loader
Foto

Sezon nou „Ora Regelui”, din 6 aprilie, la TVR 1 | VIDEO

Fapte istorice, întâmplări din zilele noastre, opinii de elită, oameni obișnuiți cu povești extraordinare vom întâlni şi în noul sezon al emisiunii „Ora Regelui”. Premierele se difuzează începând din 6 aprilie, ora 14.30, în fiecare sâmbătă.

 

Ora Regelui

Familia Regală începe o altă serie de întâlniri cu românii - cei destoinici, cei talentați, cei bravi, cei sărmani. Reportajele și documentarele pe care echipa le pregăteşte pentru noul sezon ne vor aduce vești și emoții dintre cele mai diverse.

Unică în mass-media din țară, „Ora Regelui”, marcă originală a Televiziunii Române, poate fi urmărită în fiecare săptămână, la TVR 1, TVR Internațional și TVR Moldova.

(w500)

(w882)

(w882)

(w882)

De ziua internațională a femeii, pe 8 Martie, Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu au avut o întâlnire cu membrii echipelor care salvează vieți, la sediul central al Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Relatia dintre pompierii salvatori și Familia Regală a României se întinde pe mai multe generații.

(w882)

La 144 de ani de la debutul relațiilor diplomatice dintre Regatul României și Franța, precum și dintre Regatul României și Germania, la Castelul Peleș a avut loc o recepție oficială dedicată acestora. Au participat E.S. Nicolas Warnery, ambasadorul Franței la București, E.S. Peer Gebauer, ambasadorul Germaniei, înalți demnitari români, personalități economice și culturale din cele trei țări.

(w882)

„Întâlnirea noastră este un omagiu adus Republicii Franceze şi Republicii Federale Germania, în special cetățenilor francezi şi germani care locuiesc în țara noastră. Este, de asemenea, un omagiu adus numeroşilor români din România şi din Republica Moldova care trăiesc, în prezent, în Franţa şi în Germania”, le-a spus Majestatea Sa Margareta celor prezenți.

(w882)

În aceeași zi, mai multe personalități, române și de peste hotare, au fost decorate pentru merite extraordinare. Printre ei se numără, cu onoare, și realizatorii emisiunii „Ora Regelui”.

(w882)

Republica Moldova, a doua țară cu inimă română de pe harta lumii, este mereu în atenția Casei Regale. De data aceasta, Principele Radu a participat la un forum economic la Chișinău unde a fost însoțit de o numeroasă delegație de oameni de afaceri din România, Italia, Germania și Polonia, în scopul adâncirii legăturilor economice și a creșterii prosperității vieții românilor de peste Prut.

Emisiunea „Ora Regelui” poate fi vizionată la:

TVR 1 – sâmbătă, 6 aprilie 2024, ora 14.30

TVR Internațional – sâmbătă, 6 aprilie 2024, ora 16.00

TVR Moldova – joi, 11 aprilie 2024, ora 16.00

Prezentator: Bogdan Șerban-Iancu

Editor de imagine: Nicolaie Cernat

Producător: Lidia Voicu

Realizator: Bogdan Șerban-Iancu

11:00 Un motiv să mori, un motiv să trăieşti (R)

(UNA RAGIONE PER VIVERE E UNA PER MORIRE-Spania, Italia, Franţa, 1972)

Regia Tonino Valeri
Cu: Bud Spencer, Telly Savalas, James Coburn
Western.Redactor Anca Radu

(Reluare)

13:00 La masa de Paşte

(I) (redifuzare) Prezintă Iuliana Tudor

Jurnalist Anamaria Voicu

Producător Iuliana Tudor

 
„Petrecere... cu cântec!”, ediţie specială de Paşti! Nicolae Furdui Iancu aniversează 45 de ani de carieră

Iuliana Tudor ne-a invitat să sărbătorim cele patru decenii şi jumătate de cântec ale vocii Ţării Moţilor împreună cu Mariana Ionescu ...

Ediţie de colecţie „Tezaur folcloric”, de Paşti la TVR 1 | VIDEO

Vasilica Dinu, Elena Mimiș Trancă, Aurelia Popescu Preda, Leontina Fărcaș, Gheorghe Roșoga, Polina Gheorghe, dat şi alţi tineri și talentați ...

„Cum dai mielu'?” - Ediţie specială de Paşti „Gala umorului”, la TVR 1 | VIDEO

Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba ne-au propus momente umoristice din arhivă care ne-au readus în atenţie marii actori ai comediei româneşti: Amza ...

 

#tvr1