loader
Foto

„3 ceasuri bune” deschid, de acum, şi dimineţile de sâmbătă la TVR 1 şi TVR INFO

Din 24 septembrie, Maria Chiriţă și Ionuţ Gheorghe ne întâmpină cu un program de light news , în fiecare sâmbătă, de la ora 7.00.

 

Ionuț Gheorghe
3 ceasuri bune

Televiziunea Română şi-a obişnuit deja telespectatorii să-şi înceapă ziua lucrătoare cu „3 ceasuri bune”. Toate informaţiile necesare pentru o dimineaţă cu spor vin către cei care vor să fie la curent cu actualitatea politică, socială, economică sau culturală. Din 24 septembrie, şi dimineţile de sâmbătă încep cu „3 ceasuri bune” la TVR 1 şi TVR INFO, unde Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe ne pregătesc o infuzie de noutăţi de weekend.

Subiecte interesante din cele mai diverse domenii – ştiinţă, educaţie, antreprenoriat, modă, social media, cultură şi evenimente, artă, well-being, gastronomie etc. – vor face, cu siguranţă, ca cele 3 ceasuri de la 7.00 la 10.00 să treacă pe nesimţite pentru telespectatori. Nu vor lipsi ştirile utilitare, noutăţile din sport şi informaţiile despre vreme, invitaţii în platou şi corespondenţele din ţară sau din străinătate. Pe scurt, un bun start al weekendului, pe parcursul căruia ne putem savura micul dejun fără riscul să înghiţim cu noduri.

Maria Chiriţă este o prezenţă nouă pe piaţa media. Tânără, frumoasă, interesată de tot ce ne înconjoară şi curioasă din fire, Maria aduce un suflu proaspăt dimineţilor de weekend. La 26 de ani, Maria se poate lăuda cu studiile terminate în Marea Britanie, iar din această vară s-a alăturat echipei Ştirilor TVR. O pasionează sportul, moda, şofatul, animalele şi, desigur, televiziunea.

Pe Ionuţ Gheorghe l-am văzut deja în mai multe ipostaze la TVR: ca jurnalist al Ştirilor TVR acreditat la Guvern, ca moderator sau co-prezentator al unor emisiuni magazin, ca gazdă a unor ediţii speciale de breaking news. Preocupat de ce putem face pentru planeta noastră, John – cum îi spun prietenii şi colegii – dezbate alături de invitaţii săi, în fiecare săptămână, subiecte fierbinți despre mediu, climă şi schimbări climatice, la „Inspiră România”, pe TVR INFO. Tot el este şi cel care ne aduce cele mai bune veşti despre vreme, la rubrica Meteo din cadrul „Telejurnalului” TVR 1.

Din 24 septembrie, îl regăsim alături de Maria Chiriţă la pupitrul matinalului de sâmbătă de la TVR 1 şi TVR INFO, cu promisiunea că „3 ceasuri bune” încep de la ora 7.00.

16:45 Floarea nopţii

18:00 Punctul critic

Dezbatere care aduce zilnic in fata telespectatorilor fenomene, trend-uri, probleme de interes, cu accent pe teme din sfera sociala, civica, culturala.

Punctul critic înseamnă atât echilibru, cât şi iminența schimbării. Este locul perfect pentru analiza unei situaţii /unui fenomen şi a potenţialului/ direcţiilor de evoluţie viitoare. Este locul în care, la nivelul societăţii, trebuie să aflăm, să înţelegem şi să cântărim care este drumul pe care dorim să continuăm, în respectiva privinţă.

* Vârstnicii României: singuratate de sarbători

Prezintă Bogdan Muzgoci

Co-moderator Dorin Chioțea

Prof. dr. Gabriel Prada, sef catedra sef de catedra la UMF Carol Davila,

dep. geriatrie si gerontologie, Catalin Dinu, presedinte Asociatia Niciodata Singur, Mugurel Mărgărit, director executiv Fundația Regală Margareta a României

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik,

Raluca Alecu

Producatori: Raluca Neagu, Florenţa Dăscălescu.

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Transmisiune directă

 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o nouă ediţie în care vom afla ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

 

#tvr1