loader
Foto

„Spânzurătoarea”, un thriller care ne-a ţinut cu sufletul la gură - miercuri, la TVR 1 | VIDEO

Este al nouălea rol de detectiv al actorului Al Pacino într-un film. Karl Urban, Brittany Snow i se alătură pentru a dezlega jocul dramatic şi sadic al criminalului. Thriller-ul „Spânzurătoarea” s-a difuzat la TVR 1 miercuri, 15 mai, de la ora 22.00.

 

Pentru miercuri seară, TVR 1 ne-a propus un film american producţie 2017. Este un thriller plin de mister şi întâmplări care ne-au ținut cu sufletul la gură! „Spânzurătoarea” (HANGMAN – SUA, 2017), în regia lui Johnny Martin, cu Al Pacino, Karl Urban, Brittany Snow capete de afiş, a fost la TVR 1 pe 15 mai, de la ora 22.00.

(w500)

(w882)

Este pentru a noua oară când Al Pacino a jucat rolul unui detectiv de poliție, după interpretările din: Righteous Kill (2008), The Son of No One (2011), Insomnia (2002), Heat (1995), Sea of ​​Love (1989), 88 Minutes (2007), Cruising (1980) și Serpico (1973).

(w882)

În statul american Georgia, detectivul Ray Archer (Al Pacino) şi criminalistul Will Ruiney (Karl Urban) sunt pe urmele unui ucigaş în serie care lasă indicii sub forma jocului „Spânzurătoarea", scobind litere în corpurile victimelor sale. Misterul este cu atât mai greu de descifrat, cu cât jocul sadic al criminalului pare să fie cumva legat de trecutul lui Archer...

În film apare şi jurnalista de investigaţie Christi Davies (interpretată de actriţa Brittany Snow), care e mereu pe lângă cei doi detectivi, ajutându-i cu propria ei perspectivă asupra minții criminale.

(w882)

Poate nu toată lumea ştie, dar cicatricea de pe fruntea actriţei Brittany Snow este reală, deşi, în film, apare mai pronunțată. Despre cicatricea ei, Brittany a declarat: „M-am făcut cu cicatricea de pe frunte pe când aveam 3 ani... Am căzut pe o cărămidă. Sora mea avea grijă de mine și... a uitat că eram în grija ei, aşa că m-am împiedicat, am căzut și mi-am spart capul”... Deşi a fost sfătuită să facă o operaţie estetică, actriţa a refuzat: „Am ales să o îmbrățișez. Acum, cred că îmi place cicatricea mea”, a mai adăugat actriţa. Unde mai punem că e şi perfect potrivită pentru rolul din „Spânzurătoarea”... Ne-am convins urmărind filmul miercuri, de la ora 22.00, la TVR 1.

(w882)

Iar pentru cei mai puţin prinşi de thriller în sine, avem alte puncte de atracţie: ați putut admira superba maşină pe care Ray Archer's (Al Pacino) o conduce - un clasic elegant, luxos şi plin de personalitate Buick Riviera 1971.

18:30 Punctul critic

Dezbatere care aduce zilnic in fata telespectatorilor fenomene, trend-uri, probleme de interes, cu accent pe teme din sfera sociala, civica, culturala.

Punctul critic înseamnă atât echilibru, cât şi iminența schimbării. Este locul perfect pentru analiza unei situaţii /unui fenomen şi a potenţialului/ direcţiilor de evoluţie viitoare. Este locul în care, la nivelul societăţii, trebuie să aflăm, să înţelegem şi să cântărim care este drumul pe care dorim să continuăm, în respectiva privinţă.

Prezintă Bogdan Muzgoci

Tema: Scriitor in Romania (dialog cu scriitori din gen diferite-trecut, prezent)

Producator-Mimi Necula

Co-moderator-Nadine Vladescu-Jurnalist TVR

Invitati:​Mihai MITRICĂ, Director Executiv Bookfest

Liviu G,Stan, scriitor
Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik,

Raluca Alecu

Producatori: Mimi Necula, Florenţa Dăscălescu. Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Transmisiune directă

19:35 Jocurile Olimpice

* Eroii. Episodul 13

Producător Daniela Enăchescu

 
 TVR transmite dezbaterea candidaţilor la conducerea Comisiei Europene

România se numără printre cele 10 ţări care adresează întrebări candidaţilor la preşedinţia Comisiei Europene. Dezbaterea va fi transmisă în ...

Miercuri, 22 mai, ora 13.00, Mihaela Olaru vă invită la o nouă ediție a emisiunii "Oamenii și Legea" la TVR 1.

Arome și povești la malul mării. Călătorie care anunţa vara, la „Exclusiv în România”

Cine spune că la mare poți doar să te bucuri de statul la plajă? Cristi Tabără și Ilinca Ciobanu merg în zona Mării Negre pentru a ne arăta cât ...

 

#tvr1