loader
Foto

Galerie foto

Vizante, un actor de 5 stele... Michelin. Întreaga poveste, luni, la „Vis sau realitate”

Actorul îşi depăşeşte emoţiile şi intră în... bucătărie! Umorul este ingredientul principal în preparatele pe care le pregăteşte alături de chef Patrizia Paglieri. Basti Ţopescu ne avertizează: vom râde. Episodul 3 al noului sezon „Vis sau realitate” s-a văzut la TVR 1 luni, 6 noiembrie, de la ora 22.30.

 

Sebastian Felix Țopescu
Vis sau realitate

Unii îl ştiu drept „Vizante”, nume pe care l-a căpătat în liceu, alţii – ca „Dorin Zidaru”, după personajul căruia i-a dat naştere şi pe care îl joacă în numeroase scheciuri. În orice caz, un lucru e cert: oricine l-a întâlnit, într-un context sau altul, ştie că are harul de a face oamenii să râdă.

Marius Florea Vizante este, conform spuselor sale, în principal, actor de teatru, încă din 1992, care mai face şi TV, şi film, mai ales în regia lui Nae Caramfil. S-a format sub îndrumarea prof. Gelu Colceag şi a asist. univ. Tania Filip şi Radu Gabriel, la Universitatea de Teatru din Bucureşti. A urmat apoi o carieră îndelungată de actor, comedian, „caricaturist” al cuvintelor, care i-a adus nenumărate laude. Nu e un om care să tacă şi nu se teme de a fi critic, mai ales cu el însuşi. Şi asta e mare lucru, dat fiind că e zodia Leu...

(w882) dorel

Cu tot succesul obţinut de-a lungul anilor, Vizante a rămas cu o întrebare din copilărie: oare cât succes ar fi avut dacă îşi urma visul de a deveni... bucătar? E convins că toate personajele se află deja în adâncul actorilor şi trebuie doar scoase la suprafaţă. Vom vedea, aşadar, dacă poate să scoată şi personajul de bucătar la iveală, luni seară, când Basti Ţopescu ne aşteaptă la o nouă ediţie în premieră „Vis sau realitate”, de la 22.30, pe TVR 1.

Pentru a-l ajuta să-şi îndeplinească dorinţa din copilărie, Basti apelează la nimeni alta decât chef Patrizia Paglieri, o mai veche prietenă a emisiunii. După ce ea însăşi a pătruns în tainele scrimei, în sezonul 1 „Vis sau realitate”, împlindu-şi astfel un vis pe care nu îndrăznea să-l pună în practică, celebra maestră a bucătăriei a primit cu bucurie să-l iniţieze pe simpaticul Vizante în arta culinară.

(w882) primire

(w882)

Cât de bine se descurcă Marius Florea Vizante în faţa mesei de lucru şi a cuptorului, urmează să aflăm. Ce ştim cu siguranţă este că umorul e ingredientul ce nu va lipsi din niciun preparat! Pe 6 noiembrie, de la 22.30, Vizante ne primeşte la el acasă, iar Patrizia Paglieri ne oferă tuturor câteva ponturi de bun gust.

(w882) P_B

Artişti, influenceri, medici celebri sau designeri, persoane publice – suntem convinşi că îşi trăiesc visul, că au ajuns acolo unde şi-au dorit o viaţă. Şi totuşi, cândva, vedetele de astăzi aveau alte aspiraţii... Greu de crezut? Familiarizat din copilărie cu tot ceea ce înseamnă munca de televiziune, Sebastian Felix Ţopescu ne dezvăluie dorinţele secrete ale vedetelor şi le ajută să şi le îndeplinească, pentru o zi. Reality show-ul „Vis sau realitate” se vede din martie 2023 la TVR 1, iar din octombrie urmărim sezonul 2 al emisiunii, lunea seara, de la 22.30.

22:00 Dosar România

*Umbrele chinului în închisorile comuniste-povestea postumă a părintelui Nicolae

Producător Răzvan Butaru

23:55 Jocurile Olimpice

*Învingătorii. Episodul 4

Producător Daniela Enăchescu

 
Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

 

#tvr1