loader
Foto

Românii au ajuns pe Marte! Mai multe, în emisiunea „Breaking Fake News” | VIDEO

În aceeași ediție, am aflat mai multe despre viitorul Turciei şi situaţia copiilor din familiile din România. Marian Voicu şi echipa sa ne-au dat întâlnire la o nouă ediţie în premieră a emisiunii, duminică, 7 mai, de la ora 19.00, la TVR 1.

 

Marian Voicu
Breaking Fake News

Alegerile parlamentare și prezidențiale din Turcia de duminica viitoare sunt considerate cele mai importante din istoria republicii care aniversează anul acesta centenarul. Se îndreaptă Turcia către sfârșitul epocii Erdoğan? Analistul politic Dragoș Mateescu discută subiectul cu Marian Voicu în Interviul săptămânii, ce a deschis ediţia „Breaking Fake News” din 7 mai, de la la TVR 1.

(w882) turcia

(w882)

La Revista presei fake, Horia Grușcă ne vorbeşte despre militarism și propagandă în Rusia lui Putin: Parcul Patriotic și Catedrala Forțelor Armate sunt contrapuse expoziției „Cronica cruzimii NATO".

A fost lansată o nouă teorie a conspirației: „Prin înființarea Observatorului național al copilului, statul va lua copiii cu forța din familiile lor, așa cum se întâmplă deja în alte state!” Tema a pus deja pe jar numeroşi părinţi. Demontarea acestei ştiri false o face Tatiana Țarfulea, la Conspirația săptămânii, în aceeaşi ediţie „Breaking Fake News”.

La rândul lor, Spărgătorii de fake news Zaiafet și Geminschi aruncă bomba: lucrurile cu adevărat importante ne sunt ascunse! Românii au ajuns pe Marte, în timp ce un fost președinte rus visează cu ochii deschiși.

Trăim vremuri în care informaţiile se răspândesc mai rapid ca niciodată, iar goana după senzaţional determină propagarea unor ştiri ce frizează absurdul. Ce e adevărat şi ce e fals? Cum cernem informaţiile, astfel încât să nu ne lăsăm înşelaţi? Întrebări aflate pe buzele tuturor îşi caută explicaţii într-o nouă ediţie în premieră a emisiunii „Breaking Fake News”, cu Marian Voicu, difuzată duminică, pe 7 mai, de la ora 19.00, la TVR 1.

19:45 Sport

Transmisiune directă

20:00 Telejurnal

*Ştiri* Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1