loader
Foto

Vorbeşte liber!, cu Robert Cazanciuc, la TVR 1

Ministrul Justiţiei a fost invitatul lui Claudiu Lucaci în talk-show-ul de marţi, 13 octombrie, ora 21.00, la TVR 1.

 

Claudiu Lucaci

Ediția este disponibilă online pe TVR+

În condiţiile în care CCR desfiinţează zeci de articole din Noul Cod Penal şi de procedură penală, ministrul Justiţiei Robert Cazanciuc a venit marţi, 13 octombrie, la cea de-a doua ediţie Vorbeşte liber! a săptămânii. Alături de moderatorul Claudiu Lucaci, ministrul a discutat despre preocupările din sistemul judiciar faţă de această avalanşă de eliminări ale unor dispoziţii legale.

„Vom căuta răspunsuri la teme tabu şi vă invit să contribuiţi cu idei de discuţie”, este invitaţia pe care Claudiu Lucaci a lansat-o telespectatorilor TVR 1, pentru ediţia de marţi seară a emisiunii Vorbeşte liber!.

Ministrul a vorbit despre Agenţia de recuperare a prejudiciilor, condiţiile de detenţie, investiţii şi procese pierdute pe bandă rulantă la CEDO, legea protecţiei datelor personale, conflictele de interese şi despre o nouă lege a achiziţiilor publice.

În talk-show-ul serii de la TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Din 12 octombrie, emisiunea este moderată, alternativ, de: Sorin Avram (luni), Claudiu Lucaci (marţi), Adrian Bucur (miercuri), Mihai Rădulescu (joi). Produsă de Departamentul Emisiuni şi Ştiri Sportive al TVR, Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii.

Emisiunea este urmată, de la 22.00, de Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru. Ambele programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

0:00 Petrecere...cu cântec! (R)

Prezintă Iuliana Tudor

Română. Jurnalist Anamaria Voicu. Regia artistică Dan Manoliu

Producător Iuliana Tudor

(Reluare)

2:00 Garantat 100% (R)

Moderator Cătălin Ştefănescu

Realizator Cătălin Ştefănescu. Producător Adrian Ionică

(Reluare)
 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1