loader
Foto

Despre Ora Magică, la "Vreau să fiu sănătos!"

Izabela Marinescu vă recomandă o nouă ediție "Vreau să fiu sănătos!". Sâmbătă, 23 decembrie, de la ora 10.30, la TVR 1 și TVR+.

 

Vreau să fiu sănătos!

Vreau să fiu sănatos este emisiunea care îndeamnă la un stil de viață sănătos, la prevenție, grijă față de trup și suflet, dar vă a duce în atenție și cele mai moderne tehnici de tratament. Venim cu informații noi din lumea medicală atât din România, cât și din străinătate, afirmă Izabela Marinescu, prezentator și jurnalist.

(w882)Rubricile permanente ale emisiunii Vreau să fiu sănătos! aduc noutăți despre trismus (Dicționar medical), vorbim cu psihologul despre cum gestionăm singurătatea de sărbători (De vorbă cu psihologul Dorina Stamate).

(w882) Dr Chioțea a pregătit un material despre fertilizarea in vitro, iar în Pastila de prim ajutor aflăm cum putem salva viața unei persoane care suferă un șoc anafilactic, folosim corect autoinjectorul cu adrenalină.

(w882)
.
(w882)Izabela Marinescu vă invită la Maternitatea Bucur, prima maternitate de stat din București care a inițiat procedurile de implementare a Orei Magice, ceea ce înseamnă că bebelușii nu vorm mai fi separați de mamă imediat după naștere.

(w882)
.
(w882)Jurnalista Beatrice Cioba ne spune totul despre artrită - cauze și simptome, iar jurnalistul Grigore Vîrsta completează cu noutăți în artroscopie.

Invitatul ediției de sâmbăta aceasta a emisiunii Vreau sa fiu sanatos! este Dr. Nicoleta Thomas, medic primar medicină de urgență. Aflăm împreună de ce se aglomerează camera de garda în perioada Sărbătorilor.

(w882)Este perioada vacanțelor în care mulți plecăm la munte unde practicăm sporturi de iarna și suntem susceptibili la ideea accidentarilor. Dar avem și accidente casnice- facem curat, pregătim mese festive, ne tăiem, căderi accidentale. Și pacienții cu afecțiuni cronice pot neglija tratamentul și ajung la Urgențe! (...) În ultimii ani, populația a învățat să mănânce puțin diferit, deși gastronomia românească este extrem de ofertantă în perioada Sărbătorilor. Totuși nu ne mai întâlnim cu cazurile disperate care erau în urmă cu mulți ani. Ca sfat- ECHILIBRUL!

(w882)

Emisiunea are premiera sâmbăta, de la ora 10.30, iar redifuzarea este duminică de la ora 03.00.

11:00 Vedeta familiei

* Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Toti cei 32 de campioni au dovedit ca sunt cei mai buni si ca merita trofeul emisiunii oferit de juriul de profesionisti.

Acum este momentul sa castige inimile oamenilor obisnuiti(medici, profesori, manageri, ingineri, studenti, asistentietc..)

Cei care vor decide cine merita marele premiu si titlul“Campionul publicului” sunt 12 jurati, oameni obisnuiti, care nu au specializare in domeniul muzical.

Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

12:30 Vis sau realitate?

(redifuzare)Prezintă Sebastian Felix Topescu

Invitată Amalia Enache

Regizor Iulia Stoian
Producător tv Mihai Răzuş

 
România are un „Vis la Paris”. Sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice se dezvăluie la TVR 1

Timp de 12 săptămâni, în fiecare seară de vineri urmărim o emisiune cu şi despre sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024. Situaţia ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 

#tvr1