loader
Foto

Dificultăţile emoţionale şi primul ajutor, sâmbătă, la „Vreau să fiu sănătos”

Emisiunea „Vreau să fiu sănătos” se difuzează din această săptămână în fiecare sâmbătă, de la ora 14.30, la TVR 1 şi online pe TVR+. Prima ediţie sâmbăta, pe 18 aprilie.

 

Sonia Argint Ionescu
Vreau să fiu sănătos!

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

* Acordarea primului ajutor în diferite situaţii

Vă aflaţi într-o situație limită în ceea ce priveşte sănătatea şi viaţa dumneavoastră sau a unei persoane de lângă voi şi nu ştiţi cum să reacţionaţi?

Emisiunea noastră, în colaborare cu medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Universitar de Urgenţă din Bucureşti, vă învaţă câteva manevre de prim ajutor.

Realizator: Beatrice Cioba

* Dificultăţile emoţionale

Presiunile la care este supus psihicul uman în lumea modernă sunt unele foarte mari. Uneori, copleşitoare.

Ce avem de făcut atunci când nu mai identificăm resurse în noi înşine, aflăm din rubrica noastră destinată psihologiei, unde stăm de vorbă cu Diana Vasile - Preşedinte I.S.T.T. -  www.psihotrauma.ro


Realizator: Cristina Andrei

* Estetica dentară

O dantură frumoasă înseamnă un zâmbet frumos şi o impresie plăcută creată celor din jur, dar şi un sentiment de încredere în noi.

Estetica stomatologică vine să ne ajute foarte mult în acest sens printr-o tehnologie de ultimă oră care poate asigura o dantură perfectă într-un timp foarte scurt.

Despre această metodă, vorbim cu invitata noastră dr.Irina Trosca în ediţia din 18 aprilie, de la ora 14:30, la TVR 1 şi online pe TVR+.



Realizator: Beatrice Cioba

***

Emisiunea Vreau să fiu sănătos poate fi urmărită și pe tabletă sau mobil. Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

17:00 Dincolo de alb şi negru

* Emisiunea continuă seria de întâlniri cu invitaţi inspiraționali.

Programul pune accent pe acurateţea discuţiei, apelând la analize serioase ale evenimentelor şi la opinii pertinente.

Moderator Mihaela Crăciun

* Viaţa armonioasă şi sensurile ei

Invitat Cristian Rachitan-doctor, specialist in remedii naturale

Producător Ioana Mureşan

18:00 Ţară, ţară, cine eşti?

Moderator Mădălina Dobrovolschi

“Țară, țară, cine ești?” aduce în prim plan oameni care găsesc soluții funcționale pentru comunități şi prezintă soluții care, dacă ar fi multiplicate la nivelul întregii societăți, ar ameliora imaginea României.

Emisiunea propune o perspectivă inedită pe piața media din România, aceea a jurnalismului bazat pe soluții, pentru că, deși pornește de la statistici negative, în care România nu arată deloc bine, emisiunea aduce în studio oameni care construiesc și implementează soluții.

* Copiii bolnavi transportaţi de asociaţia Blondie în străinătate

Invitate: Adelina Toncean-Asociatia Blondie şi Irina Margarint, medic

Producător Ioana Mureşan

 
Cum se dezbate partajul succesoral?

Cum se dezbate partajul succesoral?

publicat: sâmbătă, 20 aprilie 2024

Ce este partajul succesoral și cine moștenește averea în familie după un deces? Cine poate solicita ieșirea din indiviziune? Care este Instanța ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

 

#tvr1