loader
Foto

Galerie foto

UEFA Champions League: Steaua Bucureşti – Ludogoreţ Razgrad: 1-0

În direct la TVR 1, TVR HD şi TVR+  Steaua Bucureşti a învins Ludogoreţ Razgrad în manşa tur a play-offului pentru accederea în grupele UEFA Champions League .

 

UPDATE: Steaua a învins campioana ultimelor trei sezoane din Bulgaria, Ludogoreț Razgrad, cu scorul de 1-0 (Alex Chipciu '88), în prima manşă a play-off-ului UEFA Champions League. Partida a fost transmisă în direct pe TVR1, TVR HD şi online pe TVR+. Rezumatul partidei este pe stiriletvr.ro

TVR 1, TVR HD şi TVR+ transmit în direct marţi, 19 august, de la 21.40, partida de fotbal dintre Steaua Bucureşti şi Ludogoreţ Razgrad. Meciul, din manşa tur a play-offului pentru accederea în UEFA Champions League, va fi comentat pentru telespectatorii TVR de Marian Olaianos. Partida va fi precedată, de la ora 21.00, de Studio UEFA Champions League, moderat de Tudor Furdui, care îi aşteaptă pe telespectatori şi la final, pentru o dezbatere concluzie despre meciul difuzat. Invitaţii lui Tudor Furdui sunt steliştii Edi Iordănescu, Mihai Stoichiţă şi Victoraş Iacob.

„Sunt fericit că am marcat două goluri în primele mele două meciuri la Ludorgoreţ şi de abia aştept să joc partida împotriva Stelei. Am urmărit două dintre meciurile Stelei în UEFA Champions League şi pot să afirm că sunt o echipă foarte puternică. Mă aştept la o partidă nu tocmai uşoară”, spune fundaşul român Cosmin Moţi. Internaţionalul român de 29 de ani a venit la Ludogoreţ în vara anului 2012, înainte el fiind membru al rivalei Stelei, Dinamo Bucureşti, cu care a jucat de altfel 12 derbiuri. Experimentatul jucător recunoaşte însă că întâlnirea cu o echipă de valoarea Stelei va fi o adevărată provocare.

„Nu ştiu dacă avem o chipă mai bună decât cea a Stelei, dar vom face tot ce ne stă în putere să ne calificăm”, declară Moţi. „Nu pot spune că Steaua e favorită, dar cu siguranţă au o mai mare experienţă decât noi. Sunt o echipă foarte bună, dar şi noi avem şansa noastră. Presiunea e pe Steaua! Personal, nu am vrut să joc în partida cu Steaua, pentru că ei reprezintă o echipă foarte puternică, cu o experienţă valoroasă. Cred în şansa echipei în care joc şi sunt sigur că meciul va fi unul spectaculos”, a mai apreciat jucătorul de la Ludogoreţ, dar născut la Reşiţa.

Ultimele trei intâlniri europene ale Stelei cu echipe din Bulgaria au fost cele cu PFC SCKA Sofia, echipa românească fiind cea care s-a calificat cu fiecare ocazie. Ludogoreţ Razgrad nu a mai avut până acum vreo confruntare cu echipe româneşti de fotbal.

sursa foto: ©Getty Images

 

 

4:05 Meteo (R)

(Reluare)

4:10 Oamenii şi legea (R)

Emisiune de educaţie juridică

Moderator av. Mihaela Olaru

Jurnalişti Tv: Raluca Amzăr, Ileana Gaiță

Producător Mihaela Grecu Grădinaru

(Reluare)
 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o nouă ediţie în care vom afla ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, s-a difuzat drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

 

#tvr1