loader
Foto

"Vreau să fiu sănătos!": Consumul de băuturi alcoolice de Sărbători

Sâmbătă, 30 decembrie, de la ora 10:30, pe TVR 1 și TVR+, vă invităm să urmăriți o nouă ediție la "Vreau să fiu sănătos!".

 

Vreau să fiu sănătos!

"Vreau să fiu sănătos!" este emisiunea care îndeamnă la un stil de viață sănătos, la prevenție, grijă față de trup și suflet, dar vă a duce în atenție și cele mai moderne tehnici de tratament. Venim cu informații noi din lumea medicală atât din România, cât și din străinătate, spune Izabela Marinescu, prezentator și jurnalist.

(w882)Rubricile permanente ale emisiunii Vreau să fiu sănătos! aduc noutăți despre epilarea definitiva, Dr Chioțea ne spune totul complicațiile care pot apărea în cazul în care apelați la această procedură.

Vorbim cu psihologul despre cum controlăm consumul de băuturi alcoolice de Sărbători (De vorbă cu psihologul Dorina Stamate), în Pastila de prim ajutor aflăm ce este de făcut dacă întâlnim totuși o persoană intrată deja în comă alcoolică.

(w882)Izabela Marinescu vă face cunoștință cu vestitul antrenor de respirație, Patrick McKeown, iar jurnalista Beatrice Cioba abordează, împreună cu specialiștii, tulburările de somn și vă prezintă un reportaj complex despre patologiile apărute în timpul unei sarcini.

(w882)Jurnalistul Grigore Vîrsta ne vorbește despre importanța recuperării la coloana vertebrală, indiferent de vârstă.

Invitatul ediției de sâmbăta aceasta a emisiunii Vreau sa fiu sanatos! este dr. Tudor Atasiei, medic primar ortoped. Aflăm totul despre traumatismele care pot apărea în această perioadă la nivelul oaselor și suntem sfătuiți cum trebuie abordate.

(w882)În momentul în care apare o ruptură musculară, tendinoasă sau o fractură nu trebuie să mobilizăm zona respectivă. Aplicațiile cu căldură nu sunt indicate și nici masajul nu trebuie aplicat. Seviciul medical trebuie apelat cât mai rapid!

(w882)Bucurați-vă de frumusețile sezonului rece, cu grijă și responsabilitate! Prevenția este întotdeauna mai bună decât tratarea unei leziuni!

Emisiunea are premiera sâmbăta, de la ora 10.30, iar redifuzarea este duminica de la ora 03.00.

 

11:00 Vedeta familiei

Vedeta familiei (redifuzare) Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Ediţia 2

Concurenti-SOPHIA DINU, STEFAN STANEV, ELISA MIRON
presedinte juriu-LUMINITA ANGHEL
juriu: Lidia Berceanu-avocat; Izabela Cristea-asistent medical; Georgiana Vasile-profesoara; Andrei Iancu-coregraf-sef Ansamblul Artistic Ciocarlia; Adrian Georgescu-inginer, actualmente pensionar; Anton Bangaci, actor si fotomodel.
Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

12:30 Vis sau realitate? (R)

Prezintă Sebastian Felix Topescu

Regizor Iulia Stoian
Producător tv Mihai Răzuş

(Reluare)
 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

Accidentul vascular cerebral ischemic și radiologia intervențională

La "Un doctor pentru dumneavoastră", sâmbătă, 15 iunie, de la ora 7:00, la TVR1, urmărim o ediție despre tratarea accidentului vascular cerebral ...

 

#tvr1