loader
Foto

„Spânzurătoarea”, un thriller care ne-a ţinut cu sufletul la gură - miercuri, la TVR 1 | VIDEO

Este al nouălea rol de detectiv al actorului Al Pacino într-un film. Karl Urban, Brittany Snow i se alătură pentru a dezlega jocul dramatic şi sadic al criminalului. Thriller-ul „Spânzurătoarea” s-a difuzat la TVR 1 miercuri, 15 mai, de la ora 22.00.

 

Pentru miercuri seară, TVR 1 ne-a propus un film american producţie 2017. Este un thriller plin de mister şi întâmplări care ne-au ținut cu sufletul la gură! „Spânzurătoarea” (HANGMAN – SUA, 2017), în regia lui Johnny Martin, cu Al Pacino, Karl Urban, Brittany Snow capete de afiş, a fost la TVR 1 pe 15 mai, de la ora 22.00.

(w500)

(w882)

Este pentru a noua oară când Al Pacino a jucat rolul unui detectiv de poliție, după interpretările din: Righteous Kill (2008), The Son of No One (2011), Insomnia (2002), Heat (1995), Sea of ​​Love (1989), 88 Minutes (2007), Cruising (1980) și Serpico (1973).

(w882)

În statul american Georgia, detectivul Ray Archer (Al Pacino) şi criminalistul Will Ruiney (Karl Urban) sunt pe urmele unui ucigaş în serie care lasă indicii sub forma jocului „Spânzurătoarea", scobind litere în corpurile victimelor sale. Misterul este cu atât mai greu de descifrat, cu cât jocul sadic al criminalului pare să fie cumva legat de trecutul lui Archer...

În film apare şi jurnalista de investigaţie Christi Davies (interpretată de actriţa Brittany Snow), care e mereu pe lângă cei doi detectivi, ajutându-i cu propria ei perspectivă asupra minții criminale.

(w882)

Poate nu toată lumea ştie, dar cicatricea de pe fruntea actriţei Brittany Snow este reală, deşi, în film, apare mai pronunțată. Despre cicatricea ei, Brittany a declarat: „M-am făcut cu cicatricea de pe frunte pe când aveam 3 ani... Am căzut pe o cărămidă. Sora mea avea grijă de mine și... a uitat că eram în grija ei, aşa că m-am împiedicat, am căzut și mi-am spart capul”... Deşi a fost sfătuită să facă o operaţie estetică, actriţa a refuzat: „Am ales să o îmbrățișez. Acum, cred că îmi place cicatricea mea”, a mai adăugat actriţa. Unde mai punem că e şi perfect potrivită pentru rolul din „Spânzurătoarea”... Ne-am convins urmărind filmul miercuri, de la ora 22.00, la TVR 1.

(w882)

Iar pentru cei mai puţin prinşi de thriller în sine, avem alte puncte de atracţie: ați putut admira superba maşină pe care Ray Archer's (Al Pacino) o conduce - un clasic elegant, luxos şi plin de personalitate Buick Riviera 1971.

2:50 Jocurile Olimpice de Vară Paris, 2024 (R)

*

Hanbal feminin grupa A

* Norvegia-Suedia

Comentator Dragoş Bocanaciu.

Producători: Valentina Stelescu, Antoanela Dececco

(Reluare)

4:20 Vis la Paris (R)

Ediţia 5

Moderatori: Ana Maria Brânză şi Costin Deşliu

Producători: Daniela Enăchescu şi Valentina Stelescu

(Reluare)
 
Claudiu Lucaci: „La JO Los Angeles din 1984, am văzut forța sportului românesc şi pe unii dintre cei mai mari sportivi ai noștri”

În această vară, Jocurile Olimpice aduc sportul de elită şi eroii lui alături de inima ta!... Te provocăm să intri în arena celei mai mari ...

Sportivii români, în direct la TVR, de la Jocurile Olimpice. David Popovici, Simona Radiş, Ancuţa Bodnar şi Eliza Samara concurează din primul weekend

Jocurile Olimpice Paris 2024 sunt în plină desfăşurare, iar în weekend-ul 26-28 iulie, telespectatorii îi pot vedea, în direct la TVR 1 şi TVR ...

Vă așteptăm la o nouă ediție "Teleenciclopedia" sâmbătă, 27 iulie, de la ora 18:55, la TVR 1.

 

#tvr1