loader
Foto

„Ultimul pistolar", marți, la Telecinemateca | VIDEO

Dacă e marţi, e Telecinemateca la TVR1! Pe 26 martie, de la ora 22:00, s-a difuzat western-ul „Ultimul pistolar (L'ultimo killer – Italia, 1967)".

 

.
Regia: Joseph Warren;
Cu: George Eastman, Anthony Ghidra, Dana Ghia, Mirco Ellis

.
Ramon, fiu de fermier sărac, este jefuit în drum spre conacul latifundiarului John Barrett, căruia trebuie să-i returneze o sumă de bani. Tânărul îl recunoaşte pe unul dintre bandiţi printre angajaţii lui Barrett, dar acesta nu-l crede, ba chiar ordonă ca Ramon să fie bătut, iar ferma familiei lui, incendiată. Nemaiavând nimic de pierdut, Ramon ia lecţii de tras cu arma de la un pistolar de meserie şi îşi plănuieşte răzbunarea împotriva lui Barrett.

Film în reluare marți, ora 1:30.

1:00 Istorii ascunse (R)

Realizator Cristina Băican

(Reluare)

1:30 Cercul (R)

(THE CIRCLE-SUA, 2017)

Regia James Ponsoldt

Cu: Emma Watson, Tom Hanks, Bill Paxton

Redactor Bogdan Stănescu

X

(Reluare)
 
Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

 

#tvr1