loader
Foto

„Water-football” și biathlon de plajă, la „Microbist de România” | VIDEO

Tudor Furdui ne-a prezentat miercuri, 30 iunie, de la ora 22.00, la TVR 1, episodul 10 al reality-show-ului dedicat celor mai înfocați suporteri. Alte probe spectaculoase și inedite au pus la încercare condiția fizică și talentul celor cei zece concurenți.

 

Tudor Furdui
Microbist de România

După ce au trecut printr-o mulțime de aventuri, după ce au zburat pe sub apă, s-au luptat parte în parte cu rechinii sau au folosit crabii pe post de cai, cei zece suporteri care luptă pentru titlul de „Microbist de România” au avut parte de noi experiențe în premieră mondială.

(w882)

Sportul în care se vor întrece cei zece destoinici în ediția cu numărul 10 „Microbist de România” a fost botezat „fotbal de apă” (sau „water-football”, pentru amatorii de englezisme) și nimeni nu l-a mai jucat vreodată, pentru că arbitrul nu fluieră startul dacă mingea nu sare. Terenul este o lagună cu apă de 10-15 centimetri. Mingea trebuie să fie mereu deasupra apei, dar piciorul va sta pe nisipul fin de sub apă, ceea ce va face din această probă un adevărat spectacol, mult mai interesant decât orice alt tip de fotbal, inclusiv cel pe consolă… Dacă experiența celor care au jucat fotbal profesionist își va spune cuvântul, ori dacă se va dovedi că, pe o suprafață acvatică, poate câștiga oricine, indiferent cât fotbal a jucat, aflăm miercuri seară, la „Microbist de România”.

(w882)

La proba individuală, cei 10 ambasadori încearcă un nou sport, biathlonul de plajă, care presupune o cursă desfășurată jumătate prin apă, jumătate pe uscat, dar cu echipament de snorkeling pe toată durata evoluției (mască, tub și labe). Rezultatul – o probă în care pe concurenți îi trec... toate apele, dar foarte distractivă pentru privitori.

(w882)

Concursul „Microbist de România” se apropie de final. Cine va fi, oare, primul Campion Național la... Microbism? Clasamentul poate suferi oricând modificări, pentru că jocul se încheie doar atunci când fluieră arbitrul. Adică, peste încă un episod. Cu ochii pe ceas, Tudor Furdui ne așteaptă la TVR 1.

(w882)

17:00 Gări de poveste

(redifuzare) Gări în oraşe port

Producător Ruxandra Ţuchel

18:00 Clanul Kennedy

Serial * (THE KENNEDYS-SUA, 2011)

Cu: Greg Kinnear, Katie Holmes, Tom Wilkinson, Barry Pepper

Episodul 6

* Dramă. Redactori: Cristina Crăciun, Anca Radu

*4 premii Emmy 2011 (pentru cel mai bun actor într-o miniserie-Barry Pepper, pentru coafură, machiaj şi mixaj de sunet)

X

 
Cu „Ora Regelui” pornim într-o călătorie lungă de 150 de ani

În România trenurilor întârziate și a infrastructurii cu durata de viață depașită, jurnalista Irina Luca ne spune povestea construirii firului de ...

Florina Constantinescu: „Aş fi concurat, dacă mă lăsa mama...”

„Vedeta familiei”, show-ul micilor vedete muzicale, continuă la TVR 1 cu sezonul al doilea. În fiecare dimineaţă de sâmbătă, de la 9.30 (şi în ...

Mega-incendiile, o ameninţare globală – documentar în premieră la TVR1 | VIDEO

Joi, 23 martie, ora 21.00, la TVR1 și online pe TVR+, vedem documentarul „Mega-incendiile (INCENDIES GÉANTS ENQUÊTE SUR UN NOUVEAU FLÉAU - ...