loader
Foto

Galerie foto

“România la Cupa Mondială”, la TVR 1, în aşteptarea CM 2014 din Brazilia

De luni, 2 iunie, de la 10.30, timp de două ore, TVR 1 scoate din arhiva TVR momente de aur ale fotbalului naţional şi vi le aduce împachetate în emisiunea “România la Cupa Mondială”.

 

Cea de-a XX-a ediţie a Cupei Mondiale la fotbal, ediţie jubiliară, va fi găzduita în perioada 12 iunie-13 iulie 2014 de Brazilia, ţara care a cucerit cinci din cele nouăsprezece întreceri mondiale de până acum.

Chiar dacă la această ediţie tricolorii lipsesc, emisiunea “România la Cupa Mondială” aduce în prim-plancele mai bune meciuri disputate de echipa naţională de-a lungul timpului la turneele finale, intrate în arhiva celor mai frumoase amintiri ale suporterilor fotbalului.

La TVR 1, cei mai importanţi jucători şi antrenori ai diveselor generaţii ce au participat la această importantă competiţie sunt invitaţi în studio pentru a comenta meciurile mondiale ale tricolorilor şi pentru a prefaţa valoroasele jocuri ce se anunţa la Campionatul Mondial din Brazilia.

Producători: Dan Vasile şi Mircea Neacşa
Realizator Ionel Stoica

***

TVR  va transmite în exclusivitate de la Cupa Mondială FIFA 64 de meciuri. În cele 32 de zile de Campionat Mondial de fotbal, defăşurat în perioada 12 iunie-13 iulie, TVR va dedica peste 420 de ore sportului rege, fie că este vorba despre transmisiuni în direct ale partidelor de fotbal, fie că este vorba despre studiouri de dezbatere conexe transmisiunilor directe.

Consultaţi AICI programul meciurilor.

16:45 Floarea nopţii

18:00 Vedeta familiei (R)

Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Jurnalist Iulia Ioaniţoaia. Regia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

(Reluare)
 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1