loader
Foto

Galerie foto

Derby-ul Crăciunului: Lăutarii din Chişinău - Big Band-ul Radio, la „O dată-n viaţă”

Moldovenii lui Nicolae Botgros au întâlnit echipa condusă de Ionel Tudor într-un amical inedit, „arbitrat” de Iuliana Tudor, pe teren neutru – Studioul 3 al Televiziunii Române. Rezultatul partidei a fost dat în emisiunea  „O dată-n viaţă” din 25 decembrie, la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.

 

Iuliana Tudor
O dată-n viaţă

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

În seara de Crăciun, Iuliana Tudor ne aşteaptă la o întâlnire cu totul specială, la un spectacol cu muzică uşoară şi folclor, cu momente în premieră, cu oameni unul şi unul. O dată-n viaţă poate fi urmărită pe 25 decembrie, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

„Meciul” se dă între dirijorul Ionel Tudor şi maestrul Nicolae Botgros, fiecare alegându-şi o echipa de artişti dintre cei mai buni, reprezentativi pentru activitatea lor. Astfel, echipa lui Nicolae Botgros va fi formată din moldoveni, Daniela Condurache, Ion Paladi şi Mioara Velicu alăturându-li-se Lăutarilor de la Chişinău. În cealaltă „jumătate de teren”, Luminiţa Anghel, Nico şi Monica Anghel completează Big Band-ul lui Ionel Tudor.

(w882) O data-n v

Invitaţii speciali în „meciul” de vineri seară sunt Cristian Pomohaci, grupul de copii colindători Colindiţa Zestrea din Gherla, coordonator Constantin Istici, şi Ansamblul Junii Sibiului.

(w882) O data-n v

„Mi-am dorit de foarte mult timp să am în acelaşi platou Orchestra Lăutarii din Chişinău şi Big-Band-ul Radio, două dintre cele mai puternice orchestre româneşti. Mă bucur că am reuşit acest lucru pentru Crăciunul 2015 şi vă pot garanta un spectacol memorabil, aşa cum v-am obişnuit în seara de Crăciun, de opt ani încoace. Vă aştept, aşadar, pe 25 decembrie, de la ora 21.10, la TVR 1”, ne invită Iuliana Tudor la ediţia specială O dată-n viaţă.

***

Floarea şi Gheorghe, cunoscuţii actori Maria Buză şi Marius Rizea, sunt în continuare responsabili cu zâmbetele – şi, de ce nu, hohotele de râs – ale telespectatorilor şi publicului din studio, ca în fiecare ediţie.

O dată-n viaţă este unul dintre cele mai îndrăgite programe ale TVR, gândit de regretatul Titus Munteanu. Emisiunea poate fi urmărită vineri seară, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

23:50 Punctul critic (R)

Producator Florenţa Dăscălescu

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

(Reluare)

1:20 Războinicii (R)

(IN FULL BLOOM-SUA, Japonia)

Regia: Reza Ghassemi, Adam VillaSeñor

Cu: Tyler Wood, Yusuke Ogasawara, Sean McCracken, Hiroyuki Watanabe

Film de acţiune, dramă. Redactor Delia Clonaru

X

(Reluare)
 
Oricât de atroce ar fi vremurile, umanitatea dăinuie. „Puterea binelui”, un documentar în premieră la „Ora Regelui”, pe TVR 1

Cu doar câteva zile înainte de 8 mai, Ziua Internațională a Crucii Roșii, la „Ora Regelui”, urmărim un documentar despre cea mai mare organizație ...

Răspunderea penală a persoanei juridice

Răspunderea penală a persoanei juridice

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt măsurile ce pot fi luate împotriva persoanei juridice acuzate de săvârşirea unor infracţiuni cu consecinţe grave? Când pot fi dispuse ...

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o ediţie în care vom afla detalii ...

 

#tvr1