loader
Foto

Sprijin pentru comunități dunărene. Familia Regală a României continuă proiectele de susţinere a românilor

Din grijă pentru țară și interes pentru oamenii ei, proiectul Familiei Regale române dedicat comunităților dunărene, început în primăvară, cu scopul declarat de a contribui la dezvoltarea acestora, va continua şi anul următor. Au revenit ediţiile în premieră la „Ora Regelui”! De sâmbătă, 14 octombrie, ora 14.30, la TVR 1.

 

Ora Regelui

Majestatea Sa Margareta, alături de Principesa Sofia au vizitat alte două județe situate de-a lungul Dunării, Teleorman și Călărași.

Proiectul dedicat comunităților dunărene a început în primăvară, cu scopul declarat de a contribui la dezvoltarea acestora, și va continua anul următor.

(w882)

Copii dotați, copii săraci, oameni de afaceri care nu răzbat prin hățișul birocratic sau care nu fac față puternicelor companii internaționale, toți au beneficiat de atenția Familiei Regale române.

(w882)

Prin proiectele Fundației Regale pe care o conduce, dar și prin alte organizații, Majestatea Sa încurajează educația în rândul tinerilor, precum și exprimarea minorităților etnice, folclorul și tradițiile din fiecare regiune. Conservarea patrimoniului construit și protejarea mediului înconjurător sunt de asemenea în atenția Familiei Regale.

(w882)

Profesorii inimoși și plini de har, împreună cu elevii lor, le-au arătat Majestății Sale Margareta și Alteței Sale Regale Principesa Sofia de ce Centrul Generații este a doua lor casă.

(w882)

Micile comunități s-au dovedit adevărate incubatoare de idei: au zeci de proiecte pe care le cresc, cu speranța că vor fi descoperite și valorificate.

(w882)

(w882)

Emoțiile au fost mari pentru gazde, iar bucuria întâlnirii nemăsurată. De altfel, bogăția sentimentelor s-a resimțit peste tot, în cele câteva zile în care oaspeții au aflat ce comori se găsesc în aceste comunități.

(w882)

Voluntarii Crucii Roșii din Alexandria și din Călărași au povestit și ei despre impactul social al acțiunilor la care au luat parte. Talent, inspirație, ambiție – noțiuni pe care oamenii locului le exersează cu modestie, dar care le consolidează valoarea cu atât mai mult.

Sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 14.30, la TVR 1, „Ora Regelui” ne-a prezentat o ediție care exprimă cel mai bine ideea regalității române: grija pentru țară și interesul pentru oamenii ei. Emisiunea „Ora Regelui” s-a văzut la TVR Internațional tot pe 14 octombrie, ora 16.30, iar la TVR Moldova se va vedea joi, 19 octombrie, ora 16.00.

Director de imagine: Ștefan Stan

Editor de imagine: Nicolaie Cernat

Producător: Lidia Voicu

Realizator:  Bogdan Șerban-Iancu

credit foto: romaniaregala.ro

 

22:00 Dosar România

*Trei zile cu Natalia

Documentar.

Realizator Catălin Apostol

Producător Răzvan Butaru

23:40 Jocurile Olimpice

* Speranţe. Episodul 9

Producător Daniela Enăchescu

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Oamenii și legea: Ce trebuie să știi când dai sau ești dat în judecată

Joi, 9 mai, de la ora 13:00, invitatul Mihaelei Olaru la ”Oamenii și legea”, pe TVR 1, a fost Ion Dragne, avocat.

Elisa Leonida Zamfirescu – prima femeie inginer chimist din lume, în galeria „Români universali”

Pe 13 mai, Cristian Tabără ne prezintă o româncă a cărei voinţă a răsturnat mentalităţi în întreaga lume. Un episod în premieră al emisiunii se ...

 

#tvr1