loader
Foto

Galerie foto

„Underworld” şi „Toamnă la New York” se văd la TVR 1

Kate Beckinsale este Selene, lideră a vampirilor luptători, în  Underworld , iar Richard Gere, Winona Ryder, Anthony LaPaglia ne aduc povestea unei iubiri de o toamnă. Vedem filmele marţi, miercuri şi joi, de la ora 22.10, la TVR 1.

 

Primele două producţii din seria de filme artistice acţiune-fantasy Lumea de dincolo (UNDERWORLD – SUA, 2003), ale regizorului Len Wiseman, se văd la TVR 1 marţi, 12 şi miercuri, 13 februarie, de la ora 22.10.

Actriţa Kate Beckinsale, care deţine rolul principal – Selene - în seria de filme Underworld a fost propulsată în rândul actorilor importanţi de la Hollywood datorită prezenţei sale în acest film şi nu este de mirare că a acceptat să joace şi în al doilea film al regizorului, Underworld 2: Evolution. Ultimul film, al şaselea al seriei, a apărut în 2016.

(w882)

Kate Beckinsale, Bill Nighy, Scott Speedman deţin rolurile principale în prima parte a filmului de acţiune, fantasy Lumea de dincolo (UNDERWORLD – SUA, 2003), care ne poartă în lumea vampirilor. Îl vedem la TVR 1 marţi, 12 februarie, de la 22.10. În ciuda criticilor, primul film al seriei regizorului Len Wiseman, a adunat public numeros în întreaga lume şi încasări de aproape de 100 de milioane de dolari, sumă care a depăşit cu mult bugetul iniţial investit – 22 de milioane de dolari.

Lupta pentru supremaţie dintre vampiri şi vârcolaci s-a încheiat cu multe secole în urmă, cu victoria primilor. Acum, liderii vampirilor conduc pe rând, câte unul, în timp ce alţi doi hibernează, iar vampirii-luptători sunt puţini şi patrulează permanent, pentru a-i ţine la respect pe supravieţuitorii vârcolacilor. La apariţia lui Michael Corvin, un hibrid, care are deopotrivă sânge de vampir şi de vârcolac, ies la suprafaţă secrete şi o conspiraţie la care participă membri din ambele tabere. Selene, lideră a vampirilor luptători, încearcă să dezvăluie conspiraţia şi să asigure supremaţia definitivă a vampirilor.

(w882)

Saga eternului conflict dintre vampiri şi vârcolaci continuă în Lumea de dincolo 2: Evoluţia (UNDERWORLD 2: EVOLUTION - SUA, 2006), filmul regizorului Len Wiseman, pe care il vom vedea la TVR 1 miercuri, 13 februarie. A doua producţie a seriei are aceeaşi distribuţie: Kate Beckinsale, Bill Nighy, Scott Speedman

Războinica Selene, lidera vampirilor, şi iubitul ei Michael – un hibrid care îmbină sângele ambelor rase – îşi unesc forţele pentru a dezvălui secrete întunecate din trecutul celor două triburi. Totul conduce către bătălia finală, în care până şi nemuritorii trebuie să dea socoteală pentru faptele lor.

(w882)

Pentru seara de joi, schimbăm registrul. TVR 1 a programat una dintre cele mai emoţionante poveşti de dragoste, căreia îi dau viaţă Richard Gere, Winona Ryder, Anthony LaPaglia. În Toamnă la New York (AUTUMN IN NEW YORK – SUA, 2000), regizoarea Joan Chen ne face să trăim sentimentul dulce-amar al unei poveşti de modă veche, proiectată pe fundalul celebrităţilor fastuoase ale zilelor noastre. Este o lume a burlacilor care promit mereu iluzia unei legături pe viaţă, a romanţelor care durează doar din mai până în decembrie, a femeilor independente. Este o poveste care subliniază importanţa de a fi iubit, indiferent de vârstă, stil de viaţă sau convingeri.

(w500)

Regizoarea chineză Joan Chen oferă o perspectivă strălucitoare, unică asupra Manhatan-ului, lăsându-ne să redescoperim oraşul într-o manieră luminoasă, după decade întregi de realism tăios. Dragostea, sentiment suprem, plăcut şi devastator deopotrivă, este tema prezentă în Toamnă la New York şi reuşeste să însufleţească întregul oraş.

(w882)

Will are 50 de ani şi este un bărbat fermecător, libertin, care nu crede în dragoste. Charlotte e cu aproape 30 de ani mai tânără şi foarte nerăbdătoare să cunoască bucuriile şi frumuseţile vieţii. Se cunosc în ziua în care ea îşi aniversează ziua de naştere. La început, amândoi îşi spun că idila lor va fi scurtă: el, pentru că e consecvent principiilor sale, ea, pentru că ştie că suferă de o boală incurabilă. Dar iubirea lor de-o toamnă va fi mai puternică decât orice altă experienţă trăită de cei doi până atunci.

Vedem filmul Toamnă la New York joi, 14 februarie, de la ora 22.10, la TVR 1.

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producători: Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
Oricât de atroce ar fi vremurile, umanitatea dăinuie. „Puterea binelui”, un documentar în premieră la „Ora Regelui”, pe TVR 1

Cu doar câteva zile înainte de 8 mai, Ziua Internațională a Crucii Roșii, la „Ora Regelui”, urmărim un documentar despre cea mai mare organizație ...

Răspunderea penală a persoanei juridice

Răspunderea penală a persoanei juridice

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt măsurile ce pot fi luate împotriva persoanei juridice acuzate de săvârşirea unor infracţiuni cu consecinţe grave? Când pot fi dispuse ...

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o ediţie în care vom afla detalii ...

 

#tvr1