loader
Foto

Sezon nou „Ora Regelui”, din 6 aprilie, la TVR 1 | VIDEO

Fapte istorice, întâmplări din zilele noastre, opinii de elită, oameni obișnuiți cu povești extraordinare vom întâlni şi în noul sezon al emisiunii „Ora Regelui”. Premierele se difuzează începând din 6 aprilie, ora 14.30, în fiecare sâmbătă.

 

Ora Regelui

Familia Regală începe o altă serie de întâlniri cu românii - cei destoinici, cei talentați, cei bravi, cei sărmani. Reportajele și documentarele pe care echipa le pregăteşte pentru noul sezon ne vor aduce vești și emoții dintre cele mai diverse.

Unică în mass-media din țară, „Ora Regelui”, marcă originală a Televiziunii Române, poate fi urmărită în fiecare săptămână, la TVR 1, TVR Internațional și TVR Moldova.

(w500)

(w882)

(w882)

(w882)

De ziua internațională a femeii, pe 8 Martie, Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu au avut o întâlnire cu membrii echipelor care salvează vieți, la sediul central al Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Relatia dintre pompierii salvatori și Familia Regală a României se întinde pe mai multe generații.

(w882)

La 144 de ani de la debutul relațiilor diplomatice dintre Regatul României și Franța, precum și dintre Regatul României și Germania, la Castelul Peleș a avut loc o recepție oficială dedicată acestora. Au participat E.S. Nicolas Warnery, ambasadorul Franței la București, E.S. Peer Gebauer, ambasadorul Germaniei, înalți demnitari români, personalități economice și culturale din cele trei țări.

(w882)

„Întâlnirea noastră este un omagiu adus Republicii Franceze şi Republicii Federale Germania, în special cetățenilor francezi şi germani care locuiesc în țara noastră. Este, de asemenea, un omagiu adus numeroşilor români din România şi din Republica Moldova care trăiesc, în prezent, în Franţa şi în Germania”, le-a spus Majestatea Sa Margareta celor prezenți.

(w882)

În aceeași zi, mai multe personalități, române și de peste hotare, au fost decorate pentru merite extraordinare. Printre ei se numără, cu onoare, și realizatorii emisiunii „Ora Regelui”.

(w882)

Republica Moldova, a doua țară cu inimă română de pe harta lumii, este mereu în atenția Casei Regale. De data aceasta, Principele Radu a participat la un forum economic la Chișinău unde a fost însoțit de o numeroasă delegație de oameni de afaceri din România, Italia, Germania și Polonia, în scopul adâncirii legăturilor economice și a creșterii prosperității vieții românilor de peste Prut.

Emisiunea „Ora Regelui” poate fi vizionată la:

TVR 1 – sâmbătă, 6 aprilie 2024, ora 14.30

TVR Internațional – sâmbătă, 6 aprilie 2024, ora 16.00

TVR Moldova – joi, 11 aprilie 2024, ora 16.00

Prezentator: Bogdan Șerban-Iancu

Editor de imagine: Nicolaie Cernat

Producător: Lidia Voicu

Realizator: Bogdan Șerban-Iancu

2:45 Care pe care (R)

Prezentator Ruxandra Gheorghe Negrea

Regia artistică Dan Manoliu

Format Marius Toder (Media Factory)

Producător Elena Stirbescu

(Reluare)

3:30 Români universali (R)

Realizator si prezentator Cristian Tabără

Jurnalisti: Cristina Madgearu, Ilinca Ciobanu, Iulia Stoian, Cristina Tilica,

Codruta Angelescu. Producator Marin Gabudean

(Reluare)
 
Cum se dezbate partajul succesoral?

Cum se dezbate partajul succesoral?

publicat: sâmbătă, 20 aprilie 2024

Ce este partajul succesoral și cine moștenește averea în familie după un deces? Cine poate solicita ieșirea din indiviziune? Care este Instanța ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

 

#tvr1