezbaterea candidaţilor la conducerea Comisiei Europene

România se numără printre cele 10 ţări care adresează întrebări candidaţilor la preşedinţia Comisiei Europene. Dezbaterea va fi transmisă în ...

Miercuri, 22 mai, ora 13.00, Mihaela Olaru vă invită la o nouă ediție a emisiunii "Oamenii și Legea" la TVR 1.

Arome și povești la malul mării. Călătorie care anunţa vara, la „Exclusiv în România”

Cine spune că la mare poți doar să te bucuri de statul la plajă? Cristi Tabără și Ilinca Ciobanu merg în zona Mării Negre pentru a ne arăta cât ...

 

#tvr1