loader
Foto

"Secretul fericirii", luni la TVR1 | VIDEO

Nu pierdeţi luni, 15 august, de la 20.00, o comedie romantică despre micile şi marile întâmplări ale vieţii, despre familia şi prietenii care ne înconjoară şi care, împreună, fac parte din reţeta fericirii pentru fiecare dintre noi.

 

Secretul fericirii (BIG STONE GAP – SUA, 2014)
Regia: Adriana Trigiani
Cu: Ashley Judd, Whoopi Goldberg, Patrick Wilson, Jenna Elfman
.

.
Comedie. În America anilor 1970, într-un orăşel din Virginia numit Big Stone Gap, farmacista Ave Maria Mulligan are o viaţă liniştită şi fericită, plină de bucurii mărunte şi de prieteni vechi, deşi uneori regretă că nu şi-a construit propria ei familie. Însă descoperirea neaşteptată a unui secret din trecut o face să se întrebe dacă nu cumva viaţa ei ar fi trebuit să arate cu totul altfel...
.

Filmul a fost realizat integral în localitatea Big Stone Gap din Sud-Vestul Virginiei şi a devenit unul dintre cele mai bine cotate filme romantice din 2015 în ceea ce priveşte încasările. S-a clasat în top 5 ca încasări pe 2015 şi în ceea ce priveşte topul filmelor romantice regizate de o femeie.
.

Ca locaţie de filmare au fost folosite şi două reşedinţe importante din localitate: una este casa politicianului Tim Kaine care în 2016 a fost nominalizat la funcţia de Vicepreşedinte SUA, iar cea de-a doua este casa familiei fostului guvernator de Virginia, Linwood Holton.
.

Rolul principal masculin este interpretat de actorul Patrick Wilson - care apare în acest film alături de aproape întreaga sa familie (în roluri secundare sau de figuraţie): tatăl, doi fraţi, soţie şi cei doi copii.
.

 

18:00 Punctul critic

Dezbatere care aduce zilnic in fata telespectatorilor fenomene, trend-uri, probleme de interes, cu accent pe teme din sfera sociala, civica, culturala.

Punctul critic înseamnă atât echilibru, cât şi iminența schimbării. Este locul perfect pentru analiza unei situaţii /unui fenomen şi a potenţialului/ direcţiilor de evoluţie viitoare. Este locul în care, la nivelul societăţii, trebuie să aflăm, să înţelegem şi să cântărim care este drumul pe care dorim să continuăm, în respectiva privinţă.

Prezintă Bogdan Muzgoci

Co-moderator Nadine Vlădescu-jurnalist TVR

*Predicţiile, între ştiinţă şi pseudoştiinţă

Invitaţi:

Prof. Adrian Mitroi, doctor in finante comportamentale,

Psiholog Radu Lecca,

Anca Dimancea, specialist Feng Shui

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik,

Raluca Alecu

Producatori: Raluca Neagu, Florenţa Dăscălescu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

19:45 Sport

Transmisiune directă

 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1