loader
Foto

Galerie foto

Trei noi concursuri pentru cei care petrec duminica „În grădina Danei”

Din 2 februarie 2020, la emisiunea „În grădina Danei”, pornesc trei noi concursuri atractive. Telespectatorii fideli pot câștiga premii în cărți, dar și smochini și magnolii sau semințe pentru grădinile lor. Răspunsurile se primesc doar prin email.

 

Documente disponibile pentru descarcare:
Documente disponibile pentru descarcare:
Documente disponibile pentru descarcare:
Dana Constantinescu
În grădina Danei

Update concursuri în desfăşurare la emisiunea În grădina Danei:

Regulile impuse de autorităţi în această situaţie de urgenţă prevăd restricţii şi chiar interzicerea deplasării anumitor categorii de persoane. Prin urmare, toate concursurile ce vor continua în cadrul emisiunii În grădina Danei, chiar şi în acesată perioadă (este vorba despre Editura CASA, HollandFarming şi Grădini cu smochini), vor primi/accepta răspunsuri din partea participanţilor doar pe adresa de e-mail: daniela.constantinescu@tvr.ro.

Extragerea iniţial anunţată pentru data de 29 martie 2020 se amână pentru o ediţie următoare.

5 pachete, fiecare constând în 6 cărți, oferite de Editura CASA,

12 premii, fiecare constând dintr-o magnolie și un smochin, oferite de Pepiniera Grădina cu Smochini SRL,

precum și cele 10 premii constând în semințe și fertilizatori pentru grădina ta, de la Holland Farming

sunt premiile puse la bătaie de Dana Constantinescu și echipa ei duminica, la TVR 1.

(w882)

Ce trebuie să faci pentru a intra în competiţie? Urmăreşte emisiunea În grădina Danei în fiecare duminică dimineaţă, la TVR 1, răspunde corect la întrebarea din timpul emisiunii şi trimite răspunsul corect, în plic, prin poştă, la adresa Televiziunii Române (Calea Dorobanţilor nr. 191, sector 1, Bucureşti), cu menţiunea, pe plic, „Pentru emisiunea În grădina Danei” sau prin email, la adresa daniela.constantinescu@tvr.ro, cu datele de identificare corecte, inclusiv un număr de telefon. Detalii pentru participarea la fiecare dintre cele trei concursuri găseşti în regulamentele atașate:

Regulament concurs Editura CASA februarie – iunie 2020

Regulament concurs Grădini cu smochini februarie – decembrie 2020

Regulament concurs Holland Farming februarie – decembrie 2020

(w882)

În fiecare săptămână, TVR 1 îţi propune o emisiune-ghid care vine cu sfaturi, informaţii, soluţii, oportunităţi pentru crearea unei grădini îmbelşugate (de la plantare până la recoltare). În grădina Danei este la TVR 1 duminica, de la 10.00.

9:59 Jocurile Olimpice de Vară Paris 2024

*

10.00-11.12 Canotaj simplu vâsle serii (Mihai Chiruţă )

Comentator Sorin Hobana

Transmisiune directă

Producători: Valentina Stelescu, Antoanela Dececco

11:15 Zi de zi cu părintele Constantin Necula

. Producător Victor Dochia

 
Claudiu Lucaci: „La JO Los Angeles din 1984, am văzut forța sportului românesc şi pe unii dintre cei mai mari sportivi ai noștri”

În această vară, Jocurile Olimpice aduc sportul de elită şi eroii lui alături de inima ta!... Te provocăm să intri în arena celei mai mari ...

Sportivii români, în direct la TVR, de la Jocurile Olimpice. David Popovici, Simona Radiş, Ancuţa Bodnar şi Eliza Samara concurează din primul weekend

Jocurile Olimpice Paris 2024 sunt în plină desfăşurare, iar în weekend-ul 26-28 iulie, telespectatorii îi pot vedea, în direct la TVR 1 şi TVR ...

Vă așteptăm la o nouă ediție "Teleenciclopedia" sâmbătă, 27 iulie, de la ora 18:55, la TVR 1.

 

#tvr1