loader
Foto

Traian Băsescu în dialog cu Mihai Rădulescu, într-o „Ediţie specială”

Fostul preşedinte a fost invitatul jurnalistului TVR la o dezbatere despre situaţia politică internă şi internaţională marţi, 1 noiembrie , de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

 

Mihai Rădulescu

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

A mai rămas ceva mai mult de o lună până la alegerile parlamentare. Partidele şi-au finalizat deja listele de candidaţi şi proiectele de program. Pe plan extern, Moldova se pregăteşte de al doilea tur de scrutin pentru alegerea preşedintelui, Rusia îşi sporeşte prezenţa militară în Siria, iar Statele Unite anunţă reducerea distanţei în sondaje dintre cei doi principali candidaţi la şefia Casei Albe. Fostul preşedinte Traian Băsescu discută cu jurnalistul TVR Mihai Rădulescu despre mişcările la care ne putem aştepta pe plan intern şi internaţional în viitorul apropiat, într-o Ediţie specială difuzată marţi, 1 noiembrie, la TVR 1 şi pe TVR+, în direct, de la ora 21.00.

„Vă aştept diseară, ca de obicei, la 23.00, la TVR 1, la Ora de Ştiri. În mod excepţional, însă, vă aştept şi la Ediţia specială de la ora 21.00, tot la TVR 1, unde - după mult timp – îl voi avea din nou invitat pe Traian Băsescu”, anunţă moderatorul. „Atunci era şeful statului, acum candidează pentru un post de senator. Marea mea întrebare, dintre multe altele: vorbesc cu... acelaşi personaj, mai seamănă câtuşi de puţin candidatul Băsescu cu fostul preşedinte Băsescu?”, continuă Mihai Rădulescu.

Realizatorii Ediţiei speciale a Ştirilor TVR aşteaptă mesajele telespectatorilor – în scris sau sub forma de mesaje video – pe pagina de Facebook a Ştirilor TVR.

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producători: Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
Procedura în materia dreptului administrativ

Procedura în materia dreptului administrativ

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Ce este procedura în materie de contencios administrativ şi care sunt normele procedurale aplicabile? Într-un litigiu, care pot fi părţile ...

Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 7:00, la TVR 1, urmărim o  ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre hipertensiunea arterială, Caravana ...

1917: Un an, două revoluții, la

O nouă ediție a emisiunii "Teleenciclopedia" este difuzată sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 19:00, la TVR 1.

 

#tvr1