loader
Foto

Vizita Prinţului Charles în România şi muzicieni din 40 de țări, la EUROPAfest

Acestea şi alte subiecte de interes despre activitatea Familiei Regale a României am urmărit într-o nouă ediţie „Ora Regelui” – sâmbătă, 18 iunie, ora 14.30, la TVR 1. | VIDEO

 

Ora Regelui

Prințul Charles a revenit în România, după o pauză de trei ani, în vizită la Palatul Elisabeta și în Transilvania. Principele de Wales s-a întâlnit cu oficiali români și, împreună cu Majestatea Sa Margareta, președintele Societății Române de Cruce Roșie, au mers la un centru destinat refugiaților pentru a vedea răspunsul autorităților române și al organizațiilor locale și internaționale la criza umanitară ucraineană. Imagini şi detalii vedem sâmbătă, de la 14.30, la „Ora Regelui”.

(w882)

Porţile Palatului Elisabeta s-au deschis pentru copiii refugiaţi din Ucraina şi pentru micuţii asistaţi de Fundaţia Regală Margareta a României. Cu toţii au avut parte de o lecţie de istorie şi de o întâlnire cu o prinţesă adevărată.

Principesa Sofia i-a plimbat prin timp, datorită expoziției „Copilărie regală”, apoi distracţia s-a mutat la Muzeul Satului.

(w882)

Mare bucurie la revederea Trenului Regal anul acesta! De Ziua Națională a Independenței, Familia Regală a călătorit în patru județe, pentru a le mulțumi oamenilor care și-au oferit ajutorul în criza generată de pandemie și în cea declanșată de conflictul armat din Ucraina.

(w882)

(w500)

Doi studenți eminenți de la Academia de Studii Economice din București au devenit bursieri regali. Ei vor fi susținuți să își continue studiile, datorită burselor „Regele Carol I” şi „Regina Elisabeta”, fondate în anul 2015 de Majestatea Sa Margareta şi de Principele Radu.

(w882)

(w882)

A șasea Gală a Furnizorilor Casei Regale a României a avut loc de curând în Capitală. La eveniment a participat Principele Radu, care a felicitat organizația pentru principiile și valorile pe care le promovează și pentru felul în care membrii ei au făcut față dificultăților din ultimii doi ani.

(w882)

Echipa României care a participat la Jocurile Invictus de la Haga a adus acasă medalii și a demonstrat ca deviza „De neînvins” îi reprezintă. Anul acesta, sportivii Invictus au fost însoțiți la Haga de Alteța Sa Regală Principele Radu care a dorit să îi susțină din tribune pe militari răniţi în misiunile de luptă din Irak și Afganistan.

(w882)

Timp de nouă zile, începând din 1 iulie, muzicieni din 40 de țări se vor reuni la București.  EUROPAfest va revitaliza scena muzicală a Capitalei prin jazz, blues, pop și muzică clasică. Cunoscut în primii ani drept Jeunesses Musicales, evenimentul se desfășoară de 29 de ani și are Înaltul Patronaj al Familiei Regale.

(w882)

„Ora Regelui” se vede la TVR după următorul program:

TVR 1 – sâmbătă, 18 iunie 2022, ora 14.30

TVR Internațional – sâmbătă, 18 iunie 2022, ora 16.00

TVR Moldova – joi, 23 iunie 2022, ora 16.00

Editor de imagine: Nicolaie Cernat

Redactor: Diana Ilica

Producător: Lidia Voicu

Realizatori: Adelina Dumitrescu, Camelia Csiki

credit foto: romaniaregala.ro

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producători: Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
Procedura în materia dreptului administrativ

Procedura în materia dreptului administrativ

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Ce este procedura în materie de contencios administrativ şi care sunt normele procedurale aplicabile? Într-un litigiu, care pot fi părţile ...

Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 7:00, la TVR 1, urmărim o  ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre hipertensiunea arterială, Caravana ...

1917: Un an, două revoluții, la

O nouă ediție a emisiunii "Teleenciclopedia" este difuzată sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 19:00, la TVR 1.

 

#tvr1