loader
Foto

″Vreau să fiu sănătos!″: despre infecțiile nosocomiale și terapia durerii

Sâmbătă, 11 noiembrie, ora 10.30, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii ″Vreau să fiu sănătos!″ centrată pe subiecte precum: relațiile toxice, infecțiile nosocomiale, pietrele la rinichi, sănătatea prostatei, terapia durerii și substituția hormonală.

 

Vreau să fiu sănătos!

Vreau să fiu sănatos! este emisiunea care îndeamnă la un stil de viață sănătos, la prevenție, grijă față de trup și suflet, dar vă a duce în atenție și cele mai moderne tehnici de tratament. Venim cu informații noi din lumea medicală atât din România, cât și din străinătate″. (Izabela Marinescu, prezentator si jurnalist)

(w882) Vreau sa f

Rubricile permanentă a emisiunii, Dicționar medical, aduce noutăți despre infecțiile nosocomiale.

(w882) Vreau sa f

În rubrica De vorbă cu psihologul căutăm, împreună cu Dorina Stamate soluții pentru a scăpa de relațiile toxice.

Dr. Chioțea ne spune totul despre tratamentul cu ultrasunete pentru a scăpa de pietrele de la rinichi.

Specialiștii ne propun o variantă modernă de a scăpa de frici si fobii, cu ajutorul realității virtuale, iar jurnalistul Grigore Vîrsta ne propune un subiect pentru bărbații trecuți de prima tinerețe: sănătatea prostatei.

Jurnalista Beatrice Cioba a stat de vorbă cu medici specializați în terapia durerii si vine cu detalii.

(w882) Vreau sa f

Invitatul ediției de sâmbăta aceasta a emisiunii Vreau sa fiu sanatos! vine tocmai de la Dubai. Dr Leila Soudah, medic specialist Obstetrică-Ginecologie a vorbit medicilor din România despre substituția hormonală, altfel decât cea clasică, medicamentoasă și ne explică și nouă despre ce este vorba.

″Hormonii bioidentici sunt hormoni creați în laborator, din anumite substanțe pe care le extragem din cartof dulce. Deci putem spune că sunt vegani. Sunt vegani și realizați în laborator, dar diferența dintre hormonii sintetici și aceștia constă în lipsa conservanților și a aditivilor și au un termen de expirare foarte scurt. Avantajul lor este că au aceeași structură ca hormonii naturali produși de corpul nostru. (...) Este un tratament pe viață, dar și un tratament de stil de viață″. (dr. Leila Soudah)

***

Echipa emisiunii:

Jurnalisti: Izabela Marinescu, Grigore Vîrsta, Dorin Chioţea

Producători: Beatrice Cioba, Eduard Dârvariu

***

Urmăriți emisiunea în premieră sâmbăta, 11 noiembrie, ora 10.30, la TVR 1! Emisiunea va fi redifuzată duminică de la ora 03.00, tot la TVR 1.

10:00 Eu pot!

* EU POT este un program dezvoltare personală, de educaţie relaţională de cuplu, familie de origine si la locul de muncă, de gestiune a emoţiilor, de managementul stresului, de lidership, de parenting, de co-parenting, de managementul bugetului de familie, de neuroştiinţă, epigenetică şi mindhacking. Împreună cu specialiştii invitaţi, EU POT generează conţinut de real suport pentru cei interesaţi să îşi îmbunătaţească propriul climat psiho-emoţional.

Invitată Alina Uricec, psihoterapeut

* Parentingul zilelor noastre, diferenta dintre limite sanatoase si limitari frustrante reguli vs pedepse

Realizator şi producător Anca Mazilu

11:00 Vedeta familiei

* Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Toti cei 32 de campioni au dovedit ca sunt cei mai buni si ca merita trofeul emisiunii oferit de juriul de profesionisti.

Acum este momentul sa castige inimile oamenilor obisnuiti(medici, profesori, manageri, ingineri, studenti, asistentietc..)

Cei care vor decide cine merita marele premiu si titlul“Campionul publicului” sunt 12 jurati, oameni obisnuiti, care nu au specializare in domeniul muzical.

Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

 
România are un „Vis la Paris”. Sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice se dezvăluie la TVR 1

Timp de 12 săptămâni, în fiecare seară de vineri urmărim o emisiune cu şi despre sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024. Situaţia ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 

#tvr1