loader
Foto

35 de ani de Meloritm, aniversaţi la Se zice că...

Tot pe 8 decembrie, Ioana, Sonia, Nuami şi Flori au discutat despre vestimentaţia de sărbători, crizele biliare şi animalele de companie. Toate, de la ora 17.10, la TVR 1 şi TVR+.

 

FLORINA Constantinescu
Nuami Dinescu
Sonia Argint Ionescu
Se zice că...

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Ediţia din 8 decembrie a emisiunii Se zice că... i-a adus în faţa telespectatorilor pe copiii din grupul Meloritm, dar şi pe actorul Ionel Mihăilescu sau pe frumoasa solistă Alexandra Uşurelu. Ca de obicei, Sonia, Ioana, Flori şi Nuami v-au aşteaptat de la ora 17.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Grupul Meloritm a împlinit 35 de ani. Membrii săi au venit să cânte telespectatorilor TVR 1, însoţiţi de doamna profesor coordonator doctor Elena Nicolai. Ea le-a vorbit gazdelor emisiunii despre cele mai importante trofee obţinute de copiii grupului, de-a lungul anilor, despre marii artişti internaţionali care au colaborat cu Meloritm şi despre concertele actuale ale grupului.

Despre stilul vestimentar pe care îl putem aborda de Crăciun, în funcţie de locul în care ne vom petrece sărbătorile de iarnă, ne-a vorbit Raluca Dobrovolshi, consultant de imagine, specialist în etichetă socială şi de afaceri. Ce este imaginea personală, de ce este importantă o imagine personală perfecta, ce trebuie sa stim despre noi înainte de a ne achiziţiona o ţinută şi care sunt tendinţele iernii 2014-2015 am aflat tot de la invitata celor patru prezentatoare ale emisiunii Se zice că... din 8 decembrie.

Iar pentru că se apropie Crăciunul şi se încheie perioada postului, dr. Adina Marinciu, medic specialist în chirurgie generală, a venit să ne vorbească despre crizele biliare de care ne putem lovi dacă nu suntem cumpătaţi în alimentaţie.

Orice animal de companie are nevoie de afecţiune, îngrijire specială şi de un comportament adecvat. Adriana Aruxandei şi Sergiu Sebesi, următorii invitaţi în platoul Se zice că..., derulează un proiect ce a are ca scop creşterea gradului de responsabilitate faţă de animalele de companie în rândul copiilor.

Tot în ediţia de luni a emisiunii, am aflat cât vor cheltui, în medie, românii, de sărbători, faţă de alţi europeni, în ce fel vor constitui insectele o componentă importantă a... alimentaţiei noastre, dar şi în ce măsură ne vor afecta, de acum încolo, afirmaţiile pe care le facem în reţelele de socializare... Şi tot atunci am făcut cunoştinţă cu Helios, câinele salvamontist din Argeş, al cărui antrenament presupune inclusiv ore de zbor.

Iar pentru cei care nu au luat o decizie privind destinaţia de vacanţă, Alexandra Uşurelu a venit la Se zice că... să propună o călătorie până… „La capătul lumii”.

Actorul Ionel Mihăilescu s-a aflat şi el astăzi în faţa celor patru amfitrioane, cu argumente pentru ca telespectatorii să urmărească în această seară, la TVR 2, producţia Vinovatul, o adaptare pentru televiziune după piesa omonimă a lui Ion Băieşu, dar şi cu alte poveşti interesante din teatru şi film.

Rică Răducanu, portarul de legendă al Rapidului, a povestit telespectatorilor, într-o ediţie anterioară Se zice că..., amintiri din tinereţe...

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

11:00 Câştigă România! (R)

Prezintă Virgil Ianţu

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

(Reluare)

12:00 Teleshopping

 

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

Despre generozitatea care te obligă să dai mai departe din tot ceea ce cunoști! „Nocturne”, cu prof. dr. Ioana Grințescu – luni, la TVR 1

A construit, aparat cu aparat și om cu om, Secția ATI a Spitalului de Urgență București. Prof. dr. Ioana Grințescu este invitata Marinei ...

Oricât de atroce ar fi vremurile, umanitatea dăinuie. „Puterea binelui”, un documentar în premieră la „Ora Regelui”, pe TVR 1

Cu doar câteva zile înainte de 8 mai, Ziua Internațională a Crucii Roșii, la „Ora Regelui”, urmărim un documentar despre cea mai mare organizație ...

 

#tvr1