loader
Foto

„3 ceasuri bune” deschid, de acum, şi dimineţile de sâmbătă la TVR 1 şi TVR INFO

Din 24 septembrie, Maria Chiriţă și Ionuţ Gheorghe ne întâmpină cu un program de light news , în fiecare sâmbătă, de la ora 7.00.

 

Ionuț Gheorghe
3 ceasuri bune

Televiziunea Română şi-a obişnuit deja telespectatorii să-şi înceapă ziua lucrătoare cu „3 ceasuri bune”. Toate informaţiile necesare pentru o dimineaţă cu spor vin către cei care vor să fie la curent cu actualitatea politică, socială, economică sau culturală. Din 24 septembrie, şi dimineţile de sâmbătă încep cu „3 ceasuri bune” la TVR 1 şi TVR INFO, unde Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe ne pregătesc o infuzie de noutăţi de weekend.

Subiecte interesante din cele mai diverse domenii – ştiinţă, educaţie, antreprenoriat, modă, social media, cultură şi evenimente, artă, well-being, gastronomie etc. – vor face, cu siguranţă, ca cele 3 ceasuri de la 7.00 la 10.00 să treacă pe nesimţite pentru telespectatori. Nu vor lipsi ştirile utilitare, noutăţile din sport şi informaţiile despre vreme, invitaţii în platou şi corespondenţele din ţară sau din străinătate. Pe scurt, un bun start al weekendului, pe parcursul căruia ne putem savura micul dejun fără riscul să înghiţim cu noduri.

Maria Chiriţă este o prezenţă nouă pe piaţa media. Tânără, frumoasă, interesată de tot ce ne înconjoară şi curioasă din fire, Maria aduce un suflu proaspăt dimineţilor de weekend. La 26 de ani, Maria se poate lăuda cu studiile terminate în Marea Britanie, iar din această vară s-a alăturat echipei Ştirilor TVR. O pasionează sportul, moda, şofatul, animalele şi, desigur, televiziunea.

Pe Ionuţ Gheorghe l-am văzut deja în mai multe ipostaze la TVR: ca jurnalist al Ştirilor TVR acreditat la Guvern, ca moderator sau co-prezentator al unor emisiuni magazin, ca gazdă a unor ediţii speciale de breaking news. Preocupat de ce putem face pentru planeta noastră, John – cum îi spun prietenii şi colegii – dezbate alături de invitaţii săi, în fiecare săptămână, subiecte fierbinți despre mediu, climă şi schimbări climatice, la „Inspiră România”, pe TVR INFO. Tot el este şi cel care ne aduce cele mai bune veşti despre vreme, la rubrica Meteo din cadrul „Telejurnalului” TVR 1.

Din 24 septembrie, îl regăsim alături de Maria Chiriţă la pupitrul matinalului de sâmbătă de la TVR 1 şi TVR INFO, cu promisiunea că „3 ceasuri bune” încep de la ora 7.00.

10:00 Eu pot!

* EU POT este un program dezvoltare personală, de educaţie relaţională de cuplu, familie de origine si la locul de muncă, de gestiune a emoţiilor, de managementul stresului, de lidership, de parenting, de co-parenting, de managementul bugetului de familie, de neuroştiinţă, epigenetică şi mindhacking. Împreună cu specialiştii invitaţi, EU POT generează conţinut de real suport pentru cei interesaţi să îşi îmbunătaţească propriul climat psiho-emoţional.

Invitaţi: Vlad Ciurea şi Mircea Ilie Dumitru

Realizator şi producător Anca Mazilu

11:00 Vedeta familiei

Vedeta familiei (redifuzare) Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Ediţia 2

Concurenti-SOPHIA DINU, STEFAN STANEV, ELISA MIRON
presedinte juriu-LUMINITA ANGHEL
juriu: Lidia Berceanu-avocat; Izabela Cristea-asistent medical; Georgiana Vasile-profesoara; Andrei Iancu-coregraf-sef Ansamblul Artistic Ciocarlia; Adrian Georgescu-inginer, actualmente pensionar; Anton Bangaci, actor si fotomodel.
Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

Accidentul vascular cerebral ischemic și radiologia intervențională

La "Un doctor pentru dumneavoastră", sâmbătă, 15 iunie, de la ora 7:00, la TVR1, urmărim o ediție despre tratarea accidentului vascular cerebral ...

 

#tvr1