loader
Foto

Supraveghetorul - o comedie spumoasă, la TVR 1 | VIDEO

Luni, 29 august, de la 21.00, sunteţi invitaţi să vă deconectaţi urmărind o producţie americană din 2011, în care protagonist este Paul Levesque, atletul numărul unu în Wrestlingul profesionist american.

 

SUPRAVEGHETORUL (THE CHAPERONE – SUA, 2011)
Regia: Stephen Herek
Cu: Paul Levesque, Kevin Corrigan, Annabeth Gish

Comedie. După ce a făcut carieră ca spărgător de bănci, Ray Bradstone s-a hotărât să se dea pe brazdă, să nu se mai certe cu fosta nevastă şi, mai ales, să se ocupe mai mult de fetiţa lui, Sally. Dar, cum nu-şi găseşte atât de uşor o slujbă cinstită, Ray acceptă să participe la un ultim jaf împreună cu gaşca lui. Şi totuşi, în ultima clipă, se răzgândeşte, preferând să supravegheze clasa lui Sally într-o excursie şi lăsându-şi baltă partenerii de jaf, care abia aşteaptă să se răzbune!

(w882)

Paul Levesque este „un munte” de om, de 1,88 metri înălţime şi o tonă de muşchi care l-au ajutat să devină atletul numărul unu în Wrestlingul profesionist american. Cunoscut ca „Triplu H”, „Asasinul cerebral” sau „Regele din ring”, Paul a câştigat zece campionate mondiale WWE devenind unul dintre cei mai titraţi atleţi ai acestui sport. Calităţile sale fizice i-au adus numeroase roluri în filme de acţiune unde a jucat cu talent şi uşurinţă roluri de om dur.

De data aceasta, în Supraveghetorul, Paul Levesque schimbă registrul şi interpretează cu mult umor rolul unui damnat. Pentru că oricât de dur ar fi un individ şi oricâţi muşchi şi forţă ar avea el, tot e greu să faci faţă unor copii năzdrăvani.

 

14:00 Telejurnal

* Ştiri* Sport* Meteo

Prezintă Andra Soceanu

Translator mimico gestual Laura Ioana

Producători: Anamaria Panait și Diana Anghel

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

14:55 Zi de zi cu părintele Constantin Necula

. Producător Victor Dochia

 
Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

Doamna și Unicornul, sâmbătă la

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 18:59, la TVR 1, vă propunem o nouă ediție la "Teleenciclopedia".

 

#tvr1