loader
Foto

Real suport în relaţionare, emisiunea „Eu pot!”, cu Anca Mazilu, revine cu un nou sezon la TVR 1 | VIDEO

Din 30 martie, în fiecare dimineaţă de sâmbătă, la ora 10.00, Anca Mazilu şi invitaţii săi oferă telespectatorilor TVR 1 răspunsuri şi exerciţii practice, de mare ajutor în situaţii aparent fără soluţie.

 

Anca Mazilu
Eu pot!

Eu pot! este un program dezvoltare personală, de educaţie relaţională de cuplu, familie de origine şi la locul de muncă, de gestiune a emoţiilor, de managementul stresului, de lidership, de parenting, de co-parenting, de managementul bugetului de familie, de neuroştiinţă, epigenetică şi mindhacking. Împreună cu specialiştii invitaţi, Eu pot! generează conţinut de real suport pentru cei interesaţi să îşi îmbunătăţească propriul climat psiho-emoţional.” Este descrierea succintă pe care Anca Mazilu o face emisiunii pe care o realizează şi moderează la TVR 1.

Din 30 martie, „cabinetul Eu pot!” se redeschide: Anca Mazilu ne aşteaptă cu un nou sezon de premiere, în fiecare dimineaţă de sâmbătă, de la ora 10.00, la TVR 1.

(w882)

În ultimii 20 de ani, neuroştiinţa şi epigenetica au dovedit ştiinţific că gândurile şi emoţiile sunt factori determinanţi atât în declanşarea multor boli cronice, acute şi autoimune (cancer, AVC, infarct, hepatită cronică, psoriazis etc.), dar şi în declanşarea aparent invizibilelor boli mintale, a suicidului şi a comportamentelor distructive.

În ceea ce priveşte sănătatea psiho-emoţională şi mersul la specialist, România se află încă în stadiul de alfabetizare. Sunt oameni care nu merg la specialist de ruşinea stigmatului de a fi catalogat drept „nebun”. Sunt şi români care ar vrea, dar nu îşi permit financiar. Pentru ambele categorii menţionate, dar şi pentru cei care îşi recunosc înţelegerea şi interesul pentru propria sănătate mintală, „Eu pot!” este o fereastră către vindecare psiho-emoţională.

În acord cu misiunea sa publică, TVR 1 a încurajat şi susţinut, în ultimii 4 ani, accesul şi la acest tip de educaţie. Iar scopul principal al emisiunii „Eu pot” este de a ghida telespectatorii către autocunoaştere psiho-emoţională şi relaţională.

(w882)

„Atât interviul principal al emisiunii cu specialistul invitat, cât şi rubrica NeuroChange sunt concepute ca un curs practic şi condensat despre tema abordată. Astfel încât, la finalul fiecărei ediţii, telespectatorul să fi rămas cu răspunsuri şi exerciţii practice, care să îl ajute să iasă din situaţii ce păreau fără înţeles, până la vizionare. Motto-ul emisiunii este Informația este la fel pentru toți. Practica face diferența!", mai spune Anca Mazilu, invitându-ne să ne începem weekendul în cel mai plăcut şi util mod. „Eu pot!” se vede sâmbăta, de la 10.00, la TVR 1.

2:20 Anchetele comisarului Antonescu (R)

Documentar.

O emisiune de Dan Antonescu. Producator Dana Ștefănescu

X

(Reluare)

2:45 Care pe care (R)

Prezentator Ruxandra Gheorghe Negrea

Regia artistică Dan Manoliu

Format Marius Toder (Media Factory)

Producător Elena Stirbescu

(Reluare)
 
Cum se dezbate partajul succesoral?

Cum se dezbate partajul succesoral?

publicat: sâmbătă, 20 aprilie 2024

Ce este partajul succesoral și cine moștenește averea în familie după un deces? Cine poate solicita ieșirea din indiviziune? Care este Instanța ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

 

#tvr1