loader
Foto

Galerie foto

Seria meciurilor de legendă continuă la TVR1

TVR 1 difuzează și săptămâna aceasta partide de fotbal istorice, de la Campionatele Mondiale din 2010 și 2018, dar și de la Campionatul European U21 din 2019. Aflați aici programul transmisiunilor din perioada 18 - 24 mai.  

 

Meciuri de aur, din vremuri de glorie! La TVR1, la miezul nopții, e timpul golurilor în reluare și al fazelor antologice!

Săptămâna aceasta, ne delectăm, în cursul săptămânii, cu meciuri disputate la Campionatul Mondial din Rusia - 2018, de la Campionatul Mondial din Africa de Sud - 2010 și de la Campionatul European U21  din 2019, la finalul săptămânii.

„Ne concentrăm în special pe meciurile din sferturi, semifinale şi finale. Am făcut şi câteva excepţii, adică am ales şi câteva meciuri din grupe, care au rămas în istoria campionatelor mondiale”, spune jurnalistul Marian Olaianos (Redacţia Sport TVR), cel care face selecţia meciurilor şi pregăteşte fiecare înregistrare pentru difuzare.

Telespectatorii se pot bucura de meciurile cu comentariile originale, realizate la vremea respectivă de jurnaliştii şi comentatorii sportivi ai TVR: Cristian Ţopescu, Emil Grădinescu, Dumitru Graur, Vlad Enăchescu, Marian Olaianos, Emil Hossu-Longin.

De luni până vineri, meciurile se transmit de la miezul nopții, pe TVR 1 și online, în simulcast, pe TVR+. Sâmbătă, meciul se difuzează de la ora 15:30.

Programul difuzărilor:

Luni, 18 mai, ora 24: meciul Columbia-Anglia,  Campionatul Mondial – Rusia, 2018

Aflați mai multe despre această partidă de la Stirile TVR.

Marți, 19 mai, ora 24: meciul Uruguay-Portugalia,  Campionatul Mondial – Rusia, 2018

Miercuri, 20 mai, ora 24: meciul Argentina-Mexic,  Campionatul Mondial – Africa de Sud, 2010

Joi, 21 mai, ora 24: meciul Croaţia-Danemarca, Campionatul Mondial –Rusia, 2018

Vineri, 22 mai, ora 24: meciul Belgia-Japonia,  Campionatul Mondial – Rusia, 2018

Sâmbătă, 23 mai, ora 15:30: meciul România - Germania, Campionatul European U 21, 2019

 

 

13:00 Cu ai mei!

* Interviuri realizate într-o atmosferă relaxată cu vedete ale folclorului românesc, despre viaţa lor de dincolo de scenă.

Producător Iuliana Tudor

14:00 Telejurnal

* Ştiri* Sport* Meteo

Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1