loader
Foto

Tragerea la sorţi UEFA EURO 2023 U21, în direct la TVR 1

România şi-a aflat adversarele din grupele EURO 2023, turneu găzduit de țara noastră și de Georgia. Tricolorii U21 vor juca în grupa B cu Spania, Ucraina și Croația.

 

România se pregăteşte pentru a treia participare la rând la UEFA EURO U21. Marţi, 18 octombrie, de la ora 19.00, la Bucureşti, a avut loc tragerea la sorți a grupelor turneului final UEFA EURO 2023 U21, găzduit de România și Georgia.

Telespectatorii au putut urmări evenimentul desfăşurat la Ateneul Român în direct la TVR 1, începând cu ora 19.00, cu comentariul jurnalistului Emil Hossu-Longin.

UEFA EURO 2023 U21 are loc în perioada 21 iunie - 8 iulie 2023, România și Georgia fiind ţările care organizează competiția. Iar arenele pe care urmează să se desfăşoare partidele din România sunt Ghencea, Giulești, Cluj Arena și Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

În proporţie covârşitoare, cele mai bune mai bune echipe ale continentului vor fi la EURO. E al doilea turneu cu 16 echipe, au fost lupte grele în preliminarii şi fanii fotbalului din cele două ţări gazdă vor avea ocazia să vadă fotbaliştii tineri de top. Vorbim de jucătorii născuţi după 1 ianuarie 2000, foarte mulţi fiind deja staruri!”, precizează Emil Hossu-Longin.

La tragerea la sorţi din această seară, cele 16 echipe au  fost repartizate în 4 grupe de câte 4:

Grupa A (Tbilisi): Georgia, Portugalia, Belgia, Olanda;

Grupa B (Bucureşti): România, Spania, Ucraina, Croaţia;

Grupa C (Batumi, Kutaisi): Cehia, Anglia, Germania, Israel;

Grupa D (Cluj-Napoca): Norvegia, Elveţia, Franţa, Italia.

Primele două clasate din fiecare grupă se califică în „sferturi”. Naționala României va juca toate meciurile din grupă pe stadionul Ghencea, arenă pe care se desfăşura şi o semifinală. FRF i-a impus ca obiectiv antrenorului reprezentativei României U21, Emil Săndoi, calificarea în semifinalele turneului final U21 din 2023.

18:00 Punctul critic

Dezbatere care aduce zilnic in fata telespectatorilor fenomene, trend-uri, probleme de interes, cu accent pe teme din sfera sociala, civica, culturala.

Punctul critic înseamnă atât echilibru, cât şi iminența schimbării. Este locul perfect pentru analiza unei situaţii /unui fenomen şi a potenţialului/ direcţiilor de evoluţie viitoare. Este locul în care, la nivelul societăţii, trebuie să aflăm, să înţelegem şi să cântărim care este drumul pe care dorim să continuăm, în respectiva privinţă.

Prezintă Bogdan Muzgoci

Co-moderator Nadine Vlădescu-jurnalist TVR

*Predicţiile, între ştiinţă şi pseudoştiinţă

Invitaţi:

Prof. Adrian Mitroi, doctor in finante comportamentale,

Psiholog Radu Lecca,

Anca Dimancea, specialist Feng Shui

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik,

Raluca Alecu

Producatori: Raluca Neagu, Florenţa Dăscălescu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

19:45 Sport

Transmisiune directă

 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1