loader
Foto

Galerie foto

Un designer care îmbracă vedete, pe podiumul Garantat 100%

Celebrităţi ca Beyoncé, Madonna sau Lady Gaga poartă creaţiile ei vestimentare. Duminică, 20 noiembrie, la Garantat 100%, Cătălin Ştefănescu stă de vorbă cu creatoarea de modă Andreea Bădală. De la 22.20, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

 

Cătălin Ştefănescu
Garantat 100%

Ediţia este disponibilă online pe TVR +.

A fost numită cel mai bun designer din România în anul 2013. Celebrităţi ca Beyoncé, Madonna, Lady Gaga, Britney Spears, Katy Perry poartă creaţiile vestimentare ale Andreei Bădală în videoclipurile, sedinţele foto sau apariţiile lor publice. Colecţiile Murmur sunt vedetele editorialelor de modă din reviste precum Vogue, ELLE, West East sau Grazia. Creatoarea Andreea Bădală este invitata lui Cătălin Ştefănescu duminică seară la Garantat 100%. Ediţia poate fi vizionată pe 20 noiembrie, de la 22.20, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

(w882)

Designer şi fondator Murmur, pe care l-a creat şi pe care l-a transformat într-unul dintre cele mai puternice brand-uri din moda românească, Andreea Bădală a studiat design vestimentar la Universitatea de Arte din Bucureşti şi tehnologia modelelor, la London College of Fashion. Experienţa ei include colaborări cu Richard Nicoll, Venera Arapu şi Emilio de la Morena. După ani de studii şi practică în ateliere de designer, Andreea Bădală a creat un brand de lux pentru femei Murmur - care reuneşte cele două pasiuni ale ei: lejeria şi silueta feminină a anilor ‘40 - ‘50.

(w882)

„Nu prea îmi amintesc să îmi fi dorit să fac şi altceva. Am făcut şi muzică, pian. Am urmat ambele direcţii câţiva ani, iar la 14 ani m-am hotărât: desen. Îmi plăcea să desenez tot ce putea relaţiona cu vestimentaţia, tot ce se putea transforma în imprimeu, în ceva practic. Primul book de colecţie l-am avut la 11 ani. Eu ştiam designeri, aveam preferaţi, ştiam modele, ştiam tot, la 11 ani”, povesteşte Andreea Bădală într-un interviu Elle.

(w882)

În plus, a interacţionat şi cu partea practică. A copilărit cu bunica ei, care era croitoreasă, motiv pentru care a încercat maşina de cusut încă de când era mică. Despre perioada de căutări de la început, despre cum îşi lua maşina de cusut cu ea când mergea la şcoală, despre colaborări cu vedete internaţionale, despre filosofia Murmur şi despre o carieră construită în România, dar de răsunet în lume aflăm mai multe duminică seară la TVR 1. La Garantat 100%, cu Andreea Bădală şi Cătălin Ştefănescu. 20 noiembrie, de la 22.20, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

După actorul Tim Robbins scriitorul, jurnalistul şi analistul american Robert D. Kaplan, compozitorul Philip Glass, la Garantat 100%, realizatorul Cătălin Ştefănescu ne propune o întâlnire cu românca Andreea Bădală, designer de succes în lumea modei internaţionale.

(w882)

Despre Garantat 100%

Le-a dat garanţii la fiecare ediţie, iar după 17 ani, telespectatorii o recunosc drept una dintre cele mai de succes emisiuni culturale. Cătălin Ştefănescu prezintă la TVR 1 „felul nostru de a face televiziunea”: Garantat 100%. Întreaga colecţie a emisiunilor Garantat 100% poate fi vizionată şi online, pe portalul video al Televiziunii Române, www.tvrplus.ro. Telespectatorii pot interacţiona cu echipa emisiunii şi pe contul de Facebook Garantat 100%.

12:00 Teleshopping

12:30 Parlamentul României

Prezintă Radu Rădulescu

Producător Emilia Rădină

 
„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Procedura în materia dreptului administrativ

Procedura în materia dreptului administrativ

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Ce este procedura în materie de contencios administrativ şi care sunt normele procedurale aplicabile? Într-un litigiu, care pot fi părţile ...

Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 7:00, la TVR 1, urmărim o  ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre hipertensiunea arterială, Caravana ...

 

#tvr1