loader
Foto

"Vreau să fiu sănătos!": Consumul de băuturi alcoolice de Sărbători

Sâmbătă, 30 decembrie, de la ora 10:30, pe TVR 1 și TVR+, vă invităm să urmăriți o nouă ediție la "Vreau să fiu sănătos!".

 

Vreau să fiu sănătos!

"Vreau să fiu sănătos!" este emisiunea care îndeamnă la un stil de viață sănătos, la prevenție, grijă față de trup și suflet, dar vă a duce în atenție și cele mai moderne tehnici de tratament. Venim cu informații noi din lumea medicală atât din România, cât și din străinătate, spune Izabela Marinescu, prezentator și jurnalist.

(w882)Rubricile permanente ale emisiunii Vreau să fiu sănătos! aduc noutăți despre epilarea definitiva, Dr Chioțea ne spune totul complicațiile care pot apărea în cazul în care apelați la această procedură.

Vorbim cu psihologul despre cum controlăm consumul de băuturi alcoolice de Sărbători (De vorbă cu psihologul Dorina Stamate), în Pastila de prim ajutor aflăm ce este de făcut dacă întâlnim totuși o persoană intrată deja în comă alcoolică.

(w882)Izabela Marinescu vă face cunoștință cu vestitul antrenor de respirație, Patrick McKeown, iar jurnalista Beatrice Cioba abordează, împreună cu specialiștii, tulburările de somn și vă prezintă un reportaj complex despre patologiile apărute în timpul unei sarcini.

(w882)Jurnalistul Grigore Vîrsta ne vorbește despre importanța recuperării la coloana vertebrală, indiferent de vârstă.

Invitatul ediției de sâmbăta aceasta a emisiunii Vreau sa fiu sanatos! este dr. Tudor Atasiei, medic primar ortoped. Aflăm totul despre traumatismele care pot apărea în această perioadă la nivelul oaselor și suntem sfătuiți cum trebuie abordate.

(w882)În momentul în care apare o ruptură musculară, tendinoasă sau o fractură nu trebuie să mobilizăm zona respectivă. Aplicațiile cu căldură nu sunt indicate și nici masajul nu trebuie aplicat. Seviciul medical trebuie apelat cât mai rapid!

(w882)Bucurați-vă de frumusețile sezonului rece, cu grijă și responsabilitate! Prevenția este întotdeauna mai bună decât tratarea unei leziuni!

Emisiunea are premiera sâmbăta, de la ora 10.30, iar redifuzarea este duminica de la ora 03.00.

 

16:00 Care pe care

Prezentator Ruxandra Gheorghe Negrea

Prima emisiune concurs dedicată exclusiv limbii române, după un format tv 100% românesc, CARE PE CARE este prezentată de Ruxandra Gheorghe Negrea al cărei nume este legat de emisiunile despre cum vorbim și scriem corect.

Titlul emisiunii face trimitere la una dintre cele mai întâlnite greșeli în vorbirea curentă, dar în același timp este un indicator către competiția de limba și literatura română care va avea loc în platoul de televiziune CARE PE CARE.

În fiecare ediție a concursului, patru concurenți se întrec în cinci runde spectaculoase, care nu sunt formate numai din întrebări și răspunsuri, ci și din probe incitante, clipuri video cu greșeli gramaticale culese din presă și de pe internet. Emisiunea aduce în atenţia concurenților și telespectatorilor cele mai întâlnite greșeli gramaticale, capcanele în care cad jurnaliștii, politicienii, influencerii, expresiile străzii și englezismele.

"Limba noastră-i o comoară" reală, concurenții având şansa să plece acasă cu premii substanţiale. Învingătorul își va dubla câștigurile.

Regia artistică Dan Manoliu

Format Marius Toder (Media Factory) Producător Elena Stirbescu

16:55 Zi de zi cu părintele Constantin Necula

. Producător Victor Dochia

 
România are un „Vis la Paris”. Sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice se dezvăluie la TVR 1

Timp de 12 săptămâni, în fiecare seară de vineri urmărim o emisiune cu şi despre sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024. Situaţia ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 

#tvr1