loader
Foto

România lui Ömer Tetik, ”Dincolo de alb și negru”

Mihaela Crăciun l-a provocat pe bancherul turc Ömer Tetik la o discuție despre leadership, motivație şi pasiunea pentru domeniul financiar, în cel mai dificil context economic din istoria recentă. În ediția de joi, 4 mai, a emisiunii ”Dincolo de alb și negru”, de la ora 19:00, pe TVR 1.  

 

Mihaela Crăciun
Dincolo de alb şi negru

Pentru Ömer Tetik, bancherul turc, născut în Germania, ţara noastră înseamnă acasă de 23 de ani. A venit în Bucureşti la 27 de ani, iar din 2009 are cetăţenia română. De un deceniu este la conducerea executivă a instituţiei bancare româneşti înfiinţată la Cluj, în 1993, de un grup de antreprenori, între care şi Horia Ciorcilă.

(w882)

Mihaela Crăciun l-a provocat pe Ömer Tetik la o discuţie sinceră şi deschisă despre sistemul bancar şi economia reală, impactul pe care îl are creşterea dobânzilor, dar şi despre soluţii, sectoarele care vor continua să fie finanţate, susţinerea business-urilor antreprenoriale, proiectele sociale şi educaţionale, provocările unui loc de muncă în domeniul financiar pentru generaţia tânără, românii din diaspora.

(w882)

Am aflat cum se simte o bancă autohtonă în sistemul financiar internaţionalizat, cum reuşeşte să-i încurajeze pe antreprenorii români şi cum are succes în stimularea investiţiilor cu fonduri europene, dar şi cum vede CEO–ul instituţiei financiare evoluţia capitalului autohton şi valorizarea lui.

Am căutat explicaţii pe înţelesul fiecăruia şi am încercat să surprindem nuanţe, Dincolo de alb şi negru. La TVR 1 de la ora 19:00, joi, 4 mai 2023.

(w882)

1:00 Ironia sorţii (R)

(THOUGH NONE GO WITH ME-SUA, 2006)

Regia Armand Mastroianni

Cu: Cheryl Ladd, Amy Grabow, Bruce Weitz

Dramă. Redactor Laura Bălan

(Reluare)

2:40 Garantat 100% (R)

Moderator Cătălin Ştefănescu

Realizator Cătălin Ştefănescu. Producător Adrian Ionică

(Reluare)
 
România are un „Vis la Paris”. Sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice se dezvăluie la TVR 1

Timp de 12 săptămâni, în fiecare seară de vineri urmărim o emisiune cu şi despre sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024. Situaţia ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 

#tvr1