loader
Foto

Galerie foto

Daniela Condurache este „doamna cu baticul galben”, la „Vedeta populară”

Artista împlineşte visul unei tinere de a interpreta o piesă alături de ea, în proba de duet. Cu noi poveşti emoţionante, Iuliana Tudor ne-a aşteaptat la o seară de cântec şi bucurie, duminică, 14 mai, de la ora 21.00, la TVR 1.

 

Iuliana Tudor
Vedeta populară

„Un fel de soră mijlocie” într-o familie cu patru fete, tânăra clujeancă de 17 ani care deschide ediţia a cincea „Vedeta populară” din acest sezon este elevă de liceu şi stă la internat. Pentru a repeta la muzică, e nevoită să se închidă în capela unde se face ora de religie. Faptul o ajută, însă, să se simtă mai aproape de mama ei, care o veghează acum din cer.

Cu noi poveşti de viaţă şi cu multă bucurie, Iuliana Tudor ne aşteaptă la o nouă seară de cântec şi emoţie. Duminică, 14 mai, de la ora 21.00, „Vedeta populară” s-a văzut la TVR 1, dar şi la TVR Moldova şi TVR Internaţional.

(w882)

(w882) Iuliana Tu

Când avea 12 ani, a strâns 15 milioane de vizualizări pe reţelele de socializare. Cineva a filmat-o cântând în timp ce mergea la un spectacol. A fost copleșită de ce s-a întâmplat, cu tot binele și răul care însoțește faima. Acum, la 16 ani, olteanca vine la „Vedeta populară” să arate că merită un loc în semifinală.

(w882)

Are 18 ani şi este... însurăţel. Nu, nu se gândeşte încă la căsătorie, dar orăşelul din Bărăgan din care vine îl „califică” la acest statut. Până la Bacalaureatul care îl aşteaptă peste doar câteva săptămâni, tânărul care se laudă că știe toate jocurile specifice Brăilei îşi dă proba talentului în faţa juriului „Vedeta populară”.

(w882)

Din Banat vine o adolescentă care şi-a demonstrat deja puterea de convingere: înainte de preselecţii, a făcut un târg cu preotul din satul natal, în urma căruia părintele trebuie să-și învingă teama de avion și o însoţească la București. Dacă a convins şi publicul „Vedeta populară” cu vocea ei am aflat duminică seară, la TVR 1.

(w882)

„Veterana” concursului din ediţia 5 a emisiunii are... 20 de ani! Moldoveanca a intrat în lumea artistică într-un mod total atipic: alături de profesoara de matematică, iubitoare de folk. În scurt timp, şi-a dat seama însă că drumul ei este în muzica populară, astfel că, duminică seară, urcă pe scena „Vedeta populară” chiar alături de „doamna cu baticul galben” pe care o admira din copilărie, Daniela Condurache.

(w882) concurenti

Concurenți talentați, din toate zonele țării, s-au întrecut, aşadar, la „Vedeta populară” şi pe 14 mai. Cel mai bun va merge direct în semifinală. Ocupantul locului doi are şi el, în acest sezon, o nouă șansă de a se califica în etapa următoare, prin tragere la sorți. Până atunci, Niculina Stoican, Cornelia Rednic, Elise Stan, Grigore Leşe şi Bogdan Mihai Simion vor analiza atent fiecare artist în parte. Iar Orchestra Ansamblului Profesionist Banatul, dirijor Sebastian Roșca, manager Liliana Laichici, a acompaniat toate momentele muzicale ale serii.

(w882) Iuliana Tu

„Vedeta populară” intră în casele noastre cu ale sale cântece şi tradiţii ce spun istoria acestui neam, cu oamenii ei plini de bucurie şi speranţă, cu muzicieni desăvârşiti şi cu poveşti emoţionante. Sezonul 9 al emisiunii realizate de Iuliana Tudor se vede la TVR 1 în fiecare duminică, de la ora 21.00. „Vedeta populară” se difuzează simultan şi la TVR Moldova şi TVR Internaţional.

18:30 Omul anului

Moderatori: Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci

Campania „Omul Anului” promovează un proiect complex al Televiziunii Române prin care se dorește evidențierea poveștilor impresionante ale unor oameni simpli, care au facut fapte deosebite și au inițiat proiecte extraordinare.

Lansată la finalul anului trecut într-o formulă condensată, campania

”Omul Anului” a atras interesul telespectatorilor, promovând oameni care au făcut fapte, gesturi și proiecte impresionate, demne să inspire pe fiecare dintre noi, dovedind că România este și țara faptelor bune.

Producator Oana Turcu

Coordonator campanie Nicolae Cozma

Transmisiune directă

19:30 Omul anului

Reportaj-portret

Episodul 5.

Producator Oana Turcu

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Oamenii și legea: Ce trebuie să știi când dai sau ești dat în judecată

Joi, 9 mai, de la ora 13:00, invitatul Mihaelei Olaru la ”Oamenii și legea”, pe TVR 1, a fost Ion Dragne, avocat.

Elisa Leonida Zamfirescu – prima femeie inginer chimist din lume, în galeria „Români universali”

Pe 13 mai, Cristian Tabără ne prezintă o româncă a cărei voinţă a răsturnat mentalităţi în întreaga lume. Un episod în premieră al emisiunii se ...

 

#tvr1