loader
Foto

„Aş face bungee-jumping… o dată-n viaţă” (Călin Goia)

Voltaj, printre invitaţii speciali ai Iulianei Tudor la „O dată-n viaţă”. În aceeaşi ediţie: Marcel Pavel, Cornelia şi Lupu Rednic, Daniela Condurache, Silviu Biriş, Ionuţ Fulea, Şilvia Timiş, Gabriel Treteag, Alexandra Chira. Pe 6.11, ora 21.00, TVR 1.

 

Iuliana Tudor
O dată-n viaţă

Solistul trupei Voltaj îşi aminteşte şi astăzi cum, la lansarea albumului „Risk Maxim 2”, în 1999, era programat un eveniment special la piscina Floreasca din Bucureşti: Călin urma să îşi facă apariţia în faţa publicului printr-o săritură spectaculoasă, realizată cu ajutorul unei macarale. Din nefericire – sau, cine ştie, poate dintr-o întâmplare providenţială – macaraua s-a defectat chiar înainte de momentul cu pricina, astfel că săritura nu a mai avut loc.

„Am luat-o ca pe un semn atunci şi nu am mai avut îndrăzneala să sar”, mărturiseşte Călin Goia. „Am rămas, însă, cu sentimentul că nu mi-am îndeplinit o dorinţă. Aş vrea să fac bungee-jumping... o dată-n viaţă”, mai spune artistul.

Până atunci, însă, solistul Voltaj a bifat o altă premieră: un duet, pe piesa „De la capăt”, cu o tânără speranţă în muzica... populară! Invitat de Iuliana Tudor la „O dată-n viaţă”, pentru a îndeplini visul lui Gabriel Treteag de a cânta cu Voltaj, Călin Goia a împărțit scena şi rolul de solist al trupei cu tânărul de numai 19 ani. „A fost o experiență inedită să cântăm cu un solist de folclor. S-a descurcat foarte bine, cred că mai bine decât m-aș descurca eu la muzică populară”, a recunoscut artistul. Cum i-a ieșit ineditul moment alături de finalistul emisiunii „Vedeta populară”, acum protagonist la „O dată-n viaţă”, am văzut duminică seară, de la ora 21.00, la TVR 1.

(w882) Voltaj si

(w882) Iuliana Tu

Aceeaşi ediţie a show-ului realizat de Iuliana Tudor le-a adus în platou pe tinerele Silvia Timiş, susţinută cu măiestrie de Ionuţ Fulea, dar şi de actorul Silviu Biriş, alături de care am văzut-o jucând într-o scenetă, respectiv Alexandra Chira, care face echipă cu Daniela Condurache. Cornelia şi Lupu Rednic i-au stat alături lui Gabriel Treteag pe tot parcursul emisiunii de duminică.

(w882) protagonis

Invitat special la „O dată-n viaţă” a fost şi Marcel Pavel, cel care se afla printre protagoniştii primei ediţii a emisiunii, în 2007. Emoţionat să se afle din nou în studioul pe care îl deschidea cu 15 ani în urmă, artistul a trăit şi acum un moment tipic „O dată-n viaţă” – un duet cu „fata popii din Plopiş”, aşa cum am cunoscut-o la „Vedeta populară” pe Alexandra Chira, câştigătoarea primului sezon al talent-show-ului de folclor. „Nu mă așteptam să predau ștafeta unei tinere care cântă muzică populară, iar eu să cânt împreună cu ea muzică ușoară”, admite Marcel Pavel.

(w882) Marcel

(w882) Iuliana_85

La TVR 1, serile de duminică sunt din nou rezervate emoţiilor trăite „O dată-n viaţă”, folclorului autentic şi spectacolului plin de ritm şi culoare. Ca întotdeauna, promotoarea divertismentului de calitate, Iuliana Tudor ne-a invitat şi pe 6 noiembrie în faţa micilor ecrane, de la ora 21.00, la TVR 1.

22:00 Dosar România

* Dialog printre comploturi cu misteriosul Virgil Magureanu (II)

Producător Răzvan Butaru

23:55 Jocurile Olimpice

* Speranţe. Episodul 4

Producător Daniela Enăchescu

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1