loader
Foto

Galerie foto

Un Crăciun binecuvântat, la TVR1

Duminică, 21 decembrie, de la ora 7:30, pe TVR 1 şi TVR+, sunteţi invitaţi să luaţi parte la pregătirile prilejuite de Naşterea Domnului, la Universul credinţei.

 

Universul credinţei

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Gânduri de pace înaintea Crăciunului

Liderii principalelor Biserici creştine din ţara noastră ne transmit mesaje de pace şi ne doresc să avem „Un Crăciun binecuvântat!” Emisiunea Universul credinţei este mesagerul lor.

În fiecare colţişor din ţară oamenii pregătesc Crăciunul cum simt şi ştiu mai bine. Sunt unele locuri unde oamenii păstrează tradiţiile în bună rânduială şi se bucură din toată inima de moment. În această ediţie a emisiunii suntem invitaţi la Bădăcinul Sălajului să vedem cum aşteaptă oamenii de acolo Crăciunul.

Realizator: Doina Iacob

Înaintea unui moment de sărbătoare atât de special, avem ocazia şi onoarea să ne aflăm în dialog cu academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici şi să intrăm în atmosfera Crăciunulului din vremurile de demult.

Realizator: Lucia Toader

Lumina faptei bune

Suntem datori să ţinem pază sufletului nostru, pentru a nu-l înstrăina şi a ne îndepărta de Domnul. Ne aflăm cu un pas mai aproape de Dumnezeu atunci când dăruim şi suntem milostivi. Sărbătoarea Naşterii Domnului Hristos ne cheamă, pe fiecare dintre noi, la săvârşirea faptelor bune.

Campania „Niciodată nu-i prea târziu”, lansată de Universul credinţei, este menită să ajute la ridicarea Clinicii Nera, din Slatina Nera, judeţul Caraş Severin, prima clinica de recuperare oncologică din România.

Realizator: Anna de Hillerin

Pe urmele lui Moş Crăciun

Crăciunul este Sărbătoarea Naşterii Domnului Hristos pe care o prăznuim în fiecare an. Dar tot cu ocazia Crăciunului, un personaj îşi face cu insistenţă loc, cel puţin în vremurile moderne. Acesta este Moş Crăciun. De aici vine si curiozitatea noastră legitimă de a afla cine este acest foarte popular personaj.

Realizator: Ion Lucian Ciucu

Producător: Estela Dincă

14:00 Telejurnal

* Ştiri* Sport* Meteo

Prezintă: Loredana Iordache, Andra Soceanu

Translator mimico gestual Laura Ioana

Producători: Anamaria Panait și Diana Anghel

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

14:55 Zi de zi cu părintele Constantin Necula

. Producător Victor Dochia

 
Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...

Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

 

#tvr1