loader
Foto

Galerie foto

Tut: destinul unui faraon

Marți - Joi, ora 00:00

 

Din 14 decembrie 2021

TUT - Canada, 2015

Regia David Von Ancken

Cu: Avan Jogia, Ben Kingsley, Sibylla Deen, Alexander Siddig

* Dramă. Ambiţioasa serie-eveniment dezvăluie istoria unuia dintre cei mai cunoscuţi faraoni egipteni. Seria reconstituie ascensiunea lui Tutankhamon şi lupta sa pentru a întări puterea Egiptului-cea mai avansată civilizaţie de pe faţa pământului la acea vreme, dar şi cea mai invidiată-în timp ce sfătuitorii cei mai apropiaţi, prietenii şi iubitele complotau pentru propriile lor interese meschine.

"Tut: destinul unui faraon" deschide o portiţă fermecată spre o lume plină de poveşti de dragoste sfâşietoare, bătălii eroice, maşinaţiuni politice, conspiraţii, gelozie şi chiar crimă-lumea unui rege tânăr şi faimos, a cărui scurtă viaţă a dat naştere la nenumărate mistere, legende şi speculaţii.

XX ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 15 ANI  (15)

10:00 Eu pot!

* EU POT este un program dezvoltare personală, de educaţie relaţională de cuplu, familie de origine si la locul de muncă, de gestiune a emoţiilor, de managementul stresului, de lidership, de parenting, de co-parenting, de managementul bugetului de familie, de neuroştiinţă, epigenetică şi mindhacking. Împreună cu specialiştii invitaţi, EU POT generează conţinut de real suport pentru cei interesaţi să îşi îmbunătaţească propriul climat psiho-emoţional.

Invitat Rares Nechifor-psihologia pozitiva are rol fundamental in vindecare si recuperare-mit sau realitate

11:00 Vedeta familiei

* Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Toti cei 32 de campioni au dovedit ca sunt cei mai buni si ca merita trofeul emisiunii oferit de juriul de profesionisti.

Acum este momentul sa castige inimile oamenilor obisnuiti(medici, profesori, manageri, ingineri, studenti, asistentietc..)

Cei care vor decide cine merita marele premiu si titlul“Campionul publicului” sunt 12 jurati, oameni obisnuiti, care nu au specializare in domeniul muzical.

Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

 

#tvr1