loader
Foto

Galerie foto

Zoli Toth, criminalist pentru o zi, la „Vis sau realitate”, pe TVR 1 | VIDEO

Basti Ţopescu a apelat la un profesionist şi de această dată, pentru a-şi ajuta invitatul să-şi îndeplinească visul din copilărie. Comisarul Antonescu le-a sărit în ajutor în episodul 4 al noului sezon „Vis sau realitate”, luni, 13 noiembrie, de la ora 22.30, la TVR 1.

 

Sebastian Felix Țopescu
Vis sau realitate

Zoli Toth a intrat în istorie alături de binecunoscuta trupă SISTEM, mai ales după ce a reuşit o performanţă pentru România la Eurovision, împreună cu Luminiţa Anghel. Dar repertoriul său artistic este mult mai vast. A cântat în proiectele muzicianului Adrian Enescu, în piesele de la Teatrul Bulandra cu Ducu Darie şi Puiu Neculai, a participat la Festivalul Enescu în 2011, 2013 şi 2015, predă percuţie generaţiilor viitoare de muzicieni, prin programul naţional „Cantus mundi”.

Recent, ne-a uimit cu albumul său solo, „Better Together”, o adevărată inovaţie muzicală, ce îmbină elemente din muzica clasică şi jazz cu cea electronică. Fiind un binecunoscut activist pentru mediu şi host al emisiunii radio „Ecofrecvenţa”, nu vom fi deloc surprinşi să aflăm că a folosit materiale reciclate drept instrumente...

(w882) studio

„Am auzit şi că a imprimat anumite sunete pentru album într-o cisternă masivă de vin, într-o staţie de tramvai. Dacă ştiam că are nevoie de studio, îl chemam la noi, dar el susţine că a fost o alegere artistică... aşa e el, mai avangardist”, glumeşte Basti Ţopescu despre invitatul său din 13 noiembrie la „Vis sau realitate”.

Am văzut, luni seară, în ce fel Zoli şi meseria de criminalist, la care visa în copilărie, sunt şi ele... „better together”. „Vis sau realitate”, cu Basti Ţopescu şi Zoli Toth, s-a difuzat de la 22.30, pe TVR 1.

(w882) masina

Şi cine altul ar fi putut fi mai potrivit pentru a-l ajuta să-şi îndeplinească dorinţa decât col. (r) Dan Antonescu, criminalist şi criminolog? Cunoscut telespectatorilor TVR 1 din emisiunea în care reconstituie cazuri de omor, pentru a ajuta populaţia să conştientizeze pericolele ce pot apărea şi să prevină astfel de situaţii extrem de grave, comisarul Antonescu și-a luat rolul în serios, arătându-i lui Zoli ce înseamnă munca de criminalist. Pe 13 noiembrie, am aflat despre flerul lui Zoli Toth pentru această meserie.

(w882)

(w882) reconstitu

(w882) probe

(w882) cioburi

(w882) prelucrare

(w882) amprente

(w882) zoli

Artişti, influenceri, medici celebri sau designeri, persoane publice – suntem convinşi că îşi trăiesc visul, că au ajuns acolo unde şi-au dorit o viaţă. Şi totuşi, cândva, vedetele de astăzi aveau alte aspiraţii... Greu de crezut? Familiarizat din copilărie cu tot ceea ce înseamnă munca de televiziune, Sebastian Felix Ţopescu ne dezvăluie dorinţele secrete ale vedetelor şi le ajută să şi le îndeplinească, pentru o zi. Reality show-ul „Vis sau realitate” se vede din martie 2023 la TVR 1, iar din octombrie urmărim sezonul 2 al emisiunii, lunea seara, de la 22.30.

3:15 Dosar România (R)

Umbrele chinului în închisorile comuniste-povestea postumă a părintelui Nicolae

Producător Răzvan Butaru

(Reluare)

4:55 Ferma lui Jimmy (R)

(SPRING & AUTUMN AT JIMMY’S FARM, Regatul Unit, 2020)

Producători/Regizori: Dominic Longmuir, Gerard McHugh, Nick Wilkinson

Prezentator Jimmy Doherty

* Documentar. Episodul 2. Redactor Laura Bălan

(Reluare)
 
Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

 

#tvr1