loader
Foto

De la Antarctic Ice Marathon, la Se zice că...

Pe 10 decembrie, Ioana, Sonia, Nuami, Flori şi invitatele lor au discutat despre viaţa sănătoasă, frumuseţe şi nonconformism. Toate, de la ora 17.10, la TVR 1 şi TVR+.

 

Sonia Argint Ionescu
Nuami Dinescu
FLORINA Constantinescu
Se zice că...

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

A participat la Antarctic Ice Marathon şi a fost prima femeie care a trecut linia de sosire, după fix 23 de ore, 49 de minute şi 50 de secunde. Adriana Istrate este prima invitată de miercuri, 10 decembrie, a emisiunii Se zice că..., pentru a povesti cum a ajuns o corporatistă sedentară să alerge 100 de kilometri în Antarctica. Aşa cum şi-au obişnuit deja telespectatorii, Sonia, Ioana, Flori şi Nuami sunt la 17.10 fix la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Dana Sota este femeie de afaceri şi, în acelaşi timp, un model de frumuseţe pentru numeroase femei. Nu îi plac planurile pe termen lung, e omul care trăieşte intens clipa. Şi ea vine miercuri la Se zice că..., cu promisiunea de a le dezvălui telespectatorilor secretul frumuseţii sale.

De la dr. Maria Alexandrescu, medic primar radiologie-imagistică medicală aflăm mai multe despre rolul examenelor radio-imagistice în diagnosticul afecţiunilor de sezon.

„Stăpâna inelelor”, Luminiţa Luca, aduce la Se zice că... ultimele evenimente mondene în atenţia publicului, iar Silvia Dumitrescu vorbeşte deschis despre nonconformism, despre opţiuni personale, despre spargerea tiparelor, despre destin, muzică, iubire, probleme, greutăţi şi familie.

De curând, Flori, Sonia,  Nuami şi Ioana au fost invitatele Iulianei Tudor la O dată-n viaţă. Se zice că... s-au descurcat onorabil. Iată-le interpretând o melodie... de sezon:

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

1:20 Dosar România (R)

Realizator Gabriel Geamănu

Producător Răzvan Butaru

(Reluare)

3:00 Vorbeşte corect!

( best of ) Special *Gianina Corondan (1)

Producători şi realizatori : Cristina Dănilă şi Radu Dănilă

 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1