loader
Foto

Galerie foto

Declaraţie de dragoste în reality show-ul „Down the road. Aventura”| VIDEO

Opt tineri curajoși au pornit în aventura vieţii lor. Surprizele s-au ținut lanţ la „Down the road. Aventura”, luni, 13 ianuarie, de la ora 22:00, la TVR 1 şi TVR HD.

 

Mircea Radu
Down the road. Aventura

O frumoasă poveste de dragoste s-a înfiripat la „Down the road. Aventura”.

Tot mai atras de Andreea, Andrei Niţă a invitat-o cu emoții la plimbare ca să se cunoască mai bine. Ce i-a propus tânărul, cu ce gesturi romantice a încercat să o cucerească şi care a fost reacţia părinţilor lor vedeți în ediția a 4-a a reality-show-ului, ediție înregistrată pe TVR+ și disponibilă, de asemenea, pe canalul oficial al TVR pe YouTube.

 

E greu să te trezeşti dimineaţa, dar Raluca, Mihai, Andreea, Ionuț, Bogdan, Andrei Niţă, Andrei Cupşa şi Anca, tinerii speciali porniţi în experienţa „Down the road. Aventura”, s-au pregătit în grabă pentru a afla provocările din acest episod. După plimbarea cu balonul, întâlnirea cu dinozaurii şi excursia la Castelul Bran, locul unde s-au născut înspăimântătoarele poveşti cu vampiri, ei au petrecut alături de ghidul lor, Mircea Radu, o zi relaxantă. Au vizitat Grădina Zoologică din Braşov, au mers pentru pentru prima dată la SPA şi masaj şi au servit o cină amuzantă aflând de la specialiști cum pot să şi-o prepare singuri. Experiențele nu s-au oprit aici; în ediția de luni, tinerii au învăţat o lecţie importantă de viaţă: Ce înseamnă libertatea!

(oar_w460)

În fiecare zi de luni, de la ora 22:00 vă invităm să fiţi alături de participanţii la „Down the road. Aventura”, un reality show în premieră despre tineri speciali, dar şi despre experienţe de neuitat care-ţi hrănesc sufletul şi schimbă mentalităţi. Formatul original, „Down the road”, este produs de VRT, Belgia şi a înregistrat un real succes în ţara de origine, unde deja a ajuns la cel de-al treilea sezon. Reality show-ul se difuzează şi în Statele Unite şi a primit numeroase premii internaţionale la festivalurile de gen. Printre acestea, AIB Impact Award 2019, Rose d'Or 2018 | Award Best Reality & Factual Entertainment, World Media Festival Hamburg și New York Festivals TV & Film Awards.

13:00 Cu ai mei!

* Interviuri realizate într-o atmosferă relaxată cu vedete ale folclorului românesc, despre viaţa lor de dincolo de scenă.

Producător Iuliana Tudor

14:00 Telejurnal

* Ştiri* Sport* Meteo

Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1