loader
Foto

Despre Ora Magică, la "Vreau să fiu sănătos!"

Izabela Marinescu vă recomandă o nouă ediție "Vreau să fiu sănătos!". Sâmbătă, 23 decembrie, de la ora 10.30, la TVR 1 și TVR+.

 

Vreau să fiu sănătos!

Vreau să fiu sănatos este emisiunea care îndeamnă la un stil de viață sănătos, la prevenție, grijă față de trup și suflet, dar vă a duce în atenție și cele mai moderne tehnici de tratament. Venim cu informații noi din lumea medicală atât din România, cât și din străinătate, afirmă Izabela Marinescu, prezentator și jurnalist.

(w882)Rubricile permanente ale emisiunii Vreau să fiu sănătos! aduc noutăți despre trismus (Dicționar medical), vorbim cu psihologul despre cum gestionăm singurătatea de sărbători (De vorbă cu psihologul Dorina Stamate).

(w882) Dr Chioțea a pregătit un material despre fertilizarea in vitro, iar în Pastila de prim ajutor aflăm cum putem salva viața unei persoane care suferă un șoc anafilactic, folosim corect autoinjectorul cu adrenalină.

(w882)
.
(w882)Izabela Marinescu vă invită la Maternitatea Bucur, prima maternitate de stat din București care a inițiat procedurile de implementare a Orei Magice, ceea ce înseamnă că bebelușii nu vorm mai fi separați de mamă imediat după naștere.

(w882)
.
(w882)Jurnalista Beatrice Cioba ne spune totul despre artrită - cauze și simptome, iar jurnalistul Grigore Vîrsta completează cu noutăți în artroscopie.

Invitatul ediției de sâmbăta aceasta a emisiunii Vreau sa fiu sanatos! este Dr. Nicoleta Thomas, medic primar medicină de urgență. Aflăm împreună de ce se aglomerează camera de garda în perioada Sărbătorilor.

(w882)Este perioada vacanțelor în care mulți plecăm la munte unde practicăm sporturi de iarna și suntem susceptibili la ideea accidentarilor. Dar avem și accidente casnice- facem curat, pregătim mese festive, ne tăiem, căderi accidentale. Și pacienții cu afecțiuni cronice pot neglija tratamentul și ajung la Urgențe! (...) În ultimii ani, populația a învățat să mănânce puțin diferit, deși gastronomia românească este extrem de ofertantă în perioada Sărbătorilor. Totuși nu ne mai întâlnim cu cazurile disperate care erau în urmă cu mulți ani. Ca sfat- ECHILIBRUL!

(w882)

Emisiunea are premiera sâmbăta, de la ora 10.30, iar redifuzarea este duminică de la ora 03.00.

11:00 Vedeta familiei

Vedeta familiei (redifuzare) Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Ediţia 2

Concurenti-SOPHIA DINU, STEFAN STANEV, ELISA MIRON
presedinte juriu-LUMINITA ANGHEL
juriu: Lidia Berceanu-avocat; Izabela Cristea-asistent medical; Georgiana Vasile-profesoara; Andrei Iancu-coregraf-sef Ansamblul Artistic Ciocarlia; Adrian Georgescu-inginer, actualmente pensionar; Anton Bangaci, actor si fotomodel.
Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

12:30 Vis sau realitate? (R)

Prezintă Sebastian Felix Topescu

Regizor Iulia Stoian
Producător tv Mihai Răzuş

(Reluare)
 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

Accidentul vascular cerebral ischemic și radiologia intervențională

La "Un doctor pentru dumneavoastră", sâmbătă, 15 iunie, de la ora 7:00, la TVR1, urmărim o ediție despre tratarea accidentului vascular cerebral ...

 

#tvr1