loader
Foto

„Vis sau realitate”: Zarug, un designer de haine autodidact | VIDEO

Ediția de duminică, 23 aprilie, ora 16.30, a emisiunii „Vis sau realitate” î -a adus în atenția dumneavoastră pe Zarug cu pasiunile și trăirile lui, la TVR 1. El își va împlini visul de a deveni grădinar pentru o zi.

 

Vis sau realitate

Bucuria este o vocație pe care Zarug o are din plin. Bucuria de a construi, de a crea, de a materializa forme și idei.

(w882) Privind in

Inițial, copil cuminte, la sfatul părinților, a studiat dreptul. A încercat să profeseze, dar ceva lipsea fundamental: bucuria! Așa că a renunțat și și-a urmat inima.

(w882) razand Zar

(w882) cadru came

A devenit designer de haine autodidact, s-a apucat de cântat și de actorie, de gătit și, cel mai important, de împărtășit, prin toate mijloacele, emoții și sentimente.

(w882) de vorba z

Oamenii l-au îndrăgit și îl apreciază pentru sinceritate și creativitate. E convins că diferențele dintre oameni sunt, de fapt, diversitate valoroasă pentru omenire.

(w882) pe scaun Z

***

Artişti, influenceri, medici celebri sau designeri, persoane publice – suntem convinşi că îşi trăiesc visul, că au ajuns acolo unde şi-au dorit o viaţă. Totuşi, cândva, vedetele de astăzi aveau alte aspiraţii... Greu de crezut? De curând intrat în echipa TVR 1, dar familiarizat cu tot ceea ce înseamnă munca de televiziune, Sebastian Felix Ţopescu ne dezvăluie dorinţele secrete ale vedetelor şi le ajută să şi le îndeplinească, pentru o zi. Reality show-ul „Vis sau realitate”, este la TVR 1, în fiecare duminică, de la 16.30 şi, în reluare sâmbăta, la 12.30. Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+.

(w882) la plimbar

***

Prezentator: Sebastian Felix Țopescu

Jurnalist: Anca Sarbu

Producător: Gina Stroian

22:00 Dosar România

*Umbrele chinului în închisorile comuniste-povestea postumă a părintelui Nicolae

Producător Răzvan Butaru

23:55 Jocurile Olimpice

*Învingătorii. Episodul 4

Producător Daniela Enăchescu

 
Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

 

#tvr1