loader
Foto

Totul despre bolile venoase cronice, la "Vreau să fiu sănătos!"

Prima ediție "Vreau să fiu sănătos!" din 2024 s-a difuzat la TVR 1 și TVR+, sâmbătă, 6 ianuarie, de la ora 10:30.

 

Vreau să fiu sănătos!

"Vreau să fiu sănătos!" este emisiunea care îndeamnă la un stil de viață sănătos, la prevenție, grijă față de trup și suflet, dar vă a duce în atenție și cele mai moderne tehnici de tratament. Venim cu informații noi din lumea medicală atât din România, cât și din străinătate, spune Izabela Marinescu, prezentator și jurnalist.

(w882)Rubricile permanente ale emisiunii Vreau să fiu sănătos! aduc noutăți despre septicemie (Dicționar medical), vorbim cu psihologul despre cum ne putem da mai ușor restart după vacanță (De vorbă cu psihologul Dorina Stamate), iar Dr. Chioțea ne ajută să evităm eventualele riscuri care pot apărea dacă ne dorim un tatuaj.

(w882)Izabela Marinescu abordează un subiect delicat și mai puțin discutat în spațiul public - andropauza, iar jurnalista Beatrice Cioba vorbește împreună cu specialiștii despre schimbările hormonale care apar la menopauză. Jurnalistul Grigore Vîrsta aduce în atenție un caz de accident vascular la o vârstă foarte fragedă.

(w882)Invitatul ediției de sâmbăta aceasta a emisiunii Vreau sa fiu sanatos! este dr. Cristina Tîrziu, medic primar cardiologie, doctor în științe medicale, membru al Societății Europene de Cardiologie. Aflăm totul despre bolile venoase cronice.

(w882)Dacă aveți în familie rude gradul I care au avut insuficieță venoasă, varice sau forme mai severe- tromboze ar trebui să fiți un pic alertați. În momentul în care umflăturile picioarelor nu mai dispar pe perioada nocturnă ar fi necesar să solicitați un consult, inițial la medicul de familie și ulterior la un medic cardiolog. Alți factori de risc sunt fumatul și supragreutatea.

Emisiunea are premiera sâmbăta, de la ora 10.30, iar redifuzarea este duminica de la ora 03.00.

10:00 Eu pot!

* EU POT este un program dezvoltare personală, de educaţie relaţională de cuplu, familie de origine si la locul de muncă, de gestiune a emoţiilor, de managementul stresului, de lidership, de parenting, de co-parenting, de managementul bugetului de familie, de neuroştiinţă, epigenetică şi mindhacking. Împreună cu specialiştii invitaţi, EU POT generează conţinut de real suport pentru cei interesaţi să îşi îmbunătaţească propriul climat psiho-emoţional.

Invitaţi: Vlad Ciurea şi Mircea Ilie Dumitru

Realizator şi producător Anca Mazilu

11:00 Vedeta familiei

Vedeta familiei (redifuzare) Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Ediţia 2

Concurenti-SOPHIA DINU, STEFAN STANEV, ELISA MIRON
presedinte juriu-LUMINITA ANGHEL
juriu: Lidia Berceanu-avocat; Izabela Cristea-asistent medical; Georgiana Vasile-profesoara; Andrei Iancu-coregraf-sef Ansamblul Artistic Ciocarlia; Adrian Georgescu-inginer, actualmente pensionar; Anton Bangaci, actor si fotomodel.
Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

Accidentul vascular cerebral ischemic și radiologia intervențională

La "Un doctor pentru dumneavoastră", sâmbătă, 15 iunie, de la ora 7:00, la TVR1, urmărim o ediție despre tratarea accidentului vascular cerebral ...

 

#tvr1