loader
Foto

"Vreau să fiu sănătos", sâmbătă, la TVR 1

În fiecare sâmbătă, de la ora 7:30, TVR 1 vă propune să urmăriţi o emisiune dedicată lumii medicale, ce promovează menţinerea unui stil de viaţă echilibrat.  Noul sezon al emisiunii vă aşteaptă începând din 19 octombrie.  

 

Vreau să fiu sănătos!

„Vreau să fiu sănătos” continuă să pledeze pentru un stil de viaţă echilibrat și pune accentul pe prevenţie. Şi în noul sezon, telespectatorii găsesc informații noi din lumea medicală, atât din România, cât și din străinătate.

Echipa emisiunii intenţionează să se adreseze publicului larg și să prezinte informaţiile într-o manieră facilă și atrăgătoare, care să nu pună telespectatorul în dificultate.

Scopul primordial al acestei emisiuni este informarea corectă, din punct de vedere medical, a publicului și accentul pus pe necesitatea formării unei educații medicale, care să fie bazată pe importanța capitală a metodelor de profilaxie și a unui stil de viață sănătos. Și, întrucât medicina este un domeniu aflat în continuă evoluție și perfecționare, intenționează ca în sumar să aibă și o rubrică destinată celor mai noi terapii și tehnologii medicale, la care și românii pot avea acces.

Toate acestea vor fi redate într-un format jurnalistic care îmbină reuşit informaţia de ordin medical, științific, cu un mod de prezentare a conţinutului, cât mai accesibil și mai atrăgător.

"În cele 12 ediții, fiecare cu o durată de 23 de minute, dorim să cuprindem teme din mai multe zone medicale sau zone tangente sănătății, prezentate și dezbătute într-un stil cât mai agreabil și pe înțelesul tuturor, astfel încât un număr cât mai mare dintre telespectatorii noștri să își poată găsi repere de interes în acest program și astfel să reuşim fidelizarea unui public divers și din ce în ce mai numeros", afirmă Beatrice Cioba, producătoarea emisiunii.

„Vreau să fiu sănătos” se va difuza sămbătă, de la 7.30, pe TVR 1 şi in reluare marţea, de la 11.30.

ECHIPA:

Jurnaliști: Izabela Marinescu, Grigore Vîrsta

Prezentatoare: Izabela Marinescu

Producător: Beatrice Cioba

Foto: captură, generic emisiune "Vreau să fiu sănătos"-TVR

6:55 Imnul României

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producători: Delia Nicola şi Andreea Vişan

Transmisiune directă

 
Bogdan Tănasă – „Omul care construiește destine”

Spectacolul poveştilor emoţionante continuă la TVR în campania „Omul anului”. Pe 18 octombrie, de la ora 18.15, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi ...

Delia Botea – „Prietena celui mai bun prieten al omului”

Spectacolul poveştilor emoţionante continuă la TVR în campania „Omul anului”. Pe 18 octombrie, de la ora 18.15, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi ...

"Vreau să fiu sănătos", sâmbătă, la TVR 1

publicat: joi, 17 octombrie 2024

În fiecare sâmbătă, de la ora 7:30, TVR 1 vă propune să urmăriţi o emisiune dedicată lumii medicale, ce promovează menţinerea unui stil de viaţă ...

 

#tvr1