loader
Foto

Viorica și Ioniță de la Clejani omagiază „Femeia”, într-un concert extraordinar, difuzat la TVR 1 | VIDEO

Emoția, combinația dintre muzica tradițională și modernă, precum și bucuria de a trăi caracterizează concertul susţinut la Sala Palatului din Bucureşti de cei doi artişti şi invitaţii lor. Un spectacol plin de surprize, cu invitați speciali, ce onorează femeia, poate fi văzut la TVR 1 duminică, 24 martie, de la ora 21.00.

 

Povestea pe note muzicale a Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani a început cu incursiunea în „lada cu zestre” a cântecelor românești și dorința de a le împleti cu modernul, pentru a atrage atenția și tinerilor către muzica tradițională românească. Astfel, Clejanii au reușit să devină una dintre cele mai căutate formații autohtone, făcând cunoscută muzica lor pe 4 continente și reușind să atragă, de-a lungul anilor, admirația breslei și vibrația unor personalități precum Johnny Depp, Francis Ford Coppola, Osvaldo Golijov, Alice Cooper sau Tim Burton.

(w882) Concert Vi

Se cântă cu inima, se dansează cu foc și sar scântei pe ritmurile muzicii interpretate de Viorica de la Clejani în duete inedite cu artiști iubiți ai momentului - Damian Drăghici, Ionuț Dolănescu, Diana Matei & Cleante, Theo Rose etc.

Acompaniamentul este susținut de către Taraful Clejanilor, condus de Ioniță de la Clejani.

(w882) Concert Vi

„Cântăm pentru bucuria sufletului şi, indiferent pentru cine cântăm – mari personalităţi sau oameni de rând – muzica noastră este aceeaşi, puternică şi vie, din adâncul sufletului”, au declarat Viorica și Ioniță. Îi urmărim, cântăm şi dansăm alături de ei pe 24 martie, de la ora 21.00, la TVR 1.

 

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producător Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

 

#tvr1