loader
Foto

Galerie foto

Urări de An Nou și colinde populare, la „Universul credinţei”

Ediţia din Noul An, 1 ianuarie 2017, a emisiunii „Universul credinţei” a fost o ediție de sărbătoare, cu mesaje și colinde populare. De la ora 09:00, pe TVR 1, TVR HD şi TVR+, PF Părinte Daniel, Patriarhul României a transmis un mesaj cu prilejul Anului Nou.

 

Universul credinţei

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

V-am prezentat, pe lângă mesaje, urări și colinde, un reportaj făcut la Biserica Sf. Gheorghe din Olteniţa cu ocazia Nașterii Domnului.

(w882) Universul

La rubrica Pelerini în Ţara lui Hristos, ajungem în deșertul Iudeei unde intrăm în Mănăstirile Sfântul Sava și Sfântul Teodosie. În apropierea Mănăstirii Sf. Sava se află şi izvorul sfântului care a răsărit în chip minunat, din pământ pietros, în urma rugăciunilor stăruitoare ale acestuia.

(w882) Sf Sava

Rafael Udrişte a participat la conferinţa organizată de ADF Internaţional în cadrul căreia au avut loc dezbateri referitoare la genocidul creştinilor în contextul conflictelor armate din Orientul Mijlociu. Care sunt concluziile dezbaterii, aflaţi din această ediție.

La rubrica Istorie şi credinţă, Radu Găină vă prezintă un documentar despre Candela Doamnei Marica Brâncoveanu. După 45 de ani, candela originală a Mariei Brâncoveanu, care s-a aflat în custodia Muzeului Naţional de Istorie a României, a fost readusă în această vară la Biserica Sfântul Gheorghe Nou şi repusă deasupra mormântului domnitorului Constantin Brâncoveanu.

(w882) Candela

Continuăm seria documentarelor despre Sfântul Ierarh Antim Ivireanul, oprindu-ne asupra activității desfășurate la București ca Mitropolit și ca întemeietor al frumoasei Mănăstiri care-i îi poartă numele.

(w882) Universul

Jurnalişti: Paula Tăbîrcă, Radu Găină, Rafael Udrişte, Victor Dochia, Ciprian Dumea, Răzvan Bucuroiu şi Marius Avădanei

Din partea echipei, vă dorim un An Nou cu sănătate, împliniri și spor!

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!


1:20 Dosar România (R)

Realizator Gabriel Geamănu

Producător Răzvan Butaru

(Reluare)

3:00 Vorbeşte corect!

( best of ) Special *Gianina Corondan (1)

Producători şi realizatori : Cristina Dănilă şi Radu Dănilă

 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1