loader
Foto

Despre râs, în toate limbile, evenimente caritabile şi versuri, la Se zice că...

Trupa Deepcentral, Cristina Stănciulescu, Liana Stanciu şi Lucian Avramescu s-au numărat printre invitaţii Ioanei, ai Soniei, ai lui Nuami şi ai lui Flori, pe 5 noiembrie, la ora 17.10, la TVR 1 şi TVR+. În aceeaşi ediţie, „Stăpâna inelelor” Luminiţa Luca a acordat primele inele.

 

Nuami Dinescu
Sonia Argint Ionescu
FLORINA Constantinescu
Se zice că...

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Prezentatoare tv, prima voce a radioului privat din România, implicată în acţiuni de caritate, mama unei superbe fetiţe şi soţia unui tip căruia îi place berea... gatis, Liana Stanciu este prima invitată în platoul emisiunii Se zice că..., miercuri după-amiază. La ora 17.10, ca de obicei, Nuami, Flori, Sonia şi Ioana îşi aşteaptă telespectatorii la o nouă ediţie a emisiunii de la TVR 1, transmisă şi online, pe TVR+.

Colegul Vasile Hotea de la TVR Cluj intră şi el în legătură directă cu cele patru moderatoare, pentru a anunţa evenimentul care face din oraşul Cluj, pentru o săptămână, capitala comediei. Ajuns la cea de-a doua ediţie, Festivalul Internaţional de Stand Up Comedy promite clujenilor, dar şi celor care sunt în trecere prin oraşul de la poalele Feleacului, şapte zile în care se vor auzi hohote de râs în română, maghiară, franceză şi engleză, graţie celor 13 show-uri de stand up comedy, cu unii dintre cei mai talentaţi comedianţi din ţară şi străinătate!

Pentru că am intrat în sezonul rece, e bine să ştim cum să ne protejăm – atât pe noi înşine, cât mai ales pe copiii noştri – de bolile frecvent întâlnite în această perioadă a anului. Dr. Cornelia Iordache, medic primar pediatru, vine la Se zice că... să informeze telespectatorii despre diferenţa dintre răceală şi gripă, la copii, despre cum pot fi ele prevenite, dar şi cum putem acţiona pentru a ajuta sistemul imunitar să lupte cu aceste infecţii.

Trupa Deepcentral lansează noul single „Hey Girl (Dreaming of Moscow)", piesă cu o puternică energie dance şi care beneficiază de un videoclip deosebit. George Călin şi Doru Todoruţ, cei doi membri ai formaţiei nu ratează întâlnirea cu cele patru gazde ale emisiunii Se zice că... şi cu telespectatorii TVR 1, pentru a-şi prezenta noul single şi a povesti despre proiectele lor.

Piesa „Bună seara, iubite!” a propulsat-o pe Loredana în fruntea clasamentelor muzicale româneşti ale anilor ’80. O întreagă generaţie poate şi acum recita, din memorie, sensibilele versuri „Bună seara, iubito, te aştept ca şi când / Numai dragostea noastră ar fi pe pământ...”. Autorul lor, poetul şi jurnalistul Lucian Avramescu, povesteşte la Se zice că... în ce fel i-au schimbat viaţa aceste versuri şi discută cu gazdele emisiunii despre femeie, iubire, singurătate în doi.

La rubrica „Stăpâna inelelor”, Luminiţa Luca prezintă evenimentele petrecute săptămâna trecută: cum s-au deghizat vedetele de Halloween, ce mai face Uni-k, artista care făcea furori  cu primele videoclipuri profesionale, cum au încurajat vedetele autohtone mersul la vot, ce a păţit actriţa Draga Olteanu Matei în urma unei escrocherii şi ce program lansează trupa Voltaj, în sprijinul copiilor şi tinerilor. Cui va oferi ea inelul de argint şi spre cine va pleca cel de plastic vom afla urmărind ediţia Se zice că... din 5 noiembrie.

Şi tot atunci, Cristina Stănciulescu, publisher Viva, Unica şi Avantaje, le vorbeşte telespectatorilor despre cu s-a implicat Simona Halep la Viva Charity Gala şi despre proiectul umanitar al fundaţiei Ringier „Ajută copiii!”.

În ediţia anterioară Se zice că..., Dana Săvuică a făcut o adevărată pledoarie pentru păstrarea frumuseţii femeilor, supunându-se, în direct, la o intervenţie estetică: mărirea permanentă a buzelor, prin injectare de microparticule de silicon.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

16:45 Floarea nopţii

18:00 Vedeta familiei (R)

Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Jurnalist Iulia Ioaniţoaia. Regia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

(Reluare)
 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1