O dată-n viaţă
O dată-n viaţă
Face audienţe-record pentru Televiziunea Română. Este primul om de televiziune care reinterpretează folclorul, promovând varianta proprie în cadrul show-ului „Vedeta populară".
Sezon nou: Din 23 octombrie, duminica, de la ora 21:00, la TVR 1 și online pe TVR+.

Reţeta O dată-n viaţă - pe care TVR o prepară neîntrerupt din 2007 - a fost gândită de Titus Munteanu. În ciuda aglomerației și zarvei din divertismentul TV românesc, credea Titus Munteanu, televiziunile nu reușeau să ofere publicului un "show original, pur românesc", pus în scenă cu bun gust și naturalețe, după cum explică gazda emisiunii, Iuliana Tudor.

Din această constatare s-a născut O dată-n viaţă, un concurs de divertisment cu teme din zona cântecului şi dansului popular. "Când am început nu ne-am propus nimic pe termen lung - doar să facem un program de calitate", spune Iuliana Tudor, absolventă de Conservator, care de altfel interpretează, la începutul fiecărei ediţii - și s-au strâns câteva sute, din 2007 până azi - piesa de deschidere a show-ului.

Echipa emisiunii, condusă de producătorul TVR Elise Stan, a mizat corect, se pare, pe bogata listă a distincţiilor primite de O dată-n viaţă: se numără un premiu APTR pentru cea mai bună emisiune de divertisment din România (2007) și unul pentru cea mai bună emisiune muzicală (2011). Publicul continuă, și el, să valideze formatul gândit de Titus Munteanu: O dată-n viaţă e una dintre emisiunile de forţă ale TVR atât în termeni de calitate, cât și de audienţă. "Cred că publicul ne alege pentru că suntem naturali, sinceri, pentru că ne place să ne jucăm, avem umor şi nu ne supără să râdem şi de noi înşine", spune gazda emisiunii.

Din toamna lui 2022, emisiunea aduce în atenţia publicului tinerii laureaţi ai talent-show-ului „Vedeta populară”, alături de mari vedete ale folclorului românesc, venite să-i susţină şi să le ofere din exeperienţa lor. Tinerii vor fi provocaţi de Iuliana Tudor la momente artistice unicat, trăite „o dată-n viață”, precum: interpretarea unui cântec din folclorul românesc în primă audiţie, interpretarea unui cântec din muzica pop, rock, jazz, dance, hip hop, etc., duet cu  vedeta care îl susţine, duet cu un artist în vogă al momentului, din alt gen muzical, dans tradițional alături de un ansamblu folcloric de profesioniști, dans rock’n roll, vals, dance, tango cu trupa de dansatori, recunoaşterea unor obiceiuri sau elemente de etnografie şi folclor muzical din diferite zone ale ţării, moment de teatru alături de un actor celebru, precum şi amuzanta probă practică (de tăiat lemne, de gătit un preparat tradițional, de muls capra sau oaia, de executat un obiect din lut la roata olarului etc.).

Acompaniamentul este asigurat, în fiecare ediţie, de orchestre de muzică populară din toată ţara. Nu vor lipsi cele două personaje care au făcut istorie la „O dată-n viaţă” – Floarea și Gheorghe, în interpretarea actorilor Maria Buză şi Marius Rizea.

***
Dincolo de divertisment însă, O dată-n viaţă are și o misiune publică: aceea de a păstra legătura dintre oameni şi bagajul lor identitar tradițional într-o formă cu care aceştia sunt deja familiarizaţi: show-ul de televiziune. Misiunea echipei nu se limitează, însă, la asta. În 2010, două ediţii ale emisiunii au fost dedicate strângerii de bani pentru sinistraţii inundaţiilor din acea perioadă. În 2011, la O dată-n viaţă au fost prezentate cazurile unor copii aflaţi în dificultate, în cadrul unei campanii UNICEF de strângere de fonduri. Și acestea sunt doar două dintre campaniile umanitare punctuale cărora emisiunea li s-a alăturat. Pe lângă situaţiile speciale, emisiunea are o miză concretă în fiecare săptămână: ediţie de ediţie, echipa O dată-n viaţă prezintă trei cazuri sociale dintre care publicul îl alege, prin televoting, pe cel care urmează a fi rezolvat. Iuliana Tudor e mulţumită: "Am reuşit, alături de telespectatori - persoane fizice, dar mai ales companii - să rezolvăm un procent de 80% dintre cazurile prezentate în emisiune".

O data-n viata Craciun
O data-n viata
O data-n viata
O data-n viata Craciun
o data-n viata iuliana tudor
O data-n viata
O data-n viata Craciun
O data-n viata Craciun
O data-n viata Craciun
O data-n viata
O data-n viata
O data-n viata Craciun
o data-n viata iuliana tudor
O data-n viata
O data-n viata Craciun
O data-n viata Craciun
Arhiva articole
„O dată-n viaţă”, vedetele folclorului românesc cântă în limbi străine
joi, 08 decembrie 2022
La provocarea Iulianei Tudor, Mioara Velicu, Gheorghe Turda şi Maria Cârneci îşi arată măiestria în interpretarea unor piese în italiană, română sau chineză! Îi vedem duminică, de la ora 21.00, la TVR 1, la o nouă ediţie „O dată-n viaţă”.
Iuliana Tudor, microbistă în familie. „O dată-n viaţă” lasă loc CM de fotbal
joi, 17 noiembrie 2022
Iuliana Tudor este una dintre cele mai fidele telespectatoare ale fotbalului de înaltă clasă. Chiar în ziua debutului CM 2022, îndrăgita vedetă ne-a aşteaptat la o nouă seară de cântec şi emoţie, pe 20 noiembrie, ora 21.00, la TVR 1.
„O dată-n viaţă, mi-ar plăcea să cânt cu Iron Maiden” (Marius Rizea)
duminică, 13 noiembrie 2022
„Iar eu aş pleca în Dubai”, completează Maria Buză. Cei doi actori, simpaticii Floarea şi Gheorghe de la „O dată-n viaţă”, ne-au dezvăluit dorinţele lor ascunse.
„Aş face bungee-jumping… o dată-n viaţă” (Călin Goia)
joi, 03 noiembrie 2022
Voltaj, printre invitaţii speciali ai Iulianei Tudor la „O dată-n viaţă”. În aceeaşi ediţie: Marcel Pavel, Cornelia şi Lupu Rednic, Daniela Condurache, Silviu Biriş, Ionuţ Fulea, Şilvia Timiş, Gabriel Treteag, Alexandra Chira. Pe 6.11, ora 21.00, TVR 1.
Ionuţ Ungureanu: „Vin şi pe jos la ’O dată-n viață’, de câte ori mă cheamă!”
duminică, 30 octombrie 2022
Invitat în ediţia a doua a show-ului de divertisment de la TVR 1, solistul trupei Provincialii a mărturisit ce amintiri îl leagă de emisiunea Iulianei Tudor.
„O dată-n viață”, cu Iuliana Tudor, din nou la TVR 1! | VIDEO
joi, 20 octombrie 2022
Una dintre cele mai iubite emisiuni de divertisment ale Televiziunii Române a revenit în grila TVR1, din 23 octombrie. Ce noutăţi aduce formatul 2022 aflăm de la Iuliana Tudor.
Loredana şi Laura Lavric schimbă scenariul la „O dată-n viață”
miercuri, 19 octombrie 2022
Invitate în prima ediţie a show-ului de divertisment de la TVR 1, cele două vedete ridică publicul în picioare cu un moment care nu era prevăzut în desfăşurătorul emisiunii realizate de Iuliana Tudor. Le-am văzut pe 23 octombrie, de la ora 21.00, la TVR 1.
Best of „O dată-n viaţă”: La mulţi ani, Nicolae Botgros! | VIDEO
joi, 27 ianuarie 2022
Câţiva dintre cei mai iubiţi artişti ai României cântă şi trăiesc experienţe inedite alături de Nicolae Botgros şi „Lăutarii” din Chişinău. Iuliana Tudor ne-a invitat să-i revedem duminică, 6 februarie, de la ora 21.00, la TVR 1.
O dată-n viaţă – In memoriam Petrică Mâţu Stoian
joi, 06 ianuarie 2022
Ne amintim de unul dintre cei mai iubiţi artişti ai folclorului, a cărui carieră a fost strâns legată de TVR. Iuliana Tudor ne-a invitat să-l revedem pe regretatul Petrică Mâţu Stoian, alături de Constantin Enceanu, pe 9 ianuarie, de la ora 21.00, la TVR 1.
Vedetele din folclor s-au jucat de-a copilăria în studioul „O dată-n viaţă”
vineri, 02 iunie 2017
Ediţia specială a emisiunii, de Ziua Copilului, a pus atât artiştii, cât şi publicul, în ipostaze inedite. Iuliana Tudor ne-a aşteaptat alături de băieţelul ei, Tudor, dar şi de mulţi invitaţi dornici să fie din nou copii, pe 4 iunie, la ora 22.00 şi pe 5 iunie, la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.
Fuego x 4 la „O dată-n viaţă”, de Paşti
miercuri, 12 aprilie 2017
Ediţia specială a emisiunii îl provoacă pe îndrăgitul artist să interpreteze patru roluri diferite, susţinut de vedete ale folclorului românesc. Iuliana Tudor ne aşteaptă pe 16 aprilie, la ora 21.20, la TVR 1 şi TVR+.
Tinerii interpreţi au făcut audienţă la „O dată-n viaţă”
luni, 30 ianuarie 2017
Ediţia „best of” a emisiunii „O dată-n viaţă” difuzată de TVR 1 în 28 ianuarie a fost în top 5 programe difuzate sâmbătă seară. Emisiunea Iulianei Tudor, care a adus în prim-plan tineri interpreţi de folclor - cu audienţe foarte bune şi la redifuzare.
Tineri debutanţi la „O dată-n viaţă”
vineri, 27 ianuarie 2017
O ediţie „best of” a emisiunii îi aduce în prim-plan pe tinerii interpreţi invitaţi, de-a lungul timpului, în platoul „O dată-n viaţă”. Iuliana Tudor ne aşteaptă pe 28 ianuarie, la ora 21.10, la TVR 1 şi TVR+.
La mulţi ani, Nicolae Botgros! Petrecerea - sâmbătă, la „O dată-n viaţă”
luni, 09 ianuarie 2017
Ultima ediţie din sezonul 18 al emisiunii i-a fost dedicată maestrului Nicolae Botgros, ca un preambul la ziua sa de naştere. La petrecere au venit familia, prietenii, dar şi... Floarea (Maria Buză), întoarsă din Spania! Iuliana Tudor ne-a fost gazdă pe 14 ianuarie, la ora 21.10, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Ionuţ Dolănescu, într-o ediţie best of „O dată-n viaţă”, cu familia şi prietenii
joi, 05 ianuarie 2017
Îndrăgitul interpret este însoţit, în emisiunea Iulianei Tudor, de invitaţi speciali precum Maria Ciobanu, Paula Seling sau Nicolae Botgros. Petrecerea... cu Lăutari are loc pe 7 ianuarie, la TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la ora 21.10.
„Fantasticii” şi „Faimoşii” se întrec de Crăciun la „O dată-n viaţă”
luni, 19 decembrie 2016
Iuliana Tudor a prezentat o ediţie de sărbătoare a emisiunii duminică, 25 decembrie, la ora 21.10, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Maramureşul la putere: Grupul Iza vine la „O dată-n viaţă”
marţi, 13 decembrie 2016
Iuliana Tudor ne aşteaptă la o nouă ediţie a emisiunii pe 17 decembrie, la ora 21.10, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Niculina Stoican în duet cu Ştefan Stan, la „O dată-n viaţă”
luni, 05 decembrie 2016
Artista a fost invitata Iulianei Tudor în ediţia din 10 decembrie a emisiunii de la TVR 1, TVR HD şi TVR+, difuzată la ora 21.00.
Nicolae Sabău, la „O dată-n viaţă”
marţi, 29 noiembrie 2016
Artistul a fost invitatul Iulianei Tudor în ediţia din 3 decembrie a emisiunii, ce a aniversat cei 60 de ani ai Televiziunii Române şi Ziua Naţională a României, la TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la ora 21.00.
Taragotul de Aur al folclorului românesc cântă la „O dată-n viaţă”
joi, 24 noiembrie 2016
Dumitru Fărcaş a fost invitatul Iulianei Tudor în ediţia din 26 noiembrie a emisiunii, difuzată la TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la ora 21.00.
Cristian Pomohaci, emoţiona(n)t, la „O dată-n viaţă”
miercuri, 09 noiembrie 2016
Preotul-artist a fost secondat, în emisiunea Iulianei Tudor, de invitaţi speciali precum Teo Trandafir sau Sofia Vicoveanca. Emoţionanta întâlnire a avut loc pe 12 noiembrie la TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la ora 21.00.
Iuliana Tudor, „vecina” lui Tiberiu Ceia, la „O dată-n viaţă”
luni, 31 octombrie 2016
Artistul care de zeci de ani ne încântă cu melodii precum „Frumoasă vecina noastră” a fost invitatul emisiunii „O dată-n viaţă” din 5 noiembrie .
Ileana Constantinescu, o viaţă pe scenă
miercuri, 26 octombrie 2016
Artista este invitata Iulianei Tudor la „O dată-n viaţă”, pe 29 octombrie . Emoţionanta întâlnire a fost difuzată la TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la ora 21.00.
Premieră la O dată-n viaţă: Angelica Stoican cântă cu fiicele ei
joi, 20 octombrie 2016
După 13 ani de absenţă din spaţiul public, Angelica Stoican vine pe 22 octombrie la O dată-n viaţă. Emoţionanta întâlnire se vede la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.00. Din această toamnă, petrecem sâmbătă seară alături de mari personalităţi ale folclorului.
Întâlniri aniversare „TVR 60”, cu Iuliana Tudor, sâmbăta, la O dată-n viaţă
luni, 10 octombrie 2016
Din această toamnă, petrecem în fiecare sâmbătă seară, alături de mari personalităţi ale folclorului românesc. Pe 15 octombrie, Sofia Vicoveanca şi invitaţii săi ne-au dat întâlnire la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
O dată-n viaţă, la final de sezon
joi, 07 iulie 2016
Elena Pădure şi Gheorghe Turda au fost invitaţii Iulianei Tudor în ediţia ce a încheiat sezonul al 17-lea al emisiunii. Programul s-a transmis la TVR 1 şi TVR+, vineri, 8 iulie, de la ora 21.15.
Oltence la duel: Steliana Sima şi Mariana Ionescu Căpitănescu, la O dată-n viaţă
vineri, 01 iulie 2016
Cele două artiste sunt susţinute, în probele pregătite pentru ele de Iuliana Tudor, de Mihai Bisericanu, Adriana Trandafir, Paula Seling şi Mihai Constantinescu. Emisiunea se transmite la TVR 1 şi TVR+, vineri, 1 iulie, de la ora 21.15.
Maria Butaciu şi Alexandru Mica, la O dată-n viaţă
vineri, 24 iunie 2016
Alături de cei doi artişti şi susţinătorii lor, invitaţii speciali ai Iulianei Tudor în competiţia artistică de la „O dată-n viaţă” au fost membrii trupei Cobzality. Emisiunea s-a transmis la TVR 1 şi TVR+, vineri, 24 iunie, de la ora 21.10.
Petrecere cu lăutari la O dată-n viaţă
joi, 16 iunie 2016
Viorica şi Ioniţă din Clejani, precum şi Nelu Ploieşteanu au fost invitaţii Iulianei Tudor în competiţia artistică de la O dată-n viaţă vineri, pe 17 iunie. Emisiunea s-a transmis la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
O dată-n viaţă, cu Viorica Macovei şi Gelu Voicu. Invitaţi speciali: Gaşca Zurli
joi, 09 iunie 2016
Competiţia artistică de la „O dată-n viaţă”, arbitrată de Iuliana Tudor, s-a reluat vineri, pe 10 iunie, cu cei doi artişti îndrăgiţi şi membrii celei mai iubite trupe de animatori din ţară. Emisiunea s-a transmis la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21:10.
Monica Anghel, de trei ori primar la O dată-n viaţă!
marţi, 26 aprilie 2016
De Paşti, Monica Anghel a fost invitata Iulianei Tudor. Cu muzică, dans şi veselie, ediţia O dată-n viaţă de Paşti a putut fi urmărită chiar luni, pe 2 mai, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+ .
O dată-n viaţă: Mariana Anghel şi Alexandru Pugna la duel
vineri, 22 aprilie 2016
Cei doi artişti au fost invitaţii Iulianei Tudor în competiţia artistică de la O dată-n viaţă vineri, pe 22 aprilie. Emisiunea s-a transmis la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
Angela Buciu şi Gheorghe Roşoga se întrec la O dată-n viaţă
joi, 14 aprilie 2016
Cei doi artişti au fost invitaţii Iulianei Tudor în competiţia artistică de la O dată-n viaţă vineri, pe 15 aprilie. Emisiunea s-a transmis la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
Daniela Condurache şi Aurel Tămaş se întrec la O dată-n viaţă
joi, 07 aprilie 2016
Cei doi artişti au fost invitaţii Iulianei Tudor în competiţia artistică de la O dată-n viaţă vineri, pe 8 aprilie. Emisiunea s-a transmis la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
Surprizele, distracţia şi ardelenii
miercuri, 30 martie 2016
De Ziua Păcălelilor, Ioan Bocşa şi Dinu Iancu Sălăjanu au fost invitaţii Iulianei Tudor în competiţia artistică de la O dată-n viaţă. Emisiunea s-a transmis la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
Iuliana Tudor vine cu o premieră în televiziune, în noul sezon O dată-n viaţă
marţi, 15 martie 2016
După 60 de ani de carieră, Maria Ciobanu şi Irina Loghin se întâlnesc pentru prima oară într-un platou de televiziune, pe 18 martie . De 9 ani, emisiunea  se află în topul preferinţelor românilor, fiind una dintre cele mai populare producţii TV.
Derby-ul Crăciunului: Lăutarii din Chişinău - Big Band-ul Radio, la „O dată-n viaţă”
luni, 21 decembrie 2015
Moldovenii lui Nicolae Botgros au întâlnit echipa condusă de Ionel Tudor într-un amical inedit, „arbitrat” de Iuliana Tudor, pe teren neutru – Studioul 3 al Televiziunii Române. Rezultatul partidei a fost dat în emisiunea  „O dată-n viaţă” din 25 decembrie, la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
O moldoveancă şi o olteancă în competiţie la „O dată-n viaţă”
luni, 14 decembrie 2015
Margareta Clipa şi Nineta Popa au fost invitatele Iulianei Tudor în ediţia din 18 decembrie a emisiunii de la TVR 1 şi TVR+, difuzată de la ora 21.10.
Doar „O dată-n viaţă”, 1=2
joi, 10 decembrie 2015
Mariana Deac a ţinut piept Corneliei şi lui Lupu Rednic în ediţia din 11 decembrie a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor, difuzată la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
Ardealul la putere, vineri, la „O dată-n viaţă”
joi, 03 decembrie 2015
Nicolae Furdui-Iancu şi Sava Negrean Brudaşcu s-au întrecut în ediţia din 4 decembrie a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor, difuzată la TVR 1, TVRi şi TVR+, de la ora 21.10.
De Black Friday, „O dată-n viaţă” nu face rabat... la distracţie
vineri, 20 noiembrie 2015
Andreea Voica şi Ionuţ Fulea, susţinuţi de trupa Voltaj şi Tavi Colen, s-au întrecut în ediţia din 20 noiembrie a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor, difuzată la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
Maria Dragomiroiu şi Florica Zaha, vineri, la „O dată-n viaţă”
vineri, 13 noiembrie 2015
Marina Florea şi George Nicolescu le-au susţinut pe cele două interprete în ediţia din 13 noiembrie a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor, difuzată la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
Aneta Stan şi Ion Ghiţulescu se întrec „O dată-n viaţă”
vineri, 30 octombrie 2015
Mihai Trăistariu şi Ionuţ Ungureanu i-au susţinut pe cei doi interpreţi în ediţia din 30 octombrie a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor, difuzată la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
Văleu, muică! Doi olteni la „O dată-n viaţă”!
joi, 22 octombrie 2015
Pe 23 octombrie, Constantin Enceanu şi Petrică Mâţu Stoian s-au întâlnit în luptă dreaptă, în emisiunea găzduită de Iuliana Tudor, difuzată la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
Iuliana Tudor provoacă vedetele populare în noul sezon O dată-n viaţă
miercuri, 14 octombrie 2015
Din 16 octombrie, interpreţii de folclor trăiesc, o dată-n viaţă, momente artistice unicat, într-un format inedit al emisiunii ce promovează valorile tradiţionale româneşti, la TVR 1 şi TVR+, de la 21.10. În prima ediţie - Mioara Velicu şi Laura Lavric
Confruntare
joi, 07 mai 2015
Cezara Dafinescu, dr. Dana Jianu şi primarul oraşului Buşteni Emanoil Savin sunt invitaţi în ediţia din 8 mai a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10
Actori pe scena O dată-n viaţă
joi, 30 aprilie 2015
Magda Catone, Adriana Trandafir şi Silviu Biriş au fost invitaţi în ediţia din 1 mai a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10
Fashion în costume populare, la O dată-n viaţă
miercuri, 22 aprilie 2015
Cristi Pascu, Dana Săvuică şi Lavinia au fost invitaţi în ediţia din 24 aprilie a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
Ilinca Goia, Manuela Hărăbor şi „provincialul” Ionuţ Ungureanu, la O dată-n viaţă
joi, 16 aprilie 2015
Cei trei artişti au fost însoţiţi de Floarea Calotă, Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ionuţ Fulea în ediţia din 17 aprilie a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
Loredana... „la puterea a treia”, o dată-n viaţă
miercuri, 08 aprilie 2015
Loredana... „la puterea a treia”: îndrăgita artistă poate fi admirată în triplă ipostază: moldoveancă, olteancă şi moroşancă, toate într-o singură seară! Ediţia specială  O dată-n viaţă de Paşti s-a difuzat duminică, 12 aprilie, la TVR 1 şi pe  TVR+ .
Sore, Nicole Cherry şi Andrei Leonte, invitaţi la „O dată-n viaţă
miercuri, 01 aprilie 2015
Cei trei artişti le au ca partenere de scenă pe Maria Dragomiroiu, Maria Butaciu şi Daniela Condurache, în ediţia din 3 aprilie a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
Din club, în platoul O dată-n viaţă
marţi, 24 martie 2015
Alexandra Stan, Maxim şi Adda au arătat că folclorul poate fi cântat şi cu... „saxobeat”, în ediţia din 27 martie a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
Loghin, Furdui Iancu şi Vicoveanca, în ring la O dată-n viaţă
joi, 19 martie 2015
Cele trei vedete populare au susţinut trei personalităţi din domenii diferite în ediţia din 20 martie a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor, la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
Folclor... de Eurovision, în noul sezon O dată-n viaţă
miercuri, 11 martie 2015
Iuliana Tudor a revenit cu sezonul 15 al emisiunii O dată-n viaţă, în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 13 martie, de la ora 21.10.
O dată-n viaţă - o ediţie de sărbătoare
marţi, 23 decembrie 2014
În a doua zi de Crăciun, Iuliana Tudor şi-a aşteptat telespectatorii în platoul O dată-n viaţă cu veselie, muzică și invitați pe măsură. Vineri, 26 decembrie, de la ora 21:00, la TVR 1 și online pe TVR+.
Anca Ţurcaşiu, Diana Şucu şi Dan Helciug, invitaţi la O dată-n viaţă
joi, 18 decembrie 2014
Ei sunt invitaţii Iulianei Tudor în emisiunea transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 19 decembrie, de la ora 21.00
Moş Nicolae aduce premii la O dată-n viaţă
joi, 04 decembrie 2014
Monica Davidescu, Adrian Romcescu şi Carmen Tănase au fost invitaţii Iulianei Tudor în emisiunea transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 5 decembrie, de la ora 21.00. În aceeaşi ediţie, s-au tras la sorţi câştigătorii premiilor Romvac.
Se zice că... Popescu şi Flick vin la O dată-n viaţă
joi, 27 noiembrie 2014
Cele patru prezentatoare ale emisiunii Se zice că... fac echipă împotriva simpaticilor DJ de la radio ZU, în emisiunea Iulianei Tudor, transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 28 noiembrie, de la ora 21.00.
Dana Rogoz, Florin Ristei şi Alexandra Ungureanu, la O dată-n viaţă
joi, 06 noiembrie 2014
Viorica Macovei, Mariana Ionescu-Căpitănescu şi Grupul Iza i-au susţinut pe cei trei invitaţi în emisiunea transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 7 noiembrie, de la ora 21.00.
Nico, Daniel Iordăchioaie şi Mariana Cojocaru, la O dată-n viaţă
vineri, 31 octombrie 2014
Nicolae Furdui-Iancu, Petrică Mâţu Stoian şi Matilda Pascal-Cojocăriţa i-au susţinut pe cei trei invitaţi în emisiunea transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 31 octombrie, de la ora 21.00.
Simona Gherghe, Alin Pascal şi Ştefan Stan au cântat la O dată-n viaţă
miercuri, 22 octombrie 2014
Iuliana Tudor, împreună din nou cu telespectatorii, vineri, 24 octombrie, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.
Se cântă muzică lăutărească la O dată-n viaţă
joi, 16 octombrie 2014
Gabi Luncă, din nou pe scenă, alături de Orchestra „Lăutarii”, în ediţia specială de vineri, 17 octombrie, transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.00.
Antonio Passarelli, Petrişor Tănase şi Stela Popescu se întâlnesc la O dată-n viaţă
vineri, 10 octombrie 2014
Iuliana Tudor a pregătit o ediţie specială, pe teme gastronomice, a emisiunii transmise în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 10 octombrie, de la ora 21.00
De sărbători, la O dată-n viaţă, câştigi premii ROMVAC
vineri, 10 octombrie 2014
Încarcă o poză cu animăluţe pe pagina de Facebook O dată-n viaţă şi poţi câştiga premii oferite de ROMVAC.
„Seara preşedinţilor” la O dată-n viaţă
vineri, 03 octombrie 2014
Campania electorală invadează divertismentul: prima ediţie O dată-n viaţă din acest sezon (dar şi prima zi a campaniei electorale) a adus în platoul TVR 1 trei figuri marcante ale vieţii politice: Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu.
O dată-n viaţă, Vaya con Dios intră-n hora românească!
marţi, 30 septembrie 2014
Prima ediţie O dată-n viaţă din acest sezon a marcat o premieră: o vedetă internaţională acceptă provocarea Iulianei Tudor. Emisiunea s-a difuzat în direct vineri, 3 octombrie, la TVR 1 şi TVR+.
 Iuliana Tudor începe al şaptelea an O dată-n viaţă la TVR 1
luni, 15 septembrie 2014
Din 3 octombrie, O dată-n viaţă pune noi vedete în ipostaze de interpreţi de folclor. În septembrie, Iuliana Tudor a împlinit 15 ani de televiziune.
Julie Mayaya, Vizi Imre şi Tudor Turcu în ultima ediţie O dată-n viaţă
miercuri, 21 mai 2014
Cei trei artişti au fost invitaţii Iulianei Tudor în ediţia ce încheie sezonul 13 al emisiunii transmise în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 23 mai, de la ora 21.00.
Cristina Spătar, Cristina Rus şi Silviu Biriş s-au întâlnit la O dată-n viaţă
vineri, 16 mai 2014
Cei trei artişti au fost invitaţii Iulianei Tudor în emisiunea transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 16 mai, de la ora 21.00
Modernul şi tradiţia s-au întâlnit vineri la “O dată-n viaţă”
miercuri, 30 aprilie 2014
Vineri, 2 mai, de la ora 21.15,  Iuliana Tudor v-a dat întâlnire ca de obicei la o nouă ediţie cu cântec, joc şi voie bună “O dată-n viaţă”, la TVR 1 şi pe TVR+.
Oana Sârbu, Medeea Marinescu şi Vlad Miriţă s-au întâlnit la O dată-n viaţă
vineri, 25 aprilie 2014
Cei trei artişti au fost invitaţii Iulianei Tudor în emisiunea transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 25 aprilie, de la ora 21.00
Ştefan Bănică Jr., de Paşte la O dată-n viaţă
miercuri, 16 aprilie 2014
Actorul, interpretul şi omul de televiziune a fost invitatul Iulianei Tudor în ediţia specială difuzată la TVR 1 şi TVR+, duminică, 20 aprilie, de la ora 21.10
Muzica, actoria şi sportul se întâlnesc la O dată-n viaţă
joi, 10 aprilie 2014
Mirela Vaida, Manuela Hărăbor şi Elisabeta Lipă au fost invitatele Iulianei Tudor în emisiunea care s-a transmis în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 11 aprilie, de la ora 21.00
Veselie mare la O dată-n viaţă
joi, 03 aprilie 2014
Analia Selis, Aurel Moldoveanu şi Tavi Colen sunt invitaţii Iulianei Tudor în emisiunea transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 4 aprilie, de la ora 21.00
Ziua Basarabiei aniversată la O dată-n viaţă
joi, 27 martie 2014
Fuego, Pavel Stratan şi Anastasia Lazariuc au fost invitaţii Iulianei Tudor în emisiunea transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 28 martie, de la ora 21.00.
De Paşte, la O dată-n viaţă, câştigi premii ROMVAC
vineri, 21 martie 2014
Încarcă o poză cu animăluţe pe pagina de Facebook O dată-n viaţă şi poţi câştiga un miel de Paşte de la ROMVAC.
Iuliana Tudor a convins-o pe Mihaela Rădulescu să îmbrace costumul popular
joi, 20 martie 2014
Marcel Pavel şi Wilmark i s-a alăturat vedetei de televiziune la O dată-n viaţă, emisiune transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 21 martie, de la ora 21.00
Paula Seling, Ovi şi Andreea Raicu au deschis noul sezon O dată-n viaţă
miercuri, 12 martie 2014
Emisiunea Iulianei Tudor a revenit în direct la TVR 1 şi TVR+ vineri, 14 martie, de la ora 21.00
O dată-n viaţă, 25 decembrie. Cazurile sociale care pot fi susţinute din donaţii
vineri, 27 decembrie 2013
Vedeţi mai jos poveştile persoanelor care au nevoie de ajutorul vostru, prezentate de Iuliana Tudor în ediţia specială de Crăciun de miercuri, 25 decembrie.
O dată-n viaţă - ediţie specială de Crăciun
marţi, 24 decembrie 2013
Miercuri, 25 decembrie, ora 21.00, la TVR 1 şi tvrplus.ro, cu Iuliana Tudor şi invitaţii ei.
O dată-n viaţă, 12 decembrie. Cazurile sociale care pot fi susţinute din donaţii
joi, 12 decembrie 2013
Vedeţi mai jos poveştile persoanelor care au nevoie de ajutorul vostru, prezentate de Iuliana Tudor în ediţia de joi, 12 ecembrie, a emisiunii.    
Dan Helciug, Corina şi Cove, joi, la O dată-n viaţă
joi, 12 decembrie 2013
Cei trei artişti fac spectacol în emisiunea Iulianei Tudor difuzată în direct pe 12 decembrie, ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+
O dată-n viaţă, 5 decembrie. Cazurile sociale care pot fi susţinute din donaţii
vineri, 06 decembrie 2013
Vedeţi mai jos poveştile persoanelor care au nevoie de ajutorul vostru, prezentate de Iuliana Tudor în ediţia de joi, 5 decembrie, a emisiunii.
Moş Nicolae a adus o ediţie specială O dată-n viaţă
miercuri, 04 decembrie 2013
Copiii Sandei Ladoşi, Adrianei Bahmuţeanu şi al lui Ionuţ Iftimoaie au fost invitaţii Iulianei Tudor la O dată-n viaţă , joi, 5 decembrie.
O dată-n viaţă. Cazurile sociale care pot fi susţinute din donaţii
vineri, 29 noiembrie 2013
Iuliana Tudor a prezentat în ediţia de joi, 28 noiembrie, poveştile persoanelor care pot fi ajutate  şi de dumneavoastră . Conturile bancare, dar şi fragmentele video, pot fi accesate mai jos.  
De sărbători, la O dată-n viaţă, câştigi premii ROMVAC
joi, 28 noiembrie 2013
Încarcă o poză cu animăluţe pe pagina de Facebook O dată-n viaţă şi poţi câştiga premii oferite de ROMVAC.
Mihai Rădulescu, de la politică la folclor
joi, 28 noiembrie 2013
Jurnalistul Ştirilor TVR a participat la emisiunea  O dată-n viaţă de joi, 28 noiembrie, alături de Giulia Anghelescu şi Simona Nae.
O dată-n viaţă. Cazurile sociale care pot fi susţinute din donaţii
vineri, 15 noiembrie 2013
Iuliana Tudor a prezentat în ediţia de joi, 14 noiembrie, poveştile persoanelor care pot fi ajutate. Conturile bancare, dar şi fragmentele video, pot fi accesate mai jos.
Dă un LIKE pentru o CARTE
joi, 14 noiembrie 2013
TVR1, Iuliana Tudor şi echipa O dată-n viaţă dau o mână de ajutor elevilor Liceului Sportiv din Clinceni.
O dată-n viaţă. Cazurile sociale pe care le puteţi susţine prin donaţii
marţi, 12 noiembrie 2013
În ediţia de joi, 7 noiembrie, a emisiunii "O dată-n viaţă", Iuliana Tudor v-a prezentat cazurile sociale pe care le puteţi ajuta prin donaţii la conturile bancare de mai jos.
Mircea Radu, moldovean o dată-n viaţă
marţi, 12 noiembrie 2013
Jurnalistul TVR a fost invitatul Iulianei Tudor, alături de Fuego şi Alina Sorescu, joi, ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+
Înfrăţire prin muzică la O dată-n viaţă
marţi, 05 noiembrie 2013
Mihai Trăistariu, trupa Millenium şi Mirabela Dauer au fost prezenți în ediția de joi, 7 noiembrie. Acum, îi puteți urmări online pe TVR+.
Cătălin Botezatu în cămașă tradițională românească la “O dată-n viață”
marţi, 05 noiembrie 2013
La ultima ediție “O dată-n viață”, designerul Cătălin Botezatu a lăsat deoparte emoțiile și, purtând o cămașă tradițională, a interpretat un cântec muntenesc.
O dată-n viață: Cazurile sociale pe care le puteți susține cu donații
luni, 04 noiembrie 2013
În ediția de joi, 31 octombrie, a emisiunii "O dată-n viață", Iuliana Tudor v-a prezentat patru cazuri sociale care au nevoie de ajutorul vostru. Iată poveștile respective și conturile bancare unde puteți dona!
Seară magică la O dată-n viaţă
miercuri, 23 octombrie 2013
Ramona Bădescu, Rona Hartner şi Leonard Iozefini s-au numărat printre invitații Iulianei Tudor, la o ultima ediție a emisiunii O dată-n viaţă la TVR 1 şi TVR+.
Maria Tănase în interpretarea tinerei generaţii, la O dată-n viaţă
marţi, 15 octombrie 2013
Invitaţii Iulianei Tudor sunt DJ Project & Adela Popescu, Alexandra Ungureanu, Crush şi Hi-Q . Joi, ora 21.00 , la TVR 1 şi online pe TVR+
Show cu Naţionala Artiştilor, Paula Seling şi Nico la O dată-n viaţă
miercuri, 09 octombrie 2013
Iuliana Tudor începe noul sezon al emisiunii sale joi, 10 octombrie, ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+
 • 16:00
  Studio Mondial:
  Costin Deşliu/Tudor Furdui * Live stadion (16,52) Producatori : Daniela Enăchescu/Valentina Stelescu Transmisiune directă st. 2
 • 17:00
  Campionatul Mondial de Fotbal , Qatar 2022
  Campionatul Mondial de Fotbal , Qatar 2022 * Croaţia-Brazilia (sferturi) Comentator Dragos Bocanaciu Producător: Daniel Chican /Horatiu Rusu Transmisiune directa de la Stadionul Education City, Doha
 • 19:00
  Studio Mondial:
  Costin Deşliu/Tudor Furdui Producatori : Daniela Enăchescu/Valentina Stelescu Transmisiune directă st. 2
 • 20:00
  Telejurnal
  *Ştiri* Meteo Prezintă Radu Andrei Tudor Producători: Anamaria Panait / Diana Anghel Transmisiune directă
 • 20:52
  Live stadion
 • 21:00
  Campionatul Mondial de Fotbal , Qatar 2022
  Campionatul Mondial de Fotbal , Qatar 2022 * Tarile de Jos-Argentina (sferturi) Comentator Emil Hossu Longin Producător: Daniel Chican /Horatiu Rusu Transmisiune directa de la Stadion Lusail, Al Daayen
 • 23:07
  Studio Mondial:
  Costin Deşliu/Tudor Furdui Producatori : Daniela Enăchescu/ Valentina Stelescu Transmisiune directă st. 2
 • 23:40
  SuperMondial
  Producător Octavian Pescaru Transmisiune directă din st.2
 • 00:15
  Omul şi timpul
  /
 • 01:10

  Zide zi cu părintele Constantin Necula Producător Victor Dochia
 • 01:20
  Campionatul Mondial de Fotbal , Qatar 2022
  Campionatul Mondial de Fotbal , Qatar 2022 * Croaţia-Brazilia ( Comentator Dragos Bocanaciu
 • 03:15
  Campionatul Mondial de Fotbal , Qatar 2022
  Campionatul Mondial de Fotbal , Qatar 2022 * Tarile de Jos-Argentina Comentator Emil Hossu Longin
 • 05:10
  Atelier de sănătate
  * Realizator și moderator Smaranda Vornicu-Shalit Producător Florența Dăscălescu