loader
Foto

Galerie foto

„Vedeta familiei”, cu al doilea sezon la TVR 1, din 18 martie

Show-ul micilor talente muzicale se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 9.30, la TVR 1. Cu redifuzare vinerea, de la ora 22.30.

 

Vedeta familiei

Matilda Pascal Cojocăriţa, Elena Gheorghe şi Radu Ştefan Bănică sunt pregătiţi să jurizeze noii mici artişti, introduşi în scenă de Florina Constantinescu şi Laurenţiu Niculescu.

Multe surprize, răsturnări de situaţii şi decizii atipice, amalgam de sentimente, lecţii de viaţă şi curaj, dar mai ales voioşie, gingăşie, voci care te lasă fără suflare... Şi toate venite de la nişte copii care dau totul pe scenă la „Vedeta familiei”, show-ul micilor talente muzicale de la TVR 1. Din 18 martie, emisiunea în care protagonişti sunt copii între 5 şi 11 ani care vin să arate că talentul se moşteneşte a revenit cu al doilea sezon la TVR 1. În fiecare dimineaţă de sâmbătă, de la ora 9.30, ne umplem de energia lor, îi susţinem şi ne bucurăm de un spectacol efervescent.

(w882)

După un prim sezon relativ scurt, telespectatorii şi-au dorit ca emisiunea să continue. La fel de mult îşi doresc şi copiii talentaţi, susţinuţi de părinţii lor, un cadru perfect în care să îşi demonstreze talentul, carisma, înzestrarea vocală. Acestă scenă le este deschisă în fiecare sâmbătă dimineaţă, la TVR 1.

(w500)

„Am fost foarte plăcut surprinsă de impactul pe care l-a avut Vedeta familiei, în cele doar 5 ediţii pe care le-am realizat la sfârşitul anului trecut. Am avut atât de multe înscrieri la preselecţii, încât cei selectaţi să participe nu au acoperit nici măcar un sfert din numărul înscrişilor... Lista mea de contacte s-a îmbogăţit în ultima vreme cu sute de mămici, tătici şi profesori! Iar despre copii, ce să mai spun? Nu încetează să mă uimească! Mulţi nu ştiu încă nici să vorbească bine, dar cântă în engleză!...”, ne-a declarat Monica Mihai, producătorul emisiunii.

(w882)

„Vor fi momente când vă vor da lacrimile, dar şi situaţii când veţi râde ca la stand-up comedy”, spune despre noul sezon „Vedeta familiei” jurata Elena Gheorghe. „Copiii din show sunt foarte diferiţi şi asta e frumuseţea. Fiecare aduce ceva special. Unii sunt foarte vorbăreţi, dezinvolţi, relaxaţi, alţii timizi, foarte sensibili. Când vine vorba de cântat, apar surprizele: câteodată, cei timizi sunt mult mai buni decât cei dezinvolţi”, adaugă ea. Întrebat ce îi place cel mai mult la rolul de jurat la „Vedeta familiei”, dar şi ce e cel mai greu în această poziţie, Radu Ştefan Bănică punctează: „Din experienţă ştiu cum este să stai în faţa unui public, juriu sau a camerei de filmat, iar copiii noştri fac asta pentru prima oară, probabil. Ca jurat, datoria mea este să îi îndrum spre ce consider eu că este bine pentru ei şi să îi încurajez, unde este cazul. Este o poziție grea, mai ales pentru că lucrăm cu pici. E cel mai important să încurajezi copilul în ceea ce își dorește şi poate, dar, în același timp, trebuie să fim şi realiști”. Interpreta Matilda Pascal-Cojocăriţa, de asemenea jurat al show-ului „Vedeta familiei” de la TVR 1, completează: „Bucuria cea mai mare este când apare câte o mogâldeaţă talentată, care, în momentul când deschide gura, îţi taie răsuflarea! Dar rolul de jurat nu e deloc uşor când este vorba de sufletul copilului, când trebuie să îl faci să înţeleagă de ce nu a luat el premiul cel mare.”

Timp de o oră şi jumătate, în fiecare ediţie, trei concurenţi participă la trei probe complexe, în care trebuie să impresioneze prin vocea lor: o probă care îi ajută pe cei mici să se acomodeze mai uşor cu atmosfera concursului, ce presupune interpretarea unei piese alături de un membru al familiei, o probă în care tinerii artişti sunt pe cont propriu pe scena emisiunii, cântând o melodie la alegere, respectiv o probă ce îi provoacă să ne arate că pot face faţă cu succes şi unei melodii care îi scoate din zona de confort.

„Vedeta familiei” este o altfel de emisiune, este o poveste! A mea, a ta, a noastră, a tuturor...”

(w882)

Gazdele fiecărei ediţii sunt aceiaşi simpatici Florina Constantinescu şi Laurenţiu Niculescu, ambii părinţi şi amândoi gata mereu să intre în jocul copiilor, dar şi să afle cele mai interesante lucruri de la ei. „Vedeta familiei” este o altfel de emisiune, este o poveste! A mea, a ta, a noastră, a tuturor. În această emisiune este vorba despre familie, despre iubire, despre misiunea noastră de a încuraja şi susţine minunile din viaţa noastră. De a le da aripi, de a crede în visurile lor, de a-i ajuta să-şi descopere drumul în viaţă şi de a le fi alături necondiţionat. Micuţii aceştia ne oferă emoţie pură, speranţă, motivaţie! Ne arată că, indiferent de încercările la care viaţa ne supune, cu încredere şi oameni dragi alături, totul este posibil! Secretul e să nu te opreşti din a fi copil, din a crede, din a visa!”, declară Florina Constantinescu. Iar Laurenţiu Niculescu duce ideea mai departe: „Vom fi din nou împreună pentru un nou sezon Vedeta familiei! Şi ce mă bucură cel mai tare este acest împreună. Aceasta e cheia pe care noi ar trebui să le-o dăm copiilor nostri. Doar împreună putem fi mai fericiţi. Doar împreună putem face lucruri mai mari decât noi. Noi suntem generaţia cu „cheia de gât”, dar cheia succesului în viaţă o au ai noştri copii. Practic, avem şansa de a învăţa de la ei. Iar eu la emisiune vin curios, cu ochii mari, expunându-mă la ei şi amintindu-mi de mine cel fără bariere, fără prejudecăţi, fără concepţii limitative… Consider că Vedeta familiei e şansa noastră, a tuturor, de a ne reconecta la… noi”.​

În prima ediție, au spart gheața şi ne-au uimit cu vocile şi atitudinea lor copiii Adelina Nedelcu, Rareș Ștefan Dumea și Alessia Nechita. Cum s-au descurcat micile vedete ale familiei şi cine a plecat acasă cu trofeul primei ediţii am văzut sâmbătă, 18 martie, la ora 9.30, la TVR 1.​

 

 

11:00 Vedeta familiei

Vedeta familiei (redifuzare) Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Ediţia 2

Concurenti-SOPHIA DINU, STEFAN STANEV, ELISA MIRON
presedinte juriu-LUMINITA ANGHEL
juriu: Lidia Berceanu-avocat; Izabela Cristea-asistent medical; Georgiana Vasile-profesoara; Andrei Iancu-coregraf-sef Ansamblul Artistic Ciocarlia; Adrian Georgescu-inginer, actualmente pensionar; Anton Bangaci, actor si fotomodel.
Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

12:30 Vis sau realitate? (R)

Prezintă Sebastian Felix Topescu

Regizor Iulia Stoian
Producător tv Mihai Răzuş

(Reluare)
 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

Accidentul vascular cerebral ischemic și radiologia intervențională

La "Un doctor pentru dumneavoastră", sâmbătă, 15 iunie, de la ora 7:00, la TVR1, urmărim o ediție despre tratarea accidentului vascular cerebral ...

 

#tvr1