loader
Foto

Galerie foto

Un medic stomatolog, fotograf amator, invitat la „Garantat 100%” | VIDEO

În noul sezon Garantat 100%, Cătălin Ştefănescu  ne face cunoştinţă şi cu compatrioţi care nu sunt în lumina reflectoarelor, dar care fac lucruri extraordinare. Realizatorul ne-a dat întâlnire cu Septimiu Bizo la TVR 1, duminică, 31 mai, de la ora 23.00.

 

Cătălin Ştefănescu
Garantat 100%

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Medicul stomatolog Septimiu Bizo e fotograf amator. Îşi împarte viaţa între cabinetul său şi „vânătoarea de imagini". Invitatul emisiunii Garantat 100% din această duminică fotografiază natura României sau a altor ţări pe care le vizitează de mai mulţi ani. S-a specializat în fotografierea animalelor sălbatice, iar câteva dintre rezultatele pasiunii sale s-au văzut pe 31 mai, la Garantat 100%.

(w882)

Din pădurile României în Patagonia, din Namibia în Siberia, din Kamceatka în Islanda, am călătorit alături de invitatul lui Cătălin Ştefănescu şi de fotografiile realizate de acesta. „Le promitem o surpriză memorabilă celor care ne vor urmări!”, ne-a spus gazda şi realizatorul Cătălin Ştefănescu.

(w882)

„Continuăm, la Garantat 100%, cu descoperirea unor compatrioţi care nu sunt în lumina reflectoarelor, dar care fac lucruri excepţionale. Dincolo de figurile celebre, prezente zilnic pe scena publică (fie că vrem, fie că nu), există un univers uman fascinant. O lume alcătuită din oameni necunoscuţi publicului larg, care şi-au dedicat vieţile unor preocupări şi pasiuni în care cred cu tărie. Oamenii aceştia nu urmăresc niciun profit în urma lucrurilor făcute din pasiune, transformând lumea în care trăim într-una mai bună şi mai frumoasă, fără să ceară nimic în schimb” – Cătălin Ştefănescu.

(w882)

foto: Septimiu Bizo

(w882)

Garantat 100%, cu pasionatul de fotografie Septimiu Bizo, s-a difuzat la TVR 1 duminică, 31 mai, de la ora 23.00.

Despre Garantat 100%

(w500)

De-a lungul celor 20 de ani, emisiunea „Garantat 100%” ne-a oferit întâlniri memorabile cu mari personalităţi ale României şi ale lumii, de la actori şi muzicieni celebri, la scriitori de talie mondială, oameni de cultură sau ştiinţă, militanţi ai societăţii civile, sportivi cu care ne mândrim etc. La „Garantat 100%”, printre interlocutorii lui Cătălin Ştefănescu s-au numărat: Ethan Hawke, Robert Wilson, Armand Assante, Amos Oz, Ana Blandiana, Mircea Cărtărescu, Marcel Iureş, Gică Hagi, Simona Halep, Cristina Neagu etc.

 

11:00 Câştigă România! (R)

Prezintă Virgil Ianţu

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

(Reluare)

12:00 Teleshopping

 
Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...

Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

 

#tvr1