loader
Foto

Cum gestionăm un divorţ, la Vreau să fiu sănătos

Emisiunea prezentată de Sonia Argint Ionescu a putut fi urmărită miercuri, 25 mai, de la ora 10.00, în direct la TVR 1 şi TVR+.

 

Sonia Argint Ionescu
Vreau să fiu sănătos!

Ediția este dipsonibilă online pe TVR+.

Este o experienţă dramatică pentru oricine o trăieşte. Urmele pe care le lasă, atât în adulţi, cât şi în copiii implicaţi, rămân, uneori, pe viaţă. Este o situaţie pe care nimeni nu şi-o doreşte, dar care, din păcate, face parte din viaţa multora. Cum trebuie să gestionăm un divorţ sau o separare? Găsim răspunsuri la această întrebare din reportajul pe care Sonia Argint Ionescu îl prezintă pe 25 mai la Vreau să fiu sănătos. Şi tot atunci, aflăm mai multe despre tratamentele moderne în boala hemoroidală, subiect dezvoltat pentru telespectatorii emisiunii într-un alt reportaj. Miercuri, de la ora 10.00, Vreau să fiu sănătos ne aduce informaţii despre cum ne putem păstra sănătatea, cum să ne ferim de bolile de sezon sau ce putem face pentru a avea un stil de viaţă sănătos. Emisiunea se difuzează în direct la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Invitaţii din platou ai Soniei Argint Ionescu în această miercuri dimineaţă sunt: dr. Gabriel Tatu-Chiţoiu, preşedintele Societăţii Române de Cardiologie, care ne va oferi soluţii pentru îmbunătăţirea sănătăţii cardiovasculare; dr. Gabriel Prada, director medical la Institutul de Geriatrie şi Gerontolgie „Ana Aslan”, preşedinte al Societăţii Române de Gerontologie şi Geriatrie, de la care aflăm mai multe despre tulburările cognitive ce pot să apară la vârsta a treia; dr. Răzvan Vintilescu, la rândul său, ne va explica ce este şi la ce ajută ozonoterapia.

(w882) Sonia Argi

Timp de o oră, în fiecare miercuri, de la 10.00, telespectatorii TVR 1  află la Vreau să fie sănătos noutăţi din lumea medicală, cele mai recente tratamente şi terapii sau metode profilactice. Emisiunea ce poartă semnătura producătorului TVR Beatrice Cioba se transmite în direct la TVR 1 şi face parte din linia de emisiuni reunite sub genericul „Tot ce contează”.

Vreau să fiu sănătos poate fi urmărită în direct miercurea, de la ora 10.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

5:45 Fiica regelui (R)

(THE KING'S DAUGHTER, SOO BAEK-HYANG-Coreea de Sud, 2014) Episodul 52

Regia: Lee San-yeob, Choi Joon-bae

Cu: Seo Hyun-jin, Seo Woo, Lee Jae-ryong, Jo Hyun-jae

Dramă istorică. Redactori: Cristina Crăciun, Anca Radu

(Reluare)

6:55 Imnul României

 
„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Doamna Lia de la farmacie – un nou vis împlinit, vineri, la TVR 1

Pe 19 aprilie, Lia Bugnar îşi joacă propriul rol – cel care ar fi putut fi însăşi viaţa ei, dacă scena nu ar fi ales-o. Basti Ţopescu îi ...

„Breaking Fake News!”: despre „Marea resetare”

Duminică, 21 aprilie, ora 19.00, la TVR 1, Marian Voicu va dezbate, cu psihiatrul Gabriel Diaconu, teoria conspirației prin care un „guvern ...

 

#tvr1